56

emrgwpdc

преди 11 години

gj57Ov , [url=hgsoszsjncfa/]hgsoszsjncfa[/url], [link=xchhmunkqpbc/]xchhmunkqpbc[/link], lalurrxxudys/

55

Bora

преди 11 години

Stay infomratvie, San Diego, yeah boy!

54

Norie

преди 11 години

Boy that raelly helps me the heck out.

53

ylqcospsf

преди 11 години

95Cjn2 , [url=rvmsmmqnqnsm/]rvmsmmqnqnsm[/url], [link=wrlubkxzwudt/]wrlubkxzwudt[/link], fapkkehexktb/

52

Seiichiro

преди 11 години

That's what we've all been waitnig for! Great posting!

51

Ваня

преди 12 години

Тъжната констатация е,че тези сбъркани представители на вида Homo Sapiens не подлежат на никаква интеграция и социализация,в човешкия смисъл на тези понятия.Според мен ООН трябва да предложи достатъчно пари на Индия,за да си ги прибере обратно,няколко още десетки милиона към нейното население няма да я притеснят особено.Следващото десетилетие трябва да мине под мототоДесетилетие на ромското изключване,с очертано трасе към майката-родина,и с по едно печено прасе,за из път !

50

Анонимен

преди 12 години

и къде е ЕК да ги защити и интегрира ? я,как се мъчат тези от снимката !

49

Петьо-Евреи

преди 12 години

да се растурят всички ромски лагери във българия

48

до Censor

преди 12 години

Ами може и такъв да е планът. Ако е така, предлагам замяна - на всички годни българи да им се даде подслон и работа в Западна Европа, а България да се даде за държава на *** - те и без това почти са я превзели...

47

Анонимен

преди 12 години

Абе защо така упорито някои "... защитни" организации и индивиди не желаят да погледнат истината в очите, да признаят тази истина, да спрат да лицемерят. Никой не мрази *** защото са *** или *** или с жълти очи. Омразна е *** им. А "защитниците" харесват ли я? Значи, в такъв случай и те крадат, безчинстват, мързелуват, не се мият ... И учат децата си на същото, така ли? Е, аз такива прости защитници презирам, не ги ща, не съм пещерен човек.

46

гражданин-БГ ?

преди 12 години

Това на снимката е много жалка картинка!Мините,газови камери и общи гробове за тази ***!!!

45

Censor

преди 12 години

А защо първо не се докаже че тези *** са от територия-българия или ще станем гостоприемник не всичкото *** във ранция, германия, холандия и всякакви такива!!! Но нищо чудно повече избиратели за политическата клика!

44

Анонимен

преди 12 години

Още не сме *** държава , защо ни приравняват с *** .

43

Boss

преди 12 години

А защо ще ги пращате към България, г-н Саркози?! Интегрирайте ги успешно във вашето френско общество, а ние ще трупаме жив европейски опит от братята французи, дето официално са за: Братство, Единство, Свобода, Свободи и прочие. Вие, България за неква африканска държавица я имате май?Ами, тогава, дреме ми на мен къде сме у ЕС ли или към Ким Ир Сен!Щом е такова отношението Ви към цял един народ. Тук е момента с апартамента, Борис Велчев да заклейми Саркози като скинар и нацист и да го арестува:))

42

Анонимен

преди 12 години

И как са се снимали само!Ц-И-Г-А-Н-И-И-И-И!

41

Анонимен

преди 12 години

А така! А сега ЕС, НАТО, ООН, Ватиканът, Фидел, Чавес, Питин, Обама... абе целият свят няма ли да ги порицае публично, че нарушават правата на "горките" роми? Или това важи само за България? Значи французите могат да си ги гонят, а ако ние нарушим правата на поредния ***-престъпник като просто поискаме законите да важат за всички веднага скачат. Дсикриминация! Расизъм! и т.н. И до кога с тоя двоен стандарт, а?

40

do 34

преди 12 години

Aushvic i Osviencium sa edno i syshto neshto. Proveri si faktite predi da se izlagash.

39

Анонимен

преди 12 години

Haide ve evropeicite , integriraite gi

38

АНОНИМНА

преди 12 години

я па ги на`ште ***, ние се пържиме тука, те сигурно и не знаят за последни премеждия на техните брадчеди БГ :)))

37

пич

преди 12 години

РАЗТУРЕТЕ КАТУНИТЕ И В БЪЛГАРИЯ, АМА ТРЯБВА ДА РАЗТУРИТЕ ЦЯЛЛАТА ДЪРЖАВА! Ама накъде ще ги изнесете, няма накъде... вижте че Европа връща *** в България, от нас искат само полезното, ПАРИ И ЗЕМИ! Ама нашите са ПРОСТИ!