32

az

преди 12 години

ne sme sami no za6to da ni lajat s nqkakvi si izsledvanq.da vzemat da pratqt obiknovenni hora v kosmosa

31

Анонимен

преди 12 години

И кой ще ни каже истината бе!!!Руснаците успяха да унищожат миналия месец кометата Еленин която трябваше да унищожи Земята,та НЛО ще сме да се добложи на земята.Съществуват и дори имат връзка с хамериканците,ама никoй не ни казва

30

Анонимен

преди 12 години

на позитано 20 е пълно с тях.и летяща чиния си имат на бузлуджа

29

Анонимен

преди 12 години

Вчера пихме с едно извънземно

28

иван д.

преди 12 години

тези учени от лос анжелис що не вземат да кажат как па точно става това излизане извън тялото. може да вземе да им повярва някой.

27

муспи

преди 12 години

Ако сте зябелязале повече от 20 години ни управляват извънземни. Вече науката може да им определи параметрите. Те са евреи, в краен случай турци или ***. Този род хора само външно изглеждат такива, при засекретени изследвания се установило че нямат мозъци, като в черепната кухина е насипан пясък с платинена преградка за да не се изсипи в стомоха - защото това ще е ужас - те са с вълчи апетит.

26

Наличен

преди 12 години

Това на снимката е роднина на автора. Иначе е смешна компютърна анимация, с която е пълно из Ютуб. Ама нали някой е скарана с тоя сайт, няма как да го е забелязал. После било снимано в Бразилия, в България или в Тамбукту!!!

25

селянинът с колелото

преди 12 години

А ние у наше село всеки ден с комшията си ги виждаме тея иноземни.Кат си сипем блага ракия под асматаи къдя на заран век почваме да хортуваме с тях.А това дали се отделяме от снагите не помним,пък и кой му дреме.Лошото е само ,че на обед другия ден мойта пак ни събужда с метлата,това помниме.Ай със здраве,че то пак станало ракиено време

24

do 8-mi

преди 12 години

A znaesh li zashto onzi, deto obezobrazi Berluskoni, go izkaraha lud ?!!!

23

neo5

преди 12 години

Преди почти година трябваше да ми вадят гвоздей от крака, че лекарите така ме надрусаха ( и то няколко пъти), че и аз бях излязъл от тялото си, просто лудница беше, нещо неописуемо.. ;) 4 часа и нещо ми се сториха по-малко от 20-сетина минути !!!

22

марин

преди 12 години

Борката отиде на екскурзия в Бразилия и вече го гледам в интернет.

21

пфф

преди 12 години

Има извънземни.Вчера 25 % от народа избра още 2 такива,за да ни управляват.

20

утре

преди 12 години

Лъжат най-страшно гадните американци...

19

Beyond

преди 12 години

за мен те съществуват.....но още не сме ги открили............има време :)

18

....

преди 12 години

Само не е уточнено в кое психиатрично заведение е правено изследването ....

17

чичо Митко

преди 12 години

@ 9Това е основната идея и на разказа на Едгар Алън По - "Откраднатото писмо" :)))

16

до 9

преди 12 години

или някъде другаде...

15

Орион

преди 12 години

Невероятно, направо не знам откъде да започна! Хвани единия, удари другия!Радуга...РАДУГА??? Тоя да не е минал под дъгата??Защо всички такива снимки (т. нар. "доказателства") са размазани? Отговор: защото Фотошоп още не може да замаже следите от корекциите до степен да не могат да се видят.А за автора на така поучителната и достоверна статия, в която между другото няма нито една препратка към резултатите от споменатите изследвания: кой те е учил да започваш изречение с "Тцъ"??

14

наивници...

преди 12 години

Така е и с глупаците, дето си мислят, че има живот след смъртта. Уж се били виждали отгоре, висейки над тялото си докато ги оперират или докато са били в клинична смърт на операционната маса, пък всичко се оказало плод на въображението и на най-обикновен ток из мозъка. Защото тайно учените провели изследване, като слагали нарочно картини в операционните зали и после като питали "отделените" от тялото си какво са видяли докато са били в клинична смърт нито един не познал, че е имало картина и какво е било нарисувано на нея.

13

Анонимен

преди 12 години

От 100 метра си личи, че е нагласено.