55

X

преди 12 години

Проблема с организираната престъпност и корупцията трябва да бъде решен!!!Иначе до тогава ШЕНГЕН през крив макарон!Така и трябва да бъде!

54

rumen221

преди 12 години

Приятели,Какво ни интересува този или онзи политик, ЕС, СССР или САЩ, когато.- Чакаме Парламента, Правителството и Президента, да започнат да спазва "Харта за правата на човека", залегнала в Конституцията и част Лисабонската стратегия:Член 25 от Хартата: - Всеки има правото на жизнен стандарт, който да осъществява на него и семейството му здраве и благополучие, включително прехрана, дрехи, жилище, медицинско обслужване и необходимите социални услуги, както и правото на сигурност в случай на безработица, болест, инвалидност или овдовяване, при старост, както и при други по-нататъшни загуби на средствата за издръжка, по независещи от него обстоятелства. - Майките и децата имат право на особена социална помощ и подкрепа." Какви са минималните изисквания:- "Жизненият минимум" (гладуването) е 248лв. За физически геноцид!- "Социалния минимум" е 640лв. За социален геноцид!!- "Издръжката на едно дете" е 370лв. При по-малко се извършва Национален геноцид децата възпроизвеждат нацията...!!!- Минималната издръжка на четиричленно семейство, е 2020лв., а средната заплата е само 640лв...Или:- 70% от работещите (1.8 мил.) и техните деца са Социални аутсайдери, което прави около 5.0 милиона Към тази цифра трябва да прибавим и 90% от пенсионерите - около 1.6 мил.Истината:- 6.6 милиона от българското население са Социални аутсайдери. - Да не забравяме и около 0.5 милиона, живеещи с доходи под Границата на глада от 248лв. (границата на убиване чрез глад, както в концлагерите) или общо 7.1 милиона, а всичко това е:- Грубо потъпкване на Хартата за правата на човека!Извод:- В България живеят Нормално около 0.3-0.5 милиона души Помните ли кой написа - НАРОДЕ...????, а неговия съратник добави Кой те в таз робска люлка люлее?А ехото отговаря Парламент, Правителство и Президент И НЯМА ЗНАЧЕНИЕ КОЙ Е ТОЙ

53

йп

преди 12 години

Няма ли кой да им тегли една майна на тия ***,до кога ще се подиграват с нас или ни приемат или ********

52

Има полза от Шенген

преди 12 години

Понеже изпрочетох маса писания, че нямало да имаме полза от влизането в Шенген, ще дам само една полза, която поне на мен ми стига: Саркози и другите като него няма да могат вече да ни върнат срещу 200 евро и самолетен билет "интегрирания български ром" който е решил да премести катуна от Филиповци или Столипиново във Версай или Тюйлери, защото нашенския шенгенски ром ще е напълно законен еврокатунар - хем ще ходи да краде от по-богатите, хем тука ще понамалее популацията и социалните помощи.

51

strah

преди 12 години

Италия се страхува че ще и вземем 1-вото место в "организираната престъпност". ХА-ХА

50

Анонимен

преди 12 години

*** мърлата проста. *** от страната на Коза Ностра и Камората, ще ми говори за "организирана престъпност". Пфуууу то бива наглост, бива, ама тая минава и нашите комуноиди (което е изключително трудно по принцип).

49

24

преди 12 години

Където влезем трева не никне-Европа е чела българската история

48

do 50

преди 12 години

Да ама втория път нямаше самолетни билети и 200 евро - имаше едри полицаи с дълги палки и доста бой и натоварване в трамвайкойто ги закара до края на града.....

47

до 49

преди 12 години

Франция се оправи с тях като : купи им самолетни билетидаде им на ръка по 200 евро каза им да не се връщат повече, щото ... и след един месец, същите тези изгонени се премениха с новия си кат дрехи, официалните си ланци и с нови паспорти се върнаха обратно пак там. голяма политика, голямо чудо

46

do 45

преди 12 години

Аз пък искам манговците да тръгнат из ЕС - Европа хубаво да ги види какво представляват, и да ги видим как те ще ги съдят и опандизват - щото май и те немогат (справка Франция и Холандия), а вият че ние сме нямали закони......

45

h

преди 12 години

те византийците не издържаха и 200 год. с нас, турската империя кой ли вече я помни.. ще го видим ние тоя Шенген ли е, Менген ли е.. идва му края

44

галактика

преди 12 години

Шенген е биберон-залъгалка за нас. Ако всичко ни е наред - да ни приемат, без да си измиват ръцете с тези, или онези. Но тъй като изискванията не се изчерпват само от техническа гледна точка, се знае, че не сме готови. И още нещо - вероятно приемането трябва да стане срещу някоя жертва от рода на *Козлодуй* преди години... Имам подозрения за онова нещо, дето му монтират измервателните уреди...

43

кантонер

преди 12 години

да се хванем за ръце и да унищожим този евросъюз :) майната им само българия да смачкаме ***

42

някой

преди 12 години

Не виждам за какво пак сте се захванали с ***? Какво ще спечелят от Шенген? Нали и те са граждани на Европейския Съюз и сега могат да си пътуват свободно само с лична карта.А, да вярно! Може и да има такива които нямат даже лична карта. Но не вярвам да са много - нали за да получават помощи им трябва документ? *** няма да се мине да не си извади лична карта ако има келепир.Истината се премълчава: Докато Росенчо иска да отваря врата на Русия към ЕС няма да видим Шенген!

41

Хаджията

преди 12 години

Ако мислиш те тези работи не стават в момента в Тиролските Алпи жестоко се лъжеш.Преди 4/5 месеца *** свалиха 1 км кабел от скоросната железопътна отсечка Грац Виена.Австрийците бяха в шок ....;-))."Друг път не видели в бой да влизат живи и умрели !"

40

дядо Вичо

преди 12 години

Още един важен плюс на кандидата за президент Витков е че той пие. В смисъл употребява алкохол. Не боза! Защото има много истина и изстрадана мъдрост в думите на Достоевски, че всички, които не пият, са или болни, или подлеци. Пък аз не искам някой подлец да ми се падне за президент.

39

Ранно сутрин

преди 12 години

Някьде в Тиролските Алпи . А,кьде ми е резачката,тука бях оставил едни работи -няма ги ,кравата ,,Милка ,, и тя се е отвьрзала маи ! Леле и генератора го няма,ваи какво стана ?

38

Рашко-- Столипиново

преди 12 години

Упрегнал сьм каруцата и само чакаме знак ,кервана включва -- мен 9-деца жена ми тя е / самотна маика / ,на маика и каруцата ,БМВ--тата на братчедите те са 27 с по 13-деца .

37

мдаа

преди 12 години

откакто Дилма беше в Брюксел и нещата потръгнаха. нещо се разбързаха от ЕС ! щото ако загубят пазарите в Бразилия, ще ядат само хляб и сол ( като нас )

36

Фен от Село

преди 12 години

До38 ОптиТраг Напълно съм съгласен *** трябва свободно да се придвижват и да крадат из ЕС бай Пиер в Бургундия спи дълбоко след няколко чаши вино а хиляди декари натежали лози чакат някой да ги обере.Изобщо Шенген е рай за *** и трябва всички да ги изпратим на там !