134

Анонимен

преди 12 години

"Ройтерс посочва, че десноцентристът Росен Плевнелиев ще се изправи на балотаж срещу социалиста Ивайло Калфин след предизборна кампания, помрачена от протести и насилие." А от Ройтерс като посочват "фактите", някога да са били тук, за да знаят кой предизвиква протестите точно преди изборите? Да видят за колко злобни хора има, след като не става на тяхното!

133

СТАНДАРТ ПЛЮС

преди 12 години

Добре де мръсночервени ***, тук пак е пълно с ваши коментари!Нали сте добре организирани, уж сте много и ходите сутрин рано заедно с червените пенсии да гласувате, къде бяхте на изборите щом тук толкоз много пишете? Или пак ПОМАКА АЛЕКСЕЙ, дето изповядва ислям, комунизъм и тероризъм ви е наплашил да се отчитате !Пълна пародия сте - трябва веднъж завинаги да ви изринем !

132

Анонимен

преди 12 години

безпокойствата за купуване на гласове предвид факта, че България е смятана за втората най-корумпирана държава в ЕС, посочва Ройтерс......лъжа,лъжа, за корупция страната е първа

131

до 128

преди 12 години

Само че в ГЕРБ има повече членове на БКП и доносници от ДС от колкото в БСП! Как ще коментираш това, герберче? НЕ че БСП са стока, но това че ГЕРБ са им "троянски кон" не трябва да се премълчава изобщо!

130

Анонимен

преди 12 години

Абе Мими,много си проста,особено като пишеш,че няма ДА ХОДИШ да гласуваш!Аз пък ще ИДА и ще гласувам за БСП!!!Сега не ходих,но ще дам гласа си за тях!За тия *** Н-И-К-О-Г-А!!

129

ха ха ха

преди 12 години

Кой ги излъга,че средната заплата в БГ е 350 евро,тва са 700 лева.Нормално хората вземат около 300 лева.

128

ДО Бал без маски

преди 12 години

Не мухъл - това е оценката за 20 години управление на ДС масонската ложа БСП под различни форми. А сега за 2 години не стават чудеса още повече че всико беше предварително минирано във всички министерстава. Важното е че се вижда края на тая отврат!

127

Анонимен

преди 12 години

Но пък сме богати на демокрация нали тъй искате западняци.

126

Бал без маски

преди 12 години

Във всички статии се чете обидния рефрен "Най-бедните", "Най-бедната", "Най-бедната", "Най-бедните", съпроводени от припева "Силно корумпирана", "Тежка корупция" и т.н. ... Ето, това е оценката за изтеклите две години на "възход", "напредък" и "Европейско бъдеще" за клетия ни народ... Тях не ги интересува театърът тук - играят без маски. Факт - ГЕРБ не само, че не направиха нищо за народа, но напротив - влошиха му положението. Нямало пари?!? А за n-та ръка оръжия има.. Какво ли ни чака още още?

125

Боби

преди 12 години

На крачка от президентския пост!

124

на Паисий брат му

преди 12 години

,,...о, малоумний юроде! Колкото и да се срамиш да се наречеш българин - американец няма да станеш, макар да си избираш техни мекерета да те управляват!!!,,

123

Анонимен

преди 12 години

Edva li sa vinovni te,ako si zapoznat s istoriqta ni ,nie vinagi sme bili podloga i sme precakvani ot upravlqvashtite ni.taka che nqma kakvo da se obijdame.istinata e ,30che sme edna smeshna darjava,koqto q izsmukvat boklucite,koito imat nqkakva vlast.taka e i taka shte bade v badeshte........

122

Тони

преди 12 години

Най-бедната и втора по корупция държава в ЕС гласува за своите гробокопачи.Да ви е честито!

121

Български Войн

преди 12 години

Я забележете как пишат нашите американски "приятели".Най - бедни, най - корумпирани, най - зле...ами ако не бяхте Вие американски *** такива, нямаше да сме на това дередже!

120

ku4eto

преди 12 години

////че България е смятана за втората най-корумпирана държава в ЕС, посочва Ройтерс.////..........Е АЗ СИ МИСЛЕХ ЧЕ ПОНЕ ТУК СМЕ ПЪРВИ

119

наблюдател

преди 12 години

Питам се защо не показва с руце символа на демокрацията

118

анонимен

преди 12 години

ГЕРБ събудиха България !

117

До 109

преди 12 години

Питаш какви пари могат да се избият от магистралите!? Първо ще спестиш от гориво, второ ще пътуваш по-бързо и безопасно. Когато си земеделски производител не е без значение, колко бързо можеш да доставиш продукцията си на съответния пазар, борса или конкретен клиент.

116

До 109

преди 12 години

Времето е пари! Магистралите не са лукс, а необходимост! Те увеличават стокооборота, движението на хора и т.н., което е изключително благотворно и жизнено необходимо за развитието на една икономика! Инфраструктурата е кръвоносната система на една икономика - тук става въпрос не само за висок клас пътища, но и електропреносната мрежа, водоснабдяване и т.н.! И аз не мразя селяните напротив, инвестицията в инфраструктура е жизнено важна именно за малките населени места.

115

Кръпката

преди 12 години

1991 г.: Комунизмът си отива, спете спокойно, деца!2011 г.: Комунизмът се завръща, емигрирайте бързо, деца!