11

gaga

преди 12 години

Hasn4o edno vreme kato sa ti rqzali p*6kata da ti bqha otrqzali i prostata kratyna....

10

до сега спаха ли ???

преди 12 години

Полицията издирва очевидци на катастрофа, станала на 14 октомври между 19,50 и 20,10 часа...Днес не е ли 19 октомври ???

9

МОЖЕ И ДА СТАНЕ ТАКА

преди 12 години

Проверете джи ес ем клетките на операторите във въпросния час, както и масива на КАТ със сиви мерцедеси - не са кой з-нае колко много. След това по тези два критерия направете разследване . . .

8

NoName

преди 12 години

За времето, което е изминало от инцидента до този момент, автомобилът, е много вероятно, да няма ни най-малка следа от ПТП. За 5 денонощия колата може да стане като нова и то не от някой изключително добър специалист, а от почти всеки един майстор, който се занимава с такава дейност, а те са хиляди в България, а от тях регистрираните са едва десетки броя. Дано да открият извършителя.

7

Анонимен

преди 12 години

Камери има, ама са все *** от три метра на там нищо не се вижда ,а и ако е било тьмно --абсурд...

6

серсем

преди 12 години

Типът който е карал най-вероятно е бил пиян, заради това е изчезнал. После адвоката ще рече, че не може да се докаже, че следите са от мерцедес. Пък най-накрая ще се окаже, че мерцедеса си е стоял паркиран и жената се е блъснала в него......... а оня после го е подкарал назад и не е знаел кво е станало отпред.......

5

Анонимен

преди 12 години

Точно в този район има поне 15 охранителни камери на различни обекти .............. ама СДВР де толко акъл :)

4

hasan

преди 12 години

az vidyah kolata mersedes s klasa bese orata na byku borisov sa izbyaga dademi 100 liva da milca pred urganite na mvr covek na boyku bese ako mi dadat oste 100 liva ste kaja kide izbyaga

3

Maraba

преди 12 години

А камерите на банкоматите защо не ползват?До 24 часа се пазят записите при охранителите,а при по-сериозните фирми и повече!Мерцедеса не може да се е изпарил!

2

13

преди 12 години

Моля ви, ако някой знае нещо, нека се обади на посочения тел.!Представяте ли си, ако това се случи с ваш близък!!!Никой не е застрахован!

1

Анонимен

преди 12 години

Еее, добро утро, ама слънцето вече залязва. Минали са 5 денонощия.