160

Calin

преди 12 години

I wanted to spend a mtinue to thank you for this.

159

КАРНОБАТ

преди 12 години

запознайте се с биороботите ни.......

158

Анонимчо Анонимния

преди 12 години

А относно това дали са от Орион дали са Плеядите кой какво е защо е тук. Може да се каже, че всеки е прав за себе си и Томас също колкото и да го хулите. Може би много по прав от останалите, но както винаги всяко добро си има и другата страна в случая тесногръдие и догматично мислене. Ако знаем тези отговори какво ще се промени толкова? Отговора е абсолютно нищо, защото най - вероятно няма да ги разберем. Това което всеки иска да се промени е живота ни и явно не сме дорасли и за това да направим

157

Анонимчо Анонимния

преди 12 години

Изгледах и филмчето във вибокс и да ви кажа изглежда изфабрикувано. Спекулацията с тия сивите вече стана прекалено холивудска. Всеки знае за тях как изглеждат "Уж нали". Но това определено не е на добре защото има от какво да ни е страх, има някой дали хора, дали извънземни, или и двете които ни манипулират сериозно и ни водят за носа и ни наслагват информация. Виждал съм доста странни неща и не съм бил сам като са се случвали, за да се успокоявам с това, че най - вероятно откачам.

156

Паи Ганиос

преди 12 години

ee в тая тзунгла не снима ли бат Арни-- Хищника - класиката от 1987..голям филм и РобоКоп - 1987олд скул класики

155

ha ha

преди 12 години

много ценни коментари, повече от самата статия, а аз все си мисля, че тоя се е дегизирал за празника а другият в дъното си щрака с кремък и си пали без акцизните цигари от женският пазар, криза е и при тях, наближава 2012 и търсят по добро място за живот, тук на земята, Горките, колко са се излъгали.

154

chris

преди 12 години

напълно подкрепям предния коментар. Това може би ще е част от голямата заблуда за която пише в Библията. Тя ще порази тези, който не искат да разберат как стоят нещата. Който търси намира, нали така беше.

153

Томас

преди 12 години

156това са пълни глупости - няма такова нещо като империи орион нито извънземни - има дявол и паднали ангели, които се представят за извънземни и лъжат хората.

152

667

преди 12 години

ИМПЕРИЯТА ОРИОН СА ВЛЕЧУГОПОДОБНИТЕ А ПЛЕЯДИНЦИТЕ СА ЧОВЕЦИ КАТО НАС НО ДОСТИГНАЛИ ВИСОКО ДУХОВНО НИВО ТЕ СА НИ БРАТОВЧЕДИ И ЩЕ НИ ПОМОГНАТ.НОВИЯ СВЕТОВЕН РЕД ИМА ЗА ЦЕЛ ПРИСЪЕДИНЯВАНЕТО НА ПЛАНЕТАТА КЪМ ИМПЕРИЯТА ОРИОН.МЕЖДУ ДРУГОТО РЕНЕГАТСКАТА ВЛЕЧУГОПОДОБНА ФРАКЦИЯ КОИТО СИ ЖИВЕЯТ В ПОДЗЕМНИТЕ ГРАДОВЕ И БАЗИ СЪЩО МРАЗЯТ ОРИОНЦИТЕ ЗАЩОТО ИМАТ ЗЕМЯТА ЗА СВОЯ ТЕРИТОРИЯ.ЩЕ СТАНЕ ИНТЕРЕСНО ОЩЕ МАЛКО ОСТАНА.

151

Анонимен

преди 12 години

постналият статията за "райнона" сигурно отдавна спи, но в Дейли мейла тъй си пише"...filmed by two British tourists visiting the Mamaus region of the Amazon" By Simon Tomlinson

150

lotomen@mail.bg

преди 12 години

Стана ми много смешно от новината.Мога ли да помоля автора да уточни района на Mamaus ili Manaus!!! Поздрави от Манаус!!! Д.Г

149

Анонимен

преди 12 години

Поне като го бяха нагласяли, да бяха казали на *** в ляво да не гледа куклата, че така се разбира.

148

Fearless___

преди 12 години

150 бог те е създал за да ти пръсне мозъка някой ден!

147

Томас

преди 12 години

135 - Бог е създал кокошката със способност да снася яйца.

146

E.T.

преди 12 години

Горките, ходят голи из джунглата. Нямат пари да си купят дрехи , само едни черни очила и чинията на газ, че бенза е скъп!

145

Анонимен

преди 12 години

Аз съм виждал извънземни много пъти. Те са навсякъде около нас.

144

Декана

преди 12 години

Вероятно са наши джуревци -от "Факултета" . Търсят с фенери в джунглата падналата чиния, за скраб (сигурно се досещат колко струва килото от подобен метал).

143

bvb

преди 12 години

137 е абсолютно прав. Ако се загледата тоя гъзар верно си пикае и хич не му пука от камерите.

142

Петьо-Евреи

преди 12 години

това са най вероятно пияни руски туристи :))))

141

Анонимен

преди 12 години

Дошли са да разучат как може след толкова години "еволюция", човека все още да се държи като ***.