42

Владо

преди 12 години

И да добавя. През пролетта когато се игра полуфинала от лига Европа м/у Брага и Бенфика(мача го даваха пряко по канал1), Румен Пайташев много точно го каза. Преди десет години, след като играчи имат, но успехи нямат, Потугалския футболен съюз е решил да си обучава ТРЕНЬОРИ. И резултата не закъснява след 10години три португалски отбора с трима национални треньори на полуфинал в лига Европа. Двама вече на най титулованите клубове в Европа Челси и Реал(Мадрид).

41

vlady

преди 12 години

Трябва да се прилагат модерни тренировки по чалготеките до зори, тренировки на футболния терен само когато желаят футболистите и здраво алкохол, мазни баници, пици, хамбургери, торти и т.н. Трябва да се играе солиден маневрено-позиционен футбол ганкиното ходом с прецизно маневриране по терена и внимателно изчакване топката да дойде и положението да узрее за атака съгласно Щайниц.

40

Владо

преди 12 години

Истината е, че в България нямаме треньори на никакво ниво. Нито на етап детско-юношески школи, нито на ниво представителни отбори. Просто не знам къде са се обучавали, като треньори, но мисля, че катедра футбол към ВИФ трябва да бъде закрита. И като прибавите и че няма бази, затова нямаме и футбол и никога няма да има. Трябва да се обучават треньори някъде на запад. А и може би на самите собственици на клубове така им изнася, защото в противен случай трябва повечко да се бръкнат в джоба.

39

vlady

преди 12 години

Не съм Мадански, просто ми писна от неуки треньори без публикации и разработки по важни футболни въпроси, да не говорим за научни степени и звания по футбол. Все пак доц. Мадански е защитил докторска дисертация по футбол 1986г. при доста високи изисквания и има над 20 публикации по важни футболни въпроси. Чичовото няма нито докторска степен по футбол, нито публикации. Също Чичовото има доста архаични методи - режим с вечерен час, двуразови тренировки, контрол на хранене килограми и т.н.

38

Анонимен

преди 12 години

ЛЮБО ПЕНЕВ Е ТОЧНИЯ ЧОВЕК. ЩЕ ИМ ПИЙНЕ МОЗЪКА НА РАЗЛИГАВЕНИТЕ ЧАЛГАРЧЕТА.

37

до vlady

преди 12 години

Абе ти да не си Мадански че толкова тъпо и упорито натрапваш това име,този доцент по какво му е титлата да не би по дисциплината "купуване и уреждане на мачове с куфари с пари" ,този измислен специалист от Тошово време да е запомнен с някакви футболни успехи ? Мадански е бил ***,е *** и ще бъде ***,този безхаберник на тема футбол става само за треньор на детската игра "каракинда"

36

qwer

преди 12 години

Тук в Испания Пенев е познато футболно име,обаче когато втородивизионният "Ваядолид" търсеше треньор миналата година за да се бори за влизане в "Примера" тази година Пенев беше един от кандидатите за треньор в този клуб с най-ниска обявена заплата,но от клубът му отхвърлиха офертата искали специалист, Питам : - След като един втородивизионен отбор не го харесва като треньор,какъв специалист е Л.Пенев че да поеме национален отбор на държава и да чакаме успехи ? До къде докара "Литекс" в евротурнирите, какви са му резултатите в този турнир и в шампионатът на Б-я,че заслужи този отговорен пост в БГ отборът на страната ? Не е ли това стремеж на БФС да събере приятелите от 94-та год.но вече не като футболисти и специалисти а като крадци на пари от централата на Футболният Съюз ? Смешно е втородивизионен отбор да не го харесват, а в Б-я да става треньор на национален представителен отбор, е вече и Свазиленд да ни набият няма да е изненада.

35

Анонимен

преди 12 години

А стига, бе! Щом Чичовото поема нац. отбор правете си сметката на къде отиват нещата! Както самия той се беше изразил преди години ще... супата!

34

Милен

преди 12 години

Аз пък съм оптимист за Любо. Добър треньор е. И в ЦСКА и в Литекс го показа и аз му вярвам. И веднъж за винаги разберете - проблема на националния не е в треньора ами в Борислав Михайлов, който е превърнал БФС в семейна фирма и Йордан Лечков, който нагло заяви преди 10 дена, че не го интересувал националния и даже не ги гледал дори, ама стои там да *** тлъста заплата алчния му плешивец. Проблема е тояно в тия двамата и мухъла около тях, а и в някои *** футболистчета, а не в треньора.

33

хаха

преди 12 години

Типично по Български,още никой не е казал че назначаването е факт,вие вече плюете.Изчакайте поне да го назначат официално,хахаАко сте прави и Пенев се провали ще имате достатъчно поводи да си излеете злобата,но ако пък вземе да успее като чичо си,който също така плюехте и продължавате да плюете от ГеЙАрена,тогава какво ще правите,дали ще има някой добелестта да се извини?

32

БЪЛГАРИН

преди 12 години

ПЕНЕВ Е ОБРЕЧЕН НА УСПЕХ.СЕГА СМЕ НА АБСОЛЮТНОТО ДЪНО, ПРИ ЛЮКСЕНБУРГ , АНДОРА И САН МАРИНО.ТАКА,ЧЕ ЕДНА ПОБЕДА ПРИМЕРНО НАД АРМЕНИЯ ЩЕ БЪДЕ ГОЛЯМА ПОБЕДА.

31

кн

преди 12 години

с назначаването на любо пенев за треньор на националния отбор по футбол вече съвсем ще духаме супата ( разбирай чорбата ). е, поне не можем да бъдем по-назад он последното място, както е сега. добре че гриша ганчев си спести парите от неустойката за любо пенев. иначе дървото съвсем го беше налапал. със същия успех и бай минчо каруцаря може да стане треньор на националите. а, духайте чорбата от БФС

30

vlady

преди 12 години

Чичовото няма достатъчно задълбочени теоретични познания по футбол както и развито стратегическо мислене. По-добре да остане големия учен доц. Мадански.

29

Анонимен

преди 12 години

То по-лошо от сега трудно може да стане, така че нека се пробва и чиовото.

28

Ристо Мотористо

преди 12 години

Аз от футбол не разбирам и незнам как трябва да е, ама и така не е.........

27

Анонимен

преди 12 години

Не си прав.Проблема не е в играчите,тези играчи някой трябва да ги създаде,някой трябва да работи с тях още от деца та до мъжките отбори.Докато в изпълкома на БФС има представители на клубовете винаги ще има конфликт на интереси и всеки ще дърпа чергата към себеси, както стана и в случая.

26

Хаха

преди 12 години

Е това е.Сега ще видим какво се казва треньор.С прекрасни футболисти и не надминат треньор вече може да сме сигурни че световното ни е в кърпа вързано:) Още един пример как у нас проблемите не се решават,а старателно се задълбочават.Жалки сме....

25

xph

преди 12 години

Добре де, това ли е великата стратегия за спасение на националния ни отбор по футбол????? Много странен ход от страна на БФС, шуро-баджанащината : правилен ход - 98% : 2%

24

Анонимен

преди 12 години

zabranete cnalgata, i futbola ste se opravi

23

Levski

преди 12 години

Аз съм Левскар, но като треньор го харесвам Любо Пенев. Също така съм сигурен, че няма да е подвластен на никого. Проблема е в играчите обаче. Нищо няма да постигне, защото в момента няма играчи със сърца за България. Всички гледат само парите и чалгата.