84

женчо

преди 12 години

обаче пък са едни яки дупета, цици, и т.н. и пада *** здравия секс като знаеш къде да ги пипнеш и кво да им кажеш... абе готини са ... евала

83

женчо

преди 12 години

ЖенитИ са тооуку глупави че не е истина...Не искат да им говориш за бивши, а за твоите планове, за да знаят дали, как и къдекакво могат да намажат покрай теб.Ако може и1,2деца да им напраИш, ако си ценен,за да могат да не изпускат кокошката носачка.Като се държиш нормално и честно с тях, те правят на ***,носи пренебреж-лен и ги мачкаш,са готови икраката вблатото датиизлижат.Живеят само за да докопат нещо безплатно и след това да се доказват колко са умни,щото вътр глас им говори друго

82

Анонимен

преди 12 години

a ako vobshte ne govori za bivshite kvo praim? :D

81

аз-ж.р,ед.ч

преди 12 години

Мъжете обичат с очите си,едва в последствие де замислят зя съдържанието на визуализацията.Мили момчета ,живота е голям учител,лошото е,че вече научени сте твърде на възраст.

80

Анонимен

преди 12 години

a ,da izlezesh sas jena da ti govori za bivshite : 10 negara ,20 beli ,8 aborta i t ,n, !! dali nema da pobegnesh kato garmian zaek !! otnachalo ia gledash , ide ti se da vlezesh celiat vav neia , a kato si svarshish rabotata ,ide ti se da se izseresh varhu neia !!

79

Анонимен

преди 12 години

Тая статия е много плоска, стереотипна и едностранчива. Ей с такива журналистически *** растат новите хора и затва обществото ще си остане гмеж от конформисти с еднотипно мислене и липса на въображение.

78

бла-бла

преди 12 години

Определено е хубаво да знаеш всичко с човека с който си още повече, ако желанието ти е да имаш една дългосрочна връзка и то сериозна. Но в никакъв случай да не правим сравнение с този или онзи, тази или онази. Имам приятелки на които сегашните им мъже толкова се вълнуват от предишните им познати и връзки, че си го изкарват по един или друг начин в настоящата им връзка и мога да кажа, че връзката им е пълен крах.

77

сара

преди 12 години

Не само ,че ще трябва да обърне страницата, но и да изхвърли книгата........

76

бла- бла

преди 12 години

Кофти е да излезнеш с мъж и да ти говори за бивши и за работа.

75

галактика

преди 12 години

Нека си споделя човекът какво му е на душата - по някое време ще престане.

74

Томас

преди 12 години

77Те пък жените като се засилили да завиват

73

поля

преди 12 години

Гледай мъжа как овори и се отнася към майка си , това те чака. Друга истина няма, другото са статии за жълти гланцирани космополитани

72

Анонимен

преди 12 години

Познавам двама души, които са женени от 68 години и никога не са говорили за бивши!!!

71

мимито

преди 12 години

Томас,добре си живееш о'к но има ли кой да те завие нощем,когато се отвиеш......

70

Анонимен

преди 12 години

TOMAS DATI GO VKARAM V ANUSA !!

69

Томас

преди 12 години

74Не съм самотен - за неразбран не знам - споко :) много добре си живея мими :) все пак благодаря. Приятна вечер

68

мимито

преди 12 години

Сигурно си самотен и неразбран от жените...стана ми мъчно за теб.

67

Томас

преди 12 години

71Не, не съм ученик и нямам сестра. мимито - не мразя жените - съжалявам *** от жените. И не, не съм девствен.

66

Томас

преди 12 години

68Мормоните са измамници - ти дали си мормон не е ясно, но със сигурност лъжеш- 2012 е измама - края на света няма да е 2012, но дявола нарочно лъже хората, както ги излъга за 1999, 2000, 1864 и т.н. - целта е хората да си кажат 1999,2000, 2012 не стана края - значи никога няма да има край. И да бъдат погубенхи мнозина, като не се обърнат към Бог за прошка. Края на тоя извратен свят наистина е много близо, но кога точно ще е знае само Бог и никой друг.

65

Анонимен

преди 12 години

Томас , случайно да си ученик и да имаш сестра близначка?