75

кикс

преди 12 години

оооо Божееее Боже.. незнам какво да кажа.....

74

Ив

преди 12 години

Всичко в държавата ни е точно под контрол, такива некомпетентни мнения на друго място!!!

73

Анонимен

преди 12 години

Тези не могат ли да изкажат някаква градивна теза

72

алергичен

преди 12 години

ГОСПОДИ кога ще изчезнат от пространството тези гнусни лица които имат наглостта да задават въпроси ? Лица които трябва да дават отговори на прокурори и следователи !!!!!!!

71

Анонимен

преди 12 години

ДПС официално няма да издигне кандидат за президент и кандидат за кмет на София , решението на ДПС е да подкрепи кандидата на БСП Ивайло Калфин както и кандидата за кмет на София - Георги Кадиев. Това вкючва освен мюсулманският електорат регистриран като живущи в България , така и финансирани от Турското правителство граждани живеещи в Турция и не говорещи Български език които по закон имат право на гласуване за избор на президент на България и кмет на София Да им бъде обяснено с кой номер бюлетина да гласуват и да бъдат отпуснати автобуси от Турция до България за сметка на Турското правителство както и ежедневни разходи за храна и настаняване по време на екскурзията с цел избирането на Ивайло Калфин за президент на България и Георги Кадиев за кмет на София Тъжното в случея е че голям процент наричащи се Българи изповядващи Православната Християнска религия И живеещи в България , ще подкрепят същият кандидат , без да им бъде осигурен безплатен превоз , храна и настаняване и без да им се казва кой номер бюлетина да пуснат ще подкрепят същият кандидат по съвест което автоматично ги поставя на нивото на ексурзиянтите а и както се подразбира едно ниво надолуВсички престъпни групировки и партии както и имащите интерес България да бива спъвана по пътя на Европа ще подкрепят същият кандидат след резултатите от първият тур Аз ще гласувам за Плевенлиев не защото е пич- не защото е много умен не защотоГо харесвам а защото това е единственият който има шанс срещу гореспоменататаАнти-Българска мафия Нека Бог да пази България

70

Мони

преди 12 години

Последните две години положението в страната е много по-добре в сравнение с преди какво беше, това са много излишни коментари относно контрола, държавата става все по-добре докато ГЕРБ се грижат за нея.

69

Анонимен

преди 12 години

Доста елементарни въпроси от хора на елементарно ниво.*** за какво им е да интелигентни, то за да си въртиш мошиите не е нужно да имаш поне малко мозък в главата.Трябва само да ти стиска.ГЕРБ много пречи на далавераджиите в тази страна!

68

Анонимен

преди 12 години

Само едно уточнение - Цветанов не може да се мултиплицира и да бъде навсякъде! Това, че някой си е решил да взривява коли, си е негова работа. Да го хванат - това е работа на полицията като институция и ангажиментите на Цветанов не са да бъде на пост или да обикаля с патрулната кола!

67

qwer

преди 12 години

Защо трябваше да научавам от испанският в-к "El Pais" че комунистическиат албански лидер Рамиз Алиа е вкаран в затворът през 1992 год за провеждане на комунистически геноцид по време на режимът на Е.Ходжа,защо БГ журналистиката криеше този факт,защото са *** или защото им е забранено от гадните болшевики да се излагат факти разобличаващи комунизмът,защо в Б-я няма осъден лидер на комунизмът,защо се разрешава в Б-я тази партия (БСП) да участва в управлението на държавата,нима албанците са по-умни от нас и затова са вкарали всички техни лидери комунисти по затворите,защо те са проумели че комунизмът е геноцид спрямо всеки обикновен човек некомунист а в Б-я не можеме все още да разберем това,защо се разрешава на крадци и бивши комунисти като тези от снимката да дават изявления и пресконференции,защо изобщо не се забрани в Б-я тази партия и всички нейни бивши и настоящи нейни членове да бъдат съдени или изхвърлени от политиката завинаги,ето да погледнем една Албания и тя явно ще се нареди преди нас по стандарт на живот след като знае пределно ясно,че с *** в управлението няма мърдане напред,нали затова се разделихме уж с комунизмът за да не допускаме повече комунистическо управление, а то се извърщава само и единствено без участие на тези *** *** червени.

66

ОДС

преди 12 години

О-лигофрени Д-ържавна С-игурност

65

slavi

преди 12 години

vsi4ko e edna parodia sad koiato stoiat na6ite mili izbranici lakomi za pari . Palen genocid vodi darjavata kam sviote podanici i 6te uspee onia plan da stanem 5 miliona

64

Ванката

преди 12 години

Той ги лови - ама съда Ги пуска - тоя съд корумпирания дето Вие го създадохтеТой ги лови - ама всички се разболяват и лекарите ги изкарват като че ще умират вечеи ги пускат - Онея корумпирани лекари - дето вие ги назначавахте И въобще за кого говорим - за групировките и убийците коите Вие от СДС лично създадохте ?*** комунистическа - сини болшевишки необразовани отрепкиБаси и наглос баси и чудо - и питате - гласувайте си с БСП и ДПС - и трайте *** ***

63

Анонимен

преди 12 години

Който гласува за тея *** от снимката е по-*** от най простото улично кучене се и съмнявам че има и такива - Мафиянски Костов Бакърджиев унищожиха БългарияЗадавиха се от кражби и безобразия до повръщане - Тука някакъв оригофрен пише са"Сините" Какви Сини бе умопомрачен изроде ? Ако се наведеш и видиш 4 тестиса - пак няма да разбереш че са ти го нахлузили - до толкова си *** Ще Ви Го набутват тарикатите от снимката отново - Ще Ви окрадът до шушка А вие ги целувайте и гласувайте

62

do 61

преди 12 години

q nai-dobre vzemi ti da misli6 4e mai si mnogo prost

61

v&v

преди 12 години

И аз много бих искал този Фандък да си отиде в Самоков, СавЛина в Видин и.... да не изброявам останалите пачаври. ЗА съжаление истинските софиянци останахме много малко ! ! ! останалата част са навлеци и *** селендури..... не виждате ли какви ...се движат по софийските улици....... Еб@ ти трагедията!. Вече не мога да понасям провинциалния ***, който залива града ни ! ! !

60

kam nema stra6no

преди 12 години

dano da e takav sad za kakavto 6te bade nazzna4en.da ne e kato sega6niat,korympiran.

59

Пикасо

преди 12 години

Ха на бас че Борисов не може да нарисува ... тиква!

58

Анонимен

преди 12 години

Eeeeee,как ще ловят СЕБЕ СИ!

57

Мислете

преди 12 години

Първо -- Сашко Диков трудно може да се нарече журналист!Второ -- Трябва да кажем, Браво Сашо Браво Диков, брилянтна идея да си взривиш сам колата, то ти нямаш много акъл за това ама нали Трактора да е жив и здрав ти казва какво да правиш и ти плаща за това.Виж ги тези тримата гладници как си им дал възможност да се появят отново в медийте -- зер щом са се загрижили те за теб, работата е ясна.

56

Леле, че красавци

преди 12 години

Краставите магарета през девет планини се подушват!