143

Nerd

преди 12 години

Еее как! Те не за друго са го удължили, а просто защото Бойко трябваше да гласува към седем и нещо. Зарежи безумните опашки, припадащите от чакане хора и бутаниците, важното е премиера да гласува. Простете сарказма, но днешните избори бяха едно организационно безобразие!

142

1+

преди 12 години

Важно е да имаш Власт!А това че си *** като *** -никой не го интересува!:)

141

Анонимен

преди 12 години

ЛАМБО С АКЪЛ НА ПОЛОВИН АРТИСТ, НАХОКАЛ КАЛЪФА КАЛФИН И ОНЯ СА О...Л И ОТИДЕ ДА СИ СМЕНЯ ПАМПЕРСА!!! ХАМСТЕРЧЕТО ЗАДЪХАНО ХЪЛЦА И РЕВЕ ВСЕКИ МУ Е КРИВ, ТО ПИНИЗА С КУНЕВА СТАНА И БЛАГОДАРЕНИЕ НА НЕЯ СЕГА ЩЕ ИМА БАЛОТАЖ!!!

140

Анонимен

преди 12 години

уважаеми комунисти-циркаджии, видя се за пореден път, че целия вой дето го наддавате не може да ви спаси задниците от народната "любов", за това по-добре млъкнете, че да не се излагате повече, ако пък още ви се реве за власт, давайте смело, ние винаги ще ви се радваме искренноХАХААХАХАХАХАХАХААХАХАХААХАХААХАХАХААХАХААХАХАХААХАХАХААХАХААХАХАХААХАХА

139

Анонимен

преди 12 години

ХАМСТЕРА ПЛАЧИ, ЛАМБО РИВЕ, КАЛЪФА ГО Е СРАМ ДА СЕ ПОКАЖЕ, КУТЕВ, ПУТЕВ И ВУТЕВ ОТИДИХА ДА ПАЛАТ ЧАНИЯТА!!!

138

pd

преди 12 години

Гласувах в 18:20. Минах за 10 мин. Опашката беше от не повече от 5 човека. Нямам претенций към организирнето на изборния ден. Абсолютно отказах да попъвам каквито и да било анкети. Силно впечатлрние ми направиха вдивмножество хора които бяха окупирали входовете на секцийте и имаха табели застъпник. Не отговорих на въпросите заради това, че разнните социолози ни правиха на маймуни дни преди изборите. Коментара е Пловдив.

137

Анонимен

преди 12 години

До 140 не съм етническа българка , но побеснявам от простотии - съвет не изтрезнявай ако нещастието на хората те прави щастлив. От ей такива мъжленца ми се свива с...та. Ако това те прави в очите ти по як и по здрав. Наздраве дано оздравееш - плашип...тарнико. Хората са еднакви при трагедии. Децата са еднакви навсякъде и мъката и бедите носят равни емоции. Жалко от такива като теб не само паспорта да захвърлиш но и пола да си смениш. Извинете ме майка съм но де са избори де е земетресението .

136

Рудолф Хес

преди 12 години

Референдуми, един път да се чуе гласът на народа. Гадове.

135

Анонимен

преди 12 години

РОСЕН ПЛЕВНЕЛИЕВ ДРУГАТА СЕДМИЦА ПРЕЗИДЕНТ, ДОСТА *** ПИЯТ В МОМЕНТА ЕДНА СТУДЕНА ДЪЛГА ВОДА!!!

134

Лютов

преди 12 години

Ако "законодателите" искаха да спрат търговията с гласове щяха да да заложат минимален образователен ценз, а не *** да си пишат по ръцете номера на кандидата за който трябва да гласуват. Та те не знаят и коя е цифрата - просто я сраваняват. По тая логика и малко дресирана *** може да гласува със същия успех. Обидно ми е! Гласувал съм на всички избори до сега, а на края се оказва че *** ми решават съдбата. Повече няма да гласувам!

133

TR

преди 12 години

znam ot opit balgarina tazi vecher ima dva povoda dase napie -izbori i nay veche zemetresenieto v TR s sigornost znam za tova tova pleme nikoga niama da ima normalen jivot

132

Анонимен

преди 12 години

Хей сдружението с нестопанска цел алармирайте не само по форумите, хляба знаете от къде ви идва за това има администрация слава богу извън БГ.Че ми писна от сдружениица, фондацийки и др. дето хем не знаят за какво са хем си взимат платата, а без апостоли вече. Пораснахме - целта не ви е само да наблюдавате и да си пиете безплатната водица, а да докладвате. Благодаря за телефона и цитата от ИК но го зная. ПРОСТО СИ СВЪРШЕТЕ ЕДИН ПЪТ РАБОТАТА. И ние за народ се имаме с гражданска позиция. ХААк

131

Анонимен

преди 12 години

дд 128 *** си като *** първо не цялата част от едно население има право на глас. Второ 65% активност е 3 милиона избиратели... Пръц пръц мрън мрън. И трето къде е казано, че безработните нямат право на вот?

130

Анонимен

преди 12 години

Защо чакате последния момент бе, българи?Аз още докато станах изпих си кафето тоидох в 8 да гасувам, като пред мен имаше 2-*** човека. За 5 минути си пуснах гласа и отидох да си върша работата.

129

антиЕС

преди 12 години

Това е уникално, да удължат изборното време с надеждата да минат над 50%. За първи път от зората на "демокрацията".Защото под тази бройка, който от милионерите на Олигархията да бъде избран - той ще е незаконен. Въпреки всички машинации - нямат кворум! И това ще е голям успех за нас. Тогава Вотът ще е недвусмислен - пълно отхвърляне на системата. Ясно е, че все пак ще си сложат някакво президентче, последното в републиката, но ще е незаконно *** на същата тази незаконна република.Братя българи - не гласувайте! Пълен бойкот над чудовищния, антибългарски РЕЖИМ! ДОЛУ ГЕРБ!ДОЛУ БСП!ДОЛУ РЗС, Атака, НДСВ, ДПС!ДОЛУ Републиката! Създадена върху щиковете на съветските окупатори.

128

Анонимен

преди 12 години

БКП 1944-2011

127

БЪЛГАРКА

преди 12 години

DNES.BG НАЛАГА ЦЕНЗУРА НА ПОТРЕБИТЕЛИТЕ ТУК.СВОБОДА НА СЛОВОТО!!!!!

126

TR

преди 12 години

do HB abe za kvo mue na balgarina da stachkuva ti lud lisi nali si snabdil s darva ,rakiya,vino i slanina za zimata za nego tvae doshtatachno nali te samo ot tva se interesuvat ti neznaesh li

125

Анонимен

преди 12 години

121 ОТ СИК ДО ЦИК, НАЙ МНОГО ДА ПРИДОБИЕШ ВИД МАЛКО ПО ШИК, АМА ЯВНО И ДРУГ ТИ СЕ Е СЛУЧВАЛО!!!

124

Генчо Гунчев

преди 12 години

Бойко гласува в 18,50ч.,разбра резултатите по неведоми пътища и удължи изборите с един час до пълната победа на ГЕРБ,Алилуя.