167

1

преди 12 години

няма глад в северна корея. всеки намек за глад в този работнически рай е груба провокация на световния империализъм и опит за омаловажаване постиженията на трудещите се. ако не вЕрвате- питайте некой другар комунист!

166

дан

преди 12 години

проблема е, че сте комунисти...да се замислят и нашите комунисти, има ли смисъл да се натискат за власт, след като знаят, че са световно некадърни

165

Анонимен

преди 12 години

През 97-98 в С. Корея загинаха около един и милион половина от ГЛАД. После любимата им Партия издаде Ръководство за ядливите корени. Без съмнение голямо постижения за най- хуманния строй............Лошото ,е че страдат обикновените хора. Партийните им кадри са добре охранение

164

наблюдател

преди 12 години

Комунизмът не прощава.Горките хора.....

163

Анонимен

преди 12 години

Тъжно е да се виждатподобн новини в днешно време.кога ли ще се оправи тоя свят и хората ще си подреди приоритетите правилно?

162

звезда

преди 12 години

Пази ,Господи, дечицата по целия свят ,бди над тях и не позволявай да им се случват лоши неща!

161

Мюра

преди 12 години

Нали и на нас ни бутаха развалени продукти, като на някоя африканска държава. И тука умирахме уж от глад. От ЕС още даряват на бабите гъгричав ориз.

160

WTF

преди 12 години

Да помага ООН-то, ама накрая за благодарност да не получи от тия психопати някоя ядрена ракетка! Вижда се края и на тази безумна страна с олигофренично управление, но лошото е, че дотогава тия дечица вместо да се хранят ще трябва да лижат портретите по стените, от които ги гледат нагло виновниците за положението!

159

BKP

преди 12 години

Ако искат да помогат на гладуващи деца да отидат в най-населената демокрация с пазарна икономика - Индия или другите подобни на нея. Ако и това им е малко да идат да помогат на гладуващите дето ровят по кофите и са бездомни в САЩ и ЕС. Само в България са десетки хиляди.

158

Juche

преди 12 години

Посещението на Ройтерс беше в районите пострадали от наводнения, по молба на същата агенцията и няма нищо общо с някаква тежка зима или с глад. Показваха им деца в болница пострадали от наводненията, а те коментараха, че са гладуващи по вина на партията (вероятно им е изяла закуските). Помощта е предложена от ООН както за всяка пострадала от природно бедствие страна-членка, а Ройтерс се питва да я превърне в политически спектакъл.

157

Songun

преди 12 години

По нищо не личи тези деца от снимката да са гладуващи. Никога Северна Корея не е молила чужди правителства за помош. Това което е стандартна процедура за всяка страна-членка на ООН е да съобщи, че в страната има природно бедствие. Естественно в такива случаи обикновенно се пращат спешни помощи - палатки, одеяла, консерви и лекарства.

156

Анонимен

преди 12 години

В България се харчат пари милиони на вятъра еми да помогнем?Ако всяка една фирма изпрати по 20 кашона ориз,домати,захар,вафли,лютеници,колбаси кой каквото произвежда,все пак е нещо,можем да помогнем на тези тъжни гладни деца.Защо веднага намесват американците все едно са само те на Света,всяка една държава може да помогне какво от това че америка спряла износа на царевица

155

славянин

преди 12 години

Ако една държава има външен дълг от над 14,3 трилиона това какво означава? Означава, че плюска много повече отколкото изработва! Ако беше обратното щеше да има не дълг, а спестявания! Такова е положението на повечето ''прогресивни' западни страни.

154

АНОНИМЕН

преди 12 години

Ама защо искате храна, след като имате най-добрата система в света?

153

fsb

преди 12 години

до първите коментари - аре не бъркайте комунизма с това извращения в Северна Корея - и Китай са комунисти, пък САЩ вече на малкия пръст не може да им стъпи... има комунизъм и комунизъм... то и ние нали сме капиталисти вече, затова сме по-зле от преди 89-та...

152

...

преди 12 години

ако САЩ наистина защитаваха демокрацията и хората а не собствените си интереси отдавна да бяха свалили най-гадния режим създаван някога на тази планета

151

Анонимен

преди 12 години

нека пак БСП дойде на власт и ние ще сме същите

150

666

преди 12 години

И ние тук гладуваме , ама кой ни чува и да викаме....

149

някой

преди 12 години

Скоро и ние ще почнем да молим за храна.Дали ще спечели Бойко, Станишев или Доган - все тая.

148

дасда

преди 12 години

краят е близо