10

запознат

преди 12 години

Само да каже г-нМарк ,защо доведоха децата от Козница В града, за да живеят като затворници и деца които никога не са буиствали сега посягат на персонала с ножове ,защото са затворени в един апартамен това е дърво без корени ,г-н Марк не е гледал този прекрасен филм .Къщи4ките трябваше да са си в Козница децата и там имаха контакт с хора там не живеят зверове.

9

до 2

преди 12 години

Ти и тези, дето ти пишат плюсове, да не сте ходили да ги видите и да сте им направили преброяване?Или може би познаваш родителите им и знаеш какво са правили по време на бременноста и къде са родили.

8

888

преди 12 години

Давам една идея: вместо да се разрушават, нека къщите на Кирил от Катуница се конфискуват в полза на държавата и да се предоставят за домове на тези болни дечица.Етносът е бес значение, когато видиш страдащо дете!То няма никаква вина!

7

***

преди 12 години

Аз също смятам, че родителите са виновни и трябва да се наказват със сурови глоби, затвор. Но изоставените деца са резултата, а не причината, и не бива те да бъдат обвинявани за грешките на родителите си, а да бъдат стимулирани да израстнат стойностни и истински хора- съпричастни и състрадателни като хората, които в момента се грижат за тях. Аз съм в друга кауза и зная какво е да изоставиш себе си и личния си живот, за да си в полза, и после хората да те усмиват за това, което правиш. Поклон!

6

извинение

преди 12 години

До Гого

5

до Додо

преди 12 години

Какво значи ,като собствени деца ? Собствените им родители не ги искат ,трябва други да се вживяват в тази роля.Който си иска дете си ражда или си осиновява.Какви са тези измишльотини,приемни семейства срещу заплащане. Пак ще има домове за децата с увреждане ,само че по малки,т.е раздробени.

4

Анонимен

преди 12 години

Da naistina, ako edin roditel samo rajda i si ostawq decata, to togawa ne e zle da go sterilizirat ili da go odrusat s mnogo qka globa. Ama globa rawna na razhodite za otglejdane na decata.

3

gogo

преди 12 години

Дано да си намерят домове и семейства които да ги обичат като собствени деца.

2

Анонимен

преди 12 години

Повечето са от ***, такива дето по време на бремеността пушат, пият, лъьат кале и накрая раждат в клозет. Стерилизация на ***!!!

1

Анонимен

преди 12 години

Дано Бог дари със здраве този човек! И дай боже има повече такива добри хора!