295

flvzil

преди 5 години

<a href=camadian-pharmacya>*** pills 25mg</a> farmacia online madrid *** canadian-pharmacya

294

чичо Митко

преди 6 години

Хирурзите нека си отсичат,това им е работата,а жените се радват на размер,също както ние се радваме на техните гърди.Дали ще са малки и стегнати , с изпръхнала ,наежена сатенена кожа и зърна като жакове за електрическа китара или пък едри натежали като гюмове пълни с кобилешко мляко...... На кой каквото му се е паднало от гена. Та така са и милите жени, ще се зарадват и на овча бозка, щом фърля...

293

sad

преди 10 години

sad

292

asd

преди 10 години

asd xaxa

291

Vlado

преди 10 години

До Пешо ВенъмаМного точно казано и това се знае от всички били с повече жени. Има някакъв усреднен размер, но ако ти падне някоя супер дълбока, а не ти стига работата е кофти.

290

йордан

преди 12 години

то и един сантиметър стига ако е за поколение.ние хората имаме върховната привилегия да правим секс когато поискаме и то за удоволствие а за удоволствието мисля че размера не е големият проблем предразполагането на партньорите един към друг там е проблема

289

Малинка

преди 12 години

Мъже,да ви имам проблемите.Вие бъдете кавалери ,а другото се стикосва.

288

whatever

преди 12 години

Който смята, че 10 см стигат да отреже останалите. Да видим тогава стигат ли.

287

KRITIK

преди 12 години

NA EDNA JENA I STIGAT DORI I 7 SM OSTANALOTO E LAKOMIA!

286

Пешо Венъма

преди 12 години

Та въпроса е да си намериш еша, дет викат бабите. Тогава и жена ти ще е доволна и ти няма да чуваш пърдяща *** при всеки напън:)

285

Пешо Венъма

преди 12 години

Пълни глупости, как могат да обобщават тия *** хирурзи. Всеки, който е бил с поне 10-15 жени знае в какви граници варират размерите на ***. От теснячета та до попски ръкави. Е как ще се задоволяват с един и същ размер? И тесните *** са въпрос на ген, а не на системно порене.

284

g

преди 12 години

Абе на тия им дай да режат. Преди време казаха, че човек може без жлъчка и апендисит и сега глей кво стаа - масово хората нямат органи. Много е притеснително да викат, че 10 см стигат. То затфа оня ден един приятел го обрязали - казали че стигат и айдееееее - турили му сатъра. Ам да не земем ний сатърите, че глей кво стаа тогаз.

283

ЧЕКИЯТА

преди 12 години

ПИЧОВЕ И ПИЧКИ,,,ДА ВИ КАЖА ЕДНО....ЧЕКИЯТА Е ЗА УДОВОЛСТВИЕ ,А Е..АНЕТО Е ЗА ПРЕСТИЖ....10 СТИГАТ В УСТАТА САМО!!!!!

282

оф топик :)

преди 12 години

спомням си..навремето ходих на гости на някакви познати в студ. град и бяха в една стая събрани българи от сърбия, молдова и ямбол..съответно тези от сърбия не знаеха местния жаргон..единия от молдова говори нещо за ***..западният се чуди и вика кво е това? ами като курац, ама по-малко..ахаа..3 минути по - късно ямболлийката почва да говори за чурки, при което вече и българите от молдова и сърбия се обръщат незнаещи..какво е това пък? отговорът беше..абе като ***, ама още по - малко :)

281

Минаващ

преди 12 години

296, и късмет.

280

ицо

преди 12 години

хаха какви 10 см ..явно на тия доктори съм им малки ***...естественно ,че размера не е най важното ,нооо....я момичета кажете честно колкото и да обичате някой мъж и е с 10 санта колко ще останете с негоо..

279

свирчо

преди 12 години

Абе то човек и на хляд и вода може да го кара, но си е друго да хапнеш месце.

278

.

преди 12 години

Все пак това е форум, а както знаем във форумите *** под 20 см няма :)

277

hm

преди 12 години

Щом има смазка да влиза.

276

19.5cm

преди 12 години

+moita jena kazva,4e razmera IMA zna4enie,nqma da go reja 9,5 cm q