95

Анонимен

преди 12 години

HAIDE NOVATA STARA WLAST,SEGA EDIN ZAVOD ZA BOKLUCI,4E Q WIJ I TUK I NAVSQKADE IZ BALGARIQ,6TO E 4ERVENA SMRAD.TAKMO I PROCENTITE SE ZNAQT-PO GOLEMI4AK DA E ZAVODA ZA 4ERVENI BOKLUCI,TA PO-SKORO DA SE IZ4ISTI OT TAQ 4ERVENA SMRAD

94

Мери

преди 12 години

Ама вие от БСП сте много наивни: поискайте касиране на изборите навсякъде в БГ, където резултатите не ви харесват и това трябва да го направите бързо, преди президент Гоце да е сдал поста. Иначе тези слънчогледи от административните съдилища за нула време ще се престроят в крак с новия перзидент и тогава ще има много да патите! Да не говорим, че през 2012 г. предстои смяна на карула - на шефа на ВКС и гл.прокурор и тогава кой ще ви ходи по гайдата? Тогава ще настане ерата "Вся власть Советам!"

93

Бойчо

преди 12 години

Прав е Кадиев! Само касиране за герберите!

92

ГЕИБЕРАСТКА ДЪРЖАВА

преди 12 години

АБЕ В КЪРДЖЕЛИ МНОГО БЪРЗО РЕШИХА ПОВТОРНО БРОЕНЕ НА ГЛАСОВЕТЕ ЗАРАДИ ЖАЛБА НА ГЕРБ,АИДЕ ПУМИЯРИ ГЕРБЕРСКИ МАИ ТОВА ГО ПРОПУСНАХТЕ. А В МНОГО ЧАСТИ НА БЪЛГАРИЯ ИМА МНОГОКРАТНО ПОВЕЧЕ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЗА ПОВТОРНО БРОЕНЕ НА БЮЛЕТИНИТЕ. АКО НИЕ НЕ СПРЕМ ГЕИБЕРИТЕ СЕГА,УТРЕ ДЕЦАТА НИ ЩЕ СА ТЕХНИ РОБИ

91

До 95

преди 12 години

Ако някоя партия в България знае как се купуват гласове,то това са БСП и ДПС.Едните са известни с това,че 20 години бяха начело,благодарение на хиляди кебапчета,раздавани в столипиново и подобните му махали,а другите-с потрошените предизборни сетри от турция.И това в продължение на мноооооого години и на всички избори.Да не забравяме как гоце клати стола последните 5 години в президентството,благодарение на ромските гласчета.Комуни,комуни-нагли и *** сте!затова си заминавате...

90

Анонимен

преди 12 години

ППППППХАХАХАХАХАХАХА.Да те бият с 30+ % и да искаш повторно преброяване или трябва да си изключителен ***,или да си комунист.То едното никак,ама никак не изключва другото.Дори едното е условие за другото!

89

койчо

преди 12 години

Според мед трябва да касират изборите в цялата страна! Аман от маниакални лакомници за власт! Гербаджиите знаят само да купуват безочливо с наши пари!

88

sc

преди 12 години

Приятелю, разгледай резултатите, в общини със смесено население - като Руен,Джебелт и виж как са разпределени гласовете за президент. 7-8 % за избрания президент, 80-92 % за двойката на БСП. Иначе пишете глупости кой с кой се разбрал.

87

bai_jordan

преди 12 години

До 92Комунистите газ пикаят и живия пример си ти!!! Колко ли време ти е отнело да триеш бисквитките и да щракаш минуси. Аз не видях един хубав коментар за тоя човек изключая теб.

86

Софиянец

преди 12 години

Балъци, мръсни,необразовани, ***, кухи и нагли...гербаджийски. Вие кво образование имате бе, кви данъци сте платили бе, въобще разбирате ли от икономика и градострйство бе въшки тоталитарни. Лъжат ви вече 4 години *** от ГЕРБ барабар с Доган, който им е *** и КОЙТО ИЗБРА ПЛЕВНЕЛИЕВ. А вие и това не можете да видите, щото сте си завряли главата дълбоко в гъзЪ на Тиквата. Комунистите викат дръжте комуниста, смешни сте бе. Скоро съвсем ще останете без работа заради вожда ви, балъци!!!

85

tikvi

преди 12 години

komunist nikoga ne gubi. toi e bogoizbran i vutre v nego ima med. vinagi sa pravi. kratuni skapani i 4uguneni

84

Ха

преди 12 години

Дано касират изборите в цялата страна - президенски и кметски. Тогава и ГЕРБ, и БСП - двете комунистически партии ги чака голяма изненада. България не помни по - манипулирани комунистически избори през цялата си политическа история. Да изметем комунистите от БСП и мутро - милиционерските комунисти от ГЕРБ!

83

bai_jordan

преди 12 години

Тоя *** не стига, че го биха като "шкембе у дувар" ами иска касиране на изборите!? Алооооу ***, всеки ден да правим избори пак нямаш шанс. Вземи се скрий някъде!

82

djoko

преди 12 години

KADAFIEV MOJE SAMO DA NAPRAVI SAMO BLIZ NA FANDAKOVA I NI6IO DRUGO!!!!!! ZAGUBIL KOMUNIST SAMO PLA4E KATO VDOVICA ZA K...P!!!!!!! TOVA LI LIKE 6TE E KMET NA STOLICATA!!!!! A!!!!!

81

Отврат

преди 12 години

Завалията сърдитко. Все за нещо ще намери да се начумери.Е, добре. Касиране. Нови избори. И нов резил за тебе. Още по-голям.Аз пак ще гласувам за Г-жа Фандъкова ! И не само аз !НАУЧИ СЕ ДА ГУБИШ ДОСТОЙНО - НЕ ТИ Е ЗА ПЪРВИ ПЪТ, ИМАШ ОПИТ.

80

бившо пионерче

преди 12 години

За лека нощ -Да ви го начукам комунисти до макарите .Желая ви да останете щастливи и пак да ме потърсите...

79

бренеке-12

преди 12 години

Аз касирам комунистите от 1944 година до сега,тъй като Сталин ги внедри да господстват без всенародната любов.А що се отнася до София не им се разрешава.Разрешено им е да касират избори в Москва или Чукотка...

78

крокодилски сълзи...

преди 12 години

Комунистите ограбиха България и я оставиха на последно място по доходи в Европа, а сега ронят крокодилски сълзи...

77

поля

преди 12 години

Кадиев иска пари за избори. Ми ние на даваме, бюджета е достатъчно орязан, пари нема. Имате възможности, дайте градивни предложения за София, за България. И като ви откажат изпратете Станишката в медиите да разкаже как сте предложили страхотни идеи и как Герб са ги отхвърили. Вие сте опозиция, нали? Или сте просто в лоша позиция? хех

76

Анонимен

преди 12 години

мръсно комунистическо изчадие! жал ми е за него, яд ме е да го гледам, срам ме е да се нарека българин заради такива като него! нека си касира на воля, историята помни победителите, а този *** ще бъде забравен още утре..!