18

Веселин Дамянов

преди 12 години

МОЛБА до Министър председателя на Република (!) България.Господин Борисов,Молим да бъдат увеличени бройките на казаните за ***, тъй като вече се падаме по 5-6 души на казан и като се наведем да бръкнем вътре, си чукаме главите.Мислим, че поне това можете да направите за народа извън София!В замяна на това, сме съгласни да понесем още едно увеличение на такса, данък, акциз, или каквото измислите!...

17

АНОНИМЕН

преди 12 години

Какво се силите толкова да гласувате?

16

Анонимен

преди 12 години

розички и нарциси...вече не са на мода!

15

toni

преди 12 години

aaaaaaaaaa vse oshte ste tuk a lumpencheta cherveni, i dashteriati i jenati sa minalo ei choveche podsiguri im badeshte be tapako

14

до 5

преди 12 години

Вече има 3-*** неразумни!Има още да подсмърчаме...)))

13

do 7

преди 12 години

Спокийно братле.Аз утре ще им го върна на управляващите както подобава.И жена ми и тя и дъщерята,ще и бъде първо гласуване и родителите ми и те ще ,,поблагодарят,, на иконата от Банкя.Споко народа не спи и е озлобен от глад и мизерия.

12

Анонимен

преди 12 години

Попитали Аристотел: Какво печелим ,когато лъжем?Мъдрецът отговорил: Да не ни вярват,когато казваме истината!

11

Анонимен

преди 12 години

ЕКЛИСИАСТ 10:2 Разумът на мъдрия е в десницата му, А разумът на безумния в левицата му. Писано е преди повече от 2000 години. Замислете се за Кои ще гласувате утре.

10

до №8

преди 12 години

Е хайде да си споделим и разменим мнения!?

9

do Signal

преди 12 години

Само в простия *** хора като теб се вълнуват от такива неща, само в простия *** има ден за размисъл. Всеки читав човек отдавна е проучил програмите на кандидатите и е избрал своя кандидат, поне така е по-белите страни, но тук и това не наред!!!

8

toni

преди 12 години

shte umra ot smiah do vchera tuk be palno s plateni draskachi a dnes niama e nadiavam se vse taka da e da moje chovek da spodeli misli s hora s um v glavata

7

СИГНАЛ :

преди 12 години

На вниманието на СЕМ и ЦИК :Преди час в предаването на Мартин Карбовски "Отечествен фронт" беше извършено грубо нарушение на закона за изборите.Поканеният гост Христо Стоичков открито правеше реклама на управляващата партия.Стоичков говореше против други участници в изборите, споменавайки дори конкретно име на кандидат-президент ...Груба политическа манипулация от страна на Нова ТВ и псевдожурналиста Карбовски в полза на определена партия !!!

6

умната

преди 12 години

Внимавайте кой кандидат -айдук ще подкрепите!

5

Жо

преди 12 години

ЕКЛИСИАСТ 10:2 Разумът на мъдрия е в десницата му, А разумът на безумния в левицата му.Писано е преди повече от 2000 години. Замислете се за Кои ще гласувате утре.

4

Идиотия

преди 12 години

Днес още издават удостоверения,а за заявления за гласуване на временен адрес е късно,нищо,че днес.бг се сетил даде линк към грао!?!?!??

3

еко72

преди 12 години

Имам вот "Против" и плащам на партии за да го купят! Има ли желаещи?

2

Анонимен

преди 12 години

МВР яко бачка извънредно! Грозна работа.

1

1

преди 12 години

Идно :)