126

а

преди 12 години

Какви ли "мъдри" съвети е дал този "крупен" мислител от Пожарникарската рота ? Ако му махнат слушалката, не може да разбере къде е тоалетната.

125

поля

преди 12 години

Ако правителството удържи финансовата дисциплина и защитата на българските интереси пред ЕС, един ден всички ще са нясно че това което преживяваме в момента е било най-доброто за нас в контекста на действителността.

124

darcas_real

преди 12 години

Евала на преводача, че е успял да езкара толкова добър превод от простотията на Борисов.

123

нееее

преди 12 години

Тва не може да го е казал ББ.Звучи прекалено интелигентно.

122

кажи баба тенкю

преди 12 години

тенкю вери мач, разби`аш ли?Знащи ставаме гарант-поръчител на заплашените от фалит?и какво прави поръчителят? - поема задължениятаааа.ха, честито! на всинца ни!

121

Анонимен

преди 12 години

pxaxa...."premierat ni u4astva v zasedanieto na evropeiskia savet" - toi mnogo iako u4astva be-e.....KAK NE E ZAXARKAL ot iako u4astvane....xaxaxa

120

аман

преди 12 години

до 116И аз съм за това гърците да си платят задълженията, ама това с 112-те тона злато е малко смешно - и да го продадат цялото за 2-3 милиарда, ще си покрият 1% от външния дълг. Яко ристрикции и край на охолния живот му е майката!

119

Анонимен

преди 12 години

От двадесет години слушам, че трябвало да гласувам. За да не надделее БКП...Няма как да не надделее. Това го виждам вече 20 години. Дори новите български сериали по ТВ и те са просмукани с комунизъм. Болестта ни е в умовете ни, и докато не се върнем към ценностите на дедите, които оцеляха 500 години без държавно управление, няма да прокопсаме.

118

HM

преди 12 години

Гласувайте... не позволявайте БКП-то да ви внуши колко е опасно да се гласува. Организацията на места е под всякаква критика ФАКТ, но по опасно е за пореден път доги паша да ни избере президента и да ни се изсмее в лицето.

117

Анонимен

преди 12 години

Въпросът е "спи" ли Б-н Горисов, или си "затваря" очите?

116

Дянков

преди 12 години

Да изпратим Дянков на гърците да ги дисциплинира.

115

Алекс2

преди 12 години

Капиталова адекватност,предполагам ,че това е понятно и за най-необразованите...съвсем просто е казано,браво

114

буджаили

преди 12 години

ДО 111 И 107,НАПЪЛНО ВИ ПОТКРЕПЯМ УБЕДИХТЕ МЕ И АЗ щЕ ОТИДА ДА ГЛАСУВАМ,УСПЕХ ЗА ПЛЕВНЯТА.

113

Ми справедливо е

преди 12 години

Ми справедливо е , ти с какво си мислиш плащат на армията с хартийки а, това да не ти е българската армия ;, добра храна , екипировка и само в 'твърдо злато' .

112

Анонимен

преди 12 години

Братя Българи!Мисията ни сега е, да не допуснем човек,който не е българин да стане президент.Имам предвид другаря-*** Калфон/ДСНаша е честта, да опазим България чиста от ДС агенти и ***.АМИН

111

от форума

преди 12 години

Забелязва се, че тези, които реват срещу налагането на каквито и да било правила, спазването на законите, осъждането на престъпниците и промяната като цяло, са привържениците на една столетна партия, която е известна с мазните си приказки и обратни действия. Ще ги познаете по това, че вечно се оплакват, вечно искат оставки, но не предлагат нищо конструктивно, те винаги искат, настояват, а с нищо не искат да допринасят. На тях всички са им длъжни и те вечно са недооценени.

110

СПРАВЕДЛИВО ЛИ Е ?

преди 12 години

Кредиторите на Гърция, най-вече Германия и Франция подготвят опрощаване на над 60%, дори и 90% от външния и дълг. Съгласно нашата конституция, държавният глава, т.е. президентът може да опрощава задълженията на социално слаби граждани към държавата.Давам това сравнение, защото то ме кара да се смята, че Гърция е едва ли не социално слаба държава. Това съвсем не е така, дори е подло и несправедливо спрямо другите Европейски граждани т.е. става така, че болен здрав носи, защото ГЪРЦИТЕ имат почти 112 тона злато в централната си банка и страната се нарежда на 33 место в света, далеч пред Словакия намираща се на 52 място със 32 тона, но участваща в спасението на пируващата в таверните бедна Гърция. Освен това забележете едно друго много важно сравнение. Тези техни златни тонове представляват 78% от резервите в чужда валута т.е. те превръщат своя излишък в злато и след това подло твърдят, че нямат пари за да посрещнат задълженията си.Дори още повече, имайки пред вид броя на населението, те се нареждат по този показател на 4 то място една от най-богатите държави, далеч пред своите кредитори ха, ха . . . МНОГО ДОБРЕ, НАЛИ ? Да скъпи ГЪРЦИ, нямате банкноти, но имате нещо по-скъпо ЗЛАТО- така че си плащайте задълженията до стотинка.(за справка виж - Gold reserve From Wikipedia, the free encyclopedia ) или Официальные золотые резервы Материал из Википедии свободной энциклопедии)

109

Анонимен

преди 12 години

дреме ми за банките - от 1996 година не работя с банкноти - да му мислят банкери ,политици и чиновници :))))))))))))

108

юнак гюро

преди 12 години

Преди 9-ти септември България е била с много по-голям жизнен стандарт от Гърция и гръцките *** са бачкали в Български фабрики.След няколко години ще бъде същото ако са живи и здрави Бойко,Дянков,Плевнелиев и сие.

107

ор

преди 12 години

Коментар 111, е отправен, към юнак Гюро, под 107.