142

144

преди 12 години

143Това ли ти е на теб отговора: " 562 химикала са в подсъзнанието на кокошки като теб" .Ти или си на възраст под 15 или си прекалено голям *** за да си мислиш че казваш нещо с тоя пост. Човека казва факти и информация, която подрепя с източник а ти кретенско отговаряш като овца. Да не би да не ти достига малко акъл да се аргументираш по някакъв начин ? Вземи се запонзай малко с темата ( не разбирай бтв и нова), че да на вземеш после да ревеш че бутилираната вода ти е скъпа и хапваш само внос

141

Анонимен

преди 12 години

142562 химикала са в подсъзнанието на кокошки като теб. 2500 м пък са егати дебилната измислица - 5000 -6000 е по реалистична цифра. Останалото което си писал е още по тъпо и невярно!

140

Анонимен

преди 12 години

youtube/watch?v=jUzxnQiFvyc&feature=relatedГазланд / Gazland (2010)Филмът на режисьора Джош Фокс разследва задълбочено технологията за добиване на шистов газ и ефектите върху околната среда и живота на хората. Технологията е патент на небезизвестната "Халибъртън" на Дик Чейни и предвижда забиване на сонда на 2.500 метра в земята, след което чрез хидравличен удар с вода и над 596 химикали, се разцепват шистовите скали и газът се освобождава.Естествено, никаква технология не е способна да канализира целия освободен газ и той свободно се разпространява в почвата и всички подпочвени води по пътя си към земната повърхност. За капак остатъчните води от процеса се изхвърлят в реките и полетата, като водят след себе си болести и смърт. Отчаянието на жителите в районите за добив на шистов газ е отлично документирано от режисьора, събрал по време на снимките стотици свидетелства.В САЩ населението води непрекъсната борба срещу газодобивните компании, във Франция технологията се забрани със закон, в България...?!

139

Анонимен

преди 12 години

Тази тема не е в моите компетенции, но вярвам на правителството и правилния му подход.

138

Ти

преди 12 години

Всияко по ред...

137

Анонимен

преди 12 години

136Това е общата площ, върху която има право да направи 8 сондажа. Един сондаж, според теб ще бъде около 50 кв.км ли ? Егати колко си дебилен !

136

Анонимен

преди 12 години

Точно и ясно. Когато..., тогава... Точно така трябва да се действа!

135

Анонимен

преди 12 години

Za tova veche nema da glasuvam za bat Boiko, I toi se usraa, pusna si gazo I toi.

134

ДМ

преди 12 години

До 119брой на ДВ 60, от дата 05.08.2011 г. Решение 165 от 18 март 2011 г.1. Открива производство за издаване на разрешение за търсене и проучване на нефт и природен газ в площ Блок 3 Цар Калоян, разположена на територията на областите Русе, Разград, Силистра, Шумен, Търговище и Велико Търново, с размер 4068 km2, с координати на точките от 1 до 8 съгласно приложението.Как ти се струва? Колко е площта на България и колко % са това?! А има и друго разрешение през юни...

133

akud

преди 12 години

google - shale gas production 2011

132

venko

преди 12 години

Откъде накъде МОСВ ще се произнася?!? То е ясно, че Бойко ще каже дали ще се добива шистов газ в България или не. А по въпроса по какъв способ ще се добива? ... и това е ясно: "НА ИНАТ" ;) ...за съжаление обаче няма нищо смешно в това, защото от две години насам цялата страна се управлява "НА ИНАТ"

131

Нели

преди 12 години

Борисов показва много добри лидерски качества, ой иска всичко да се изпипва до последния детайл и точно затова резултатите от работата му са винаги добри.

130

realno

преди 12 години

реално съм "против" до ка' не видим келепирче... после съм "за"... те такава реално е ситуацията.. ако има лапкане за мен съм за, ако не .. е*ал съм го - вредно е, ама ако ша лапкам нищо не е вредно...и обратното е валидно де..

129

До 130

преди 12 години

Добави ... и БСП ***,за да си най-точен,макар че едното и другото се припокриват.

128

Инкогнито

преди 12 години

До 125: Факт. 90% от виещите против добива на шистов газ го правят защото са видни представители на Петата колона.

127

до 125

преди 12 години

Извинявай , ама си много ***. Информирай се повече за шистовия газ и ще се убедиш сам!

126

Анонимен

преди 12 години

От цял свят, само французите не искат шистов газ :)) Дори руснаците се опитват в Русия да го правят.

125

акуд

преди 12 години

119 и кой е този закон, ти да не работиш във френското правителство????

124

777

преди 12 години

Прав си Бойко... французите са ***. Ти си геният! И на тях да им дадеш указания, чу ли... че иначе гориките без теб...

123

българин

преди 12 години

Че бат ви Бойко е червен селски тарикат, спор няма. Ама на вас, тук, във форума, виещите против проучванията за шистов газ и добива му, ИЗОБЩО НЕ ВИ ПУКА ЗА БЪЛГАРИЯ, ПРИРОДАТА, ЕКОЛОГИЯТА и пр. Съмнявам се даже, че повечето от вас знаят, какво е екология. Просто сте ***, клакьори на съветска "Русия" и българската атомна мафия. Ревете против шистовия газ, защото биха го добивали американци и престъпният "проект" АЕЦ Белене може да увехне. Смрадлива гад сте. А са нужни КОРЕКТНИ проучвания.