760

Lidiya

преди 12 години

Za Volen Siderov !!!

759

Ив

преди 12 години

Росен Плевнелиев ще бъде новият ни президент! Той заслужава да спечели и е много по добър от другите злобни КАЛфин и Кунева...

758

кикс

преди 12 години

Рооосен - президент, Рооосен - президент, Рооосен - президент!!!

757

Български президент

преди 12 години

На Светльо Витков са му дали пари за да раздроби вота на хората. Аз го харесвам като музикант, но за президент не става! само простотии ще ръси! Някакви *** металисти от София ще гласуват за него, с което всъщност ще гласуват за БСП-ДПС кандидатите.Мислете! Само правите услуга на БСП ! Волен Сидеров има голям шанс да спечели и е достаен кандидат за този пост.

756

Жоро Дългия

преди 12 години

Има-а-а-а и това е най-готиния - Светльо Витков с 20. Оk?

755

Бойчо

преди 12 години

Няма по-недостойна кандидатура от Плевн.!

754

Анонимен

преди 12 години

няма по-достойна кандидатура от тази на Плевнелиев!

753

Veselin

преди 12 години

Битката колкото и странно да е най вероятно ,ще се окаже между Волен Сидеров и Светослав Витков В анкетата до момента са гласували 208 527 души ,която е най голямата анкета която съм виждал .А другите ни трима ни ги лансират ,явно ушким хората да си помислят ,че останалите нямат шанс и да избират измежду Плевнелиев ,Калфин ,Кунева .От които единственно Плевнелиев има някакви шансове другите са съответно с 2 и 1 % .

752

Нели

преди 12 години

Разбира се, че Плевнелиев води!

751

и двамата

преди 12 години

Какво ми ги лансирате тези ***, Волен ги бие по популярност и двамата.

750

анонимен

преди 12 години

Плевнелиев си залужава всеки един глас,че и повече!

749

Анонимен

преди 12 години

На практика гласовете за Плевнелиев са много повече.То нормално, калфин никой не го знае, знаят само за Данаилов хората!

748

e!

преди 12 години

Oligarsite v Balgaria nimat partiina prenadlejnost. Te sa jeleznia grabnak na anti-balgarskata sistema ot 09.09.1944 Tova sa horata koito napraviha *** balgari i prevarnaha balgarite v robi na ***.

747

Анонимен

преди 12 години

Комунисти, комсомолци ... от различни школи и групировки. Мечтата на прехода. Мечтата на матриАла. Нормалните са без кандидат.

746

чегевара

преди 12 години

бсп не е и не може да е алтернатива защото е партия на олигарси,капиталисти и крадците са и натовска партия от *** които за долари и евро и майките си продаватскоро ще има истинска социалистическа партия на честните хора със социалистически идеи

745

Анонимен

преди 12 години

Определено разликата е сравнително постоянна. Дали на първи тур или на втори, важното е, че Плевнелиев печели!

744

Иво

преди 12 години

Роска с тебе сме , ще бутнеме *** и нищо ,че не влезнаха в затвора батковци , братковци , станишевци има Господ. Господа (не другари) комунисти забравихте какви работи сте правили като например Беляне и искам сега някой от червените братушки да ми обясни защо са избивали хората в Беляне или и за това Герб са ви виновни

743

Анонимен

преди 12 години

Ето го социалния ви президент:дублве.дубълве.дубълве.izbori2011.bg/index.php?news=3021

742

Анонимен

преди 12 години

Molia vsichki mladi hora kato men, v imeto na nasheto badeste da izlezem da glasuvame,a ne da ostavame pasivni!....Molia vi!

741

чегевара

преди 12 години

отдавна бсп не е партия на трудовите хора със социалистически идеидали кадиев,дали овчарци,масларки,батко и братковци всички са един дол дренкибсп е и натовска партия защото тия *** и майките си продават за долари и евробсп не е алтернативаскоро ще има истинска социалистическа партия