39

Ю2

преди 12 години

"Ако се преброят Българите и Турците в Кърджали -от табелата -до табелата на 15 Българина се пада по 1 Турчин!!!Говоря за табелата която показва къде започва и къде свършва града!!!Но около града на радиус от 20 километра има само Турски села! "Така е с всички обласни градове. Това БСП го направи за да манипулирват вота. Към Русенската община преди 89 год беше присъединен само един квартал- едно селце на 1 км. от Русе. А сега на 20-30 км.села пълни с Турци гласуват за кмет на Русе. Безобразие!

38

EU

преди 12 години

taka e ako ne rabotim v 4ujbina nema da mojem da si platim parnoto s 300 lv. kade sa 1200 evro kade sa 300 lv. hahaha skapanata Darjava nema razvitie o6te 100 godini

37

Анонимен

преди 12 години

polovinata ot grada e v evropa...ne taka vi e kakto si mislite...ako cakame gerb ili DPS da ni pomog ne umryali sme ot glad...BG OT DEN NA DEN PO LOSHO STAVA... kradat...vsicki iz evropa,

36

До всички

преди 12 години

Познавам много българи ,които гласуваха за Хасан Азис.Това само с гласовете на турците не става.Хората са доволни от него и си го избраха.Другото са празни приказки.

35

Анонимен

преди 12 години

Ако се преброят Българите и Турците в Кърджали -от табелата -до табелата на 15 Българина се пада по 1 Турчин!!!Говоря за табелата която показва къде започва и къде свършва града!!!Но около града на радиус от 20 километра има само Турски села!!!

34

valentin

преди 12 години

Do 23!!!*** си ти *** такова!!!Аз Съм Българин от Кърджали!!!Тракиици сме!!!***!!!

33

Швейк

преди 12 години

какво пак се запениха с Кърджали... кмета Хасан си е супер, хората в града са супер, огледалото е готино, язовирите са върха. Аз ако съм началник там, политик няма да пусна да припари. ?е ги карам да се събуват на табелата на града и по чорапи и терлици да влизат в това слънчево кътче на България. Аман от простаци , които си вдигат рейтинга с безмислени упражнения.

32

Иван Генадиев

преди 12 години

Ти очевидно имаш езикова култура, но останалите ти събратя, за мен, са шебеци. Не се срамувам да го заявя - човек с осми клас, който плюе по цял ден семки пред блока или по кафетата, носещ анцуг за 2 лева и некъпан от месец, за мене не е човек. Ако искаш, се засягай. Пак повтарям - очевидно не попадаш в тази категория. И не ми говори за работливостта на турчина, моля ти се. Работят хората по селата, които имат тютюн или гледат крави. Турците в ГРАД Кърджали, не областта, определено не са такива.

31

TOTO

преди 12 години

БГ, много си прав. Ако всеки българин работеше поне 1/3 от това, което турците влагат като труд и усърдие, ние щяхме да сме новата Япония. Хора, които нямат много общо с Кърджали да си мълчат по-добре. Къде бяхте 1990-та като протестирахме против създаването на ДПС-то ние в Кърджали???? Аре сега стойте и гледайте Доган как ни окраде цялата държава!

30

вг

преди 12 години

Всички вие дето пишете тука дали сте ходили скоро в Кърджалиийско.Идете да видити какви села има какви нови къщи се строят и магазини и пътища.Това не се прави с пари а с много пари.Не знам от къде са но са много.

29

TOTO

преди 12 години

Иван Генадиев, аз съм роден в Кърджали и да наричате "шебеци" местното турско население, е доста тъпо да ви кажа. Айде стига сте се занимавали с Кърджали, гледайте си вашите панички. Факт е, че много българи там гласуваха за Хасан Азис, градът, като изключим безработицата, която е нормална за всеки провинциален град, е много по-добре, отколкото като имахме българи за кметове през 90-те години. Сложете си един българин за кмет, да видите какво е крадене братче, ареее, малко по-културно ако може!!

28

Иван Генадиев

преди 12 години

Тази година пак е имало няколко кандидати - Българи, с/у Азис. Ако *** се обединят, ще си вземат кметството обратно, това е. Ще ви кажа и друго - Азис, за турчин, е доста интелигентно момче - поне говори приличен български език. Ако знаете останалите ***, какви са шебеци,по тия земи, лошо ще ви стане. Пак ще кажа - без единство не може. Щом има отделни кандидатури на ГЕРБ, БСП и незнам си кой още, с/у 1 турска - така ще става.

27

до Генадиев

преди 12 години

Тва български турци ми звучи кат японски китайци хаха егати термина вкара

26

Иван Генадиев

преди 12 години

Нека всички ***, дето не са си показвали носа от София или Пловдив да ме чуят: В Кърджали помяци няма. Има Българи и Български Турци. Помаци има в Кирково, Смолян, Златоград и прочие. Моят род е от Кърджали, но съм роден и израстнал в София. Знам какво е там и как Доган не дава пет пари за този край, освен по време на избори. Проблемът е, че през всичките години се излъчи веднъж единен БГ кандидат, който застана с/у ДПС и спечели - Румен Димитров, подкрепен от Костов. Не сме единни, това е...

25

до 23

преди 12 години

Шш ***, роднините ми не са помаци , още по-малко турци , българи сме . Кърджали може и трябва да се управлява преди всичко от честен човек , а какъв ще е етносът му няма значение , докато говори правилен български и си върши работата с отговорност към гражданите и града.

24

Анонимен

преди 12 години

ако ще е гарга,рошава да е!а те другите партии изобщо не крадат,затова България е в това състояние!българското племе мисли само как да краде че да забогатее!

23

Анонимен

преди 12 години

абе вие помаците в Кърджали за българи ли ги броите,що се излагате дайте им свобода и друга етност,вие и македонците ги смятате за българи,но пък те ви смятат за обратното!в Кърджали може да управлява турчин или *** край!

22

As Is ...

преди 12 години

Както си требе ... сичкото маймун да се удави в "огледалото" и да се смени името на града. Тогава ще има оправия !

21

крадлив мангал

преди 12 години

Никой вече не вярва на депесарските изчадия . И турците знаят ,че по-крадлива *** от Догановата Прокажена Сбирщина , няма . Докато те се мъчат да се издържат с умиращ отрасъл какъвто е гледането на тютюн , Доган "хидрологът" прави договори от които взима нечувани комисионни . Същото правят и останалите му съпартийци по високите места. Прекрасен пример е Хасан Азис . Познайте кой натвори 7 млн. просрочени дългове на община Кърджали .

20

Анонимен

преди 12 години

до 16 *** си ти