144

Мартин

преди 12 години

Ха.. изчезна линка от предния ми пост.. я да опитаме отново

143

Мартин

преди 12 години

Стана ми интерасна историята за момиченцето с изкуственото сърце.. разтърсих се в гугъл..ЕИзрезка от вестник, който изглежда подобен на в-к ШОК.. от.. 1990 година..Браво днес.бг, много сте актуални

142

Темерут

преди 12 години

Това са абсолютни тинтири-минтири...

141

Анонимен

преди 12 години

Тази статия да не е копирана от вестник ШОК? Как може Днес БГ да направите такава излагация? Жълни измишльотини. Никъде няма в интернет и дума за изкуственото сърце, което уж дори било коментирано на пресконференция в Рим ха ха смешки. Извънземните се клонирали в Непал и нямали органи, пък в Американската база изнасилили момиче и се родило хибрид с котешки очи уж само се клонират а после се оказва че изнасилват, правят секс, пръскат сперматозоиди ха ха. Поне бъдете последоватлни в измишльотините

140

Сърцето бе

преди 12 години

Дайте източника на информацията за изкуственото сърце. Половин час рових в нета и такова чудо никъде не срещнах. А щеше да е сензация?!

139

UFO-НЛО

преди 12 години

facebook/groups/133031760109502/

138

Пленена от извънземе

преди 12 години

И аз се чудя на кого ми прилича милото като ме погледне тъпо,ами на извънземните си родители от планетата На майната си,от звезден куб Заб'райх де беше :(

137

667

преди 12 години

ИМПЕРИЯТА ОРИОН СА ВЛЕЧУГОПОДОБНИТЕ А ПЛЕЯДИНЦИТЕ СА ЧОВЕЦИ КАТО НАС НО ДОСТИГНАЛИ ВИСОКО ДУХОВНО НИВО ТЕ СА НИ БРАТОВЧЕДИ И ЩЕ НИ ПОМОГНАТ.НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ИМА ЗА ЦЕЛ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА ПЛАНЕТАТА КЪМ ИМПЕРИЯТА ОРИОН.МЕЖДУ ДРУГОТО РЕНЕГАТСКАТА ВЛЕЧУГОПОДОБНА ФРАКЦИЯ КОИТО СИ ЖИВЕЯТ В ПОДЗЕМНИТЕ ГРАДОВЕ И БАЗИ СЪЩО МРАЗЯТ ОРИОНЦИТЕ ЗАЩОТО ИМАТ ЗЕМЯТА ЗА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ.ЩЕ СТАНЕ ИНТЕРЕСНО ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА.

136

Y

преди 12 години

I want to believe!

135

Анонимен

преди 12 години

Всичко е възможно

134

Анонимен

преди 12 години

те сме ние като форма ембрион "save mode" в случай че сгафиат някаде с ДНК-то но дали ние ще станем ТЕ

133

Васко

преди 12 години

По-голяма глупост скоро не бях чел. Единственото по-тъпо нещо, което ми се е случвало напоследък е предизборната кампания на разните партии. Там глупостите ги говореха и бяха безмислени, ама това ги бие. Даже и за роман за научна фантастика не става.

132

Анонимен

преди 12 години

Аз на такива *** като 143 им казвам - докажи, че няма извънземни. Аз не твърдя, че има и не трябва нищо да доказвам. Но ти понеже твърдиш много убедено, че няма, докажи го! ***!

131

Хичънс

преди 12 години

По-голям *** твърде отдавна не бях чел, признавам. И от седмица не бях се смял така на хорската дебилност. Да вярваш на такова нещо!!! Боже измислений, опази ме от ПОРАСНАЛИ хора, които вярват в извънземни посещения!

130

ало ало

преди 12 години

Много глупости се пишат,елементарно е положението да се разбере.Кой ще осъществи контакт със цивилизация която се самоизбива помежду си и не е наясно със никакви ценности,техническото ни развитие не е от значение в случая.Това е лично мнение само.

129

Червената помия

преди 12 години

Срещата с извънземни цивилизации би била страхотен шок за нас.Ще сме в положение на индианците пред конете и огнестрелните оръжия на конквистадорите.И в крайна сметка-ще изчезнем.Между другото-те отдавна са тук.Следи от тях се намират в различни краища на света.Не писаха ли тук за идеално правоъгълна пещера в Кавказ, която е търсил и Хитлер?Първобитните са я изкопали с каменни сечива, май.

128

ами

преди 12 години

Няма такова нещо,139!Единственото,което човек може да унищожи,е себе си!Човека вече здраво работи по въпроса-ядрени оръжия,бактериологични оръжия,въздействие върху климата,манипулации на съзнанието,ГМО и какво ли още не!

127

алооо

преди 12 години

За жалост цивилизация означава само по-големи оръжия за унищожени и по-масови войни. За 2 млн години еволюция, създадехом 2 ужасни световни войни, които по зверства и жескотокост не могат да се конкурират и са най-свирепите животни. Човекът е системна грешка на природата, която ще причини нейното унищожение.

126

Анонимен

преди 12 години

Slagam rakiata i mezeto. Vsichki izvan zemni da zaemat mestata si na masata !!! Sled tova v legloto shte komentirame temata bebeta.

125

Анонимчо Анонимния

преди 12 години

Наистина е забавно колко много хора са вманиачени по темата а спекулациите са безкрайни. Това разбира се не значи да си затваряме очите за някои неща които се случват около нас, а и няма как, затова е интересно никой не може да каже в случая със сигурност каква е истината. За това просто си имайте едно на ум, че това което си мислите може да не е. Най - правилното което всеки може да направи е да си живее живота да не си губи времето, а да гледа как да направи себе си и хората около него щасливи