307

физик в БАН

преди 12 години

Работя в БАН като физик за 236 лева. Шефа има проект за 350 000 евро от които не дава нищо, нито за хонорари, нито за наука по какъвто и да било начин. Затова: Незабавно да се спрат всички научните проекти. Документите им да се изземат от прокуратурата и да започнат разследвания. Защо трябва да е нормална да напишеш проект че еди кой си институт ще свърши работата, че не си длъжен да даваш хонорари и да си лапнеш паричките на частно.

306

оф

преди 12 години

Мрънкаме, мрънкаме, но "умния" българин пак си гласува за ГЕРБ на тези избори. Ние сами се закопахме с тези *** в упрвленската власт!

305

Анонимен

преди 12 години

Хайде на работа на хората от БАН , всеизвестно е че голяма част стоят там , защото имат държавна служба без задължения , който си мотае краката по цял ден , да си тръгва , който работи да стои , ходил съм да търся преподавател който се води на работа там и никога не съм го откривал на работното му място , аз ако се мотая в работно време какво ще стане , или науката изисква да се мотаете и да не може да ви намери човек на работното място.

304

ан

преди 12 години

какви чистачки игнатовтова са технически персоналв чужбина към всеки докторант има по 1 или 2 техницие по трудно се намират ,защото им са ниски заплатите но ги имаа той говори за чистачкибожеее

303

Бдинец

преди 12 години

Игнатов е един от най-непоследователните хора, които съм виждал - днес говори едно, утре - друго. Чух, че Симеон Игнатов, отговорящ за активните борци, се срамувал от отрочето си. Вярвам в това - все пак сме от една махала - на някакве метри от Археологическия музей. Уличката едно време се казваше "БЕла черква". А отрочето как стигна до египтологията? Как се вреди в тази актуална специалност? С чий пари учи?

302

Анонимен

преди 12 години

Много правилно. Крайно време е паразитни институции като БАН да се стегнат и да започнат да правят реално нещо за парите които получават като субсидия.В момента там е пълно с пияндета които още по обяд къркат здраво ракия и нищо не работят.За какво да продължава да им плаща държавата? Аре моля ви се ...

301

Анонимен

преди 12 години

Това е кофтито на демокрацията.. Че може всякакъв плазмодии да изпълзи от нейде и да си даде "компетентното" мнение (както господина на снимката)...

300

Анонимен

преди 12 години

Интересна работа, в ролята си на ДЪРЖАВЕН министър, Игнатов е в очевиден конфликт на интереси с другата си роля - ректор на ЧАСТЕН университет. Но това е типично нарушение за управляващите, които също нагласиха МВР министър за шеф на предизборен щаб, също в очевиден конфликт на интереси.

299

belalov

преди 12 години

Интересно как въобще Игнатов е станал министър. Ако беше военен министър вероятно щеше да сложи по двама войника в рота ръководена от офицер. Заради такива като него останахме без медицински сестри, но здравеопазването не е по-ефективно. Нито космическите ракети, нито пирамидите щеше да ги има, ако около всеки инженер не е имало много обслужващ персонал. Нормално е всеки квалифициран кадър да има по няколко души обслужващ персонал, но това го знае всеки завършил ВУЗ. Какво ли е учил Игнатов?!

298

do 297

преди 12 години

Като правителството е толкова можещо и кадърно, колкото приказва, да намери начин да се самофинансира, а не да съдира кожата на работещите хора чрез данъци, такси, глоби и завишени цени. Също и родната милиция - да се съкращава и редуцира, един куп хрантутници, които само харчат бензин и охраняват парвенютата и ***, а нехаят за проблемите на българите.

297

Анонимен

преди 12 години

298, то Станишев, Калфин, Р.Петков, Р.Овч., Н.Цонев, Кабил, Етем и прочее крадци също са били министри. Искаш да кажеш, че са били нещо супер, докато са били министри, така ли? И после изведнъж, падайки от власт, са станали крадци?

296

Анонимен

преди 12 години

А защо проправителствения сайт днес.бг още не е публикувал ясното и категорично опровержение на думите на Игнатов? И жалкото мънкане на този още по-жалък чиновник Игнатов, с което той си признава, че в изказването си е допуснал 'грешка' (която не е нищо друго, освен нагъл опит за лъжа).

295

до 298

преди 12 години

Министрите са просто едни чиновници, ако не си наясно! Нищо повече, едни алчни чиновници, които гледат да докопат още за крадене! Такива нагли чиновници имаше и при предното управление, има ги и сега!

294

До 293

преди 12 години

И египтологът Игнатов, и Дянков, и Б.Б. и Цв.Цв. са МИНИСТРИ!!! А ти си едно злобно просещо нищожество и такова ще си останеш!

293

Анонимен

преди 12 години

Като сте толкова умни и образовани - изкарайте си парите! А не да просите от парите на хората! В последните години държавата не е видяла никаква финансова полза от старческата ви академия! Напротив - само загуби! Ако ви закрият НИЩО НЯМА ДА СЕ ПРОМЕНИ! Аз искам парите от мойте данъци да се дават за детски градини, а не за огромни грешни заплати на разни напикаващи се старци с деменция!

292

незапознат

преди 12 години

И този качествен министър ли е намерен на околовръстното?

291

Анонимен

преди 12 години

един учен може да стане боксьор, но един боксьор (футболист, онанист) не може никога.

290

Анонимен

преди 12 години

Египтологът Игнатов би трябвало да знае, че и разкопки се правят с обслужващ персонал.Но той не е помирисал науката египтологиял Язък за ученето му в Л-град, един от световните центрове на науката и египтологията. За това е и толкова тъпо зъл, проста злоба на некъдърник! и "научно" парвеню.Същият е и Дянков! А за ББ и ЦвЦв - да не говорим, комплексари на които им пречат всички мислещи хора!А след шях - и потоп!БАН изживява епохата на ЧАУШЕСКО; той им е духовния баща!СЪд за МОН и правителството!

289

БАН

преди 12 години

Пишешщите тук хора нямат никаква представа за работата на техническия персонал в БАН. Я има , я няма 5 % от него , които могат нещо читаво да свършат. Обикновено учените сами си вършат всичко и губят страшно много време за дреболии , вместо да си вършат основната работа . В институтите е страшен разгром , мръсно , изпочупено - а къде е така наречения техническия персонал по поддръжка , седи си в къщи или тича по свои частни задачи и си получава заплата много стриктно

288

Питам

преди 12 години

А тези, които са придобили право за пенсиониране.Средният персонал също е необходим.