23

ilia

преди 12 години

Gurciq vinagi e bila i 6te bude po-dobre ot Bulgariq.Godini 6te ni trqbvat da gi stignem po zaplati-nqma i da sne jivi.

22

Мъка за БГ

преди 12 години

До номер 19:Минималната заплата в Гърция НАИСТИНА е към 780 еуро на месец, но това е в ЧАСТНИЯ сектор. Докато в ДЪРЖАВНИЯ сектор е към 2200 еуро. Направи сметка колко зле ние...

21

византийката

преди 12 години

абе освен да вземем да им изпратим на тези хора Дянков за да оправи положението. Някой ден паметник ще му вдигнем на този човек, но ще ни трябва време да го осъзнаем!

20

Анонимен

преди 12 години

В момента Гърция ЗАПОЧВА ! Изчакайте малко и ще чуете новини от Гърция много подобни с нашите от преди 12-15 години.....

19

някой

преди 12 години

До: номер 10В момента МИНИМАЛНАТА работна заплата в Гърция е 751,39 ЕВРО на месец!!!Значи, в България минималната ни заплата е 1500 лева? Това ли искаш да ни кажеш?Аз мисля че това са глупости. Минималната ни заплата е далеееееч под 1500 лева месечно.

18

предложение

преди 12 години

Бе к'ви 20 процента бе? Да ги направят направо като нашите заплати! Да видят хубаво ли е!

17

до 14

преди 12 години

Всичко това което си написал го знам,но като го прочетох се разплаках.Само как ми започна деня! Но е добре написано!!

16

Анонимен

преди 12 години

искам да съм бедна гъркиня а не "богата" българка!

15

Анонимен

преди 12 години

10, пишеш средна чиста заплата 700 евро, знаеш ли тук колко е средната заплата, ддс не е различно. Недей да се правиш адвокат на гърците, иначе благодаря за "глупостите".

14

Freedom_People

преди 12 години

Спи, Дяконе! Не се събуждай! Остани в незнайния си гроб! Добре си ти... От там не виждаш съдбата на достойния ни род. Не виждаш майките,които днес не раждат. Стариците край кофите за смет. Бащите със джобове празни, в ръцете с куфари и здравец за късмет. Децата ни са вече на изчезване. Селата мъртви. Пусти градове. Строим хотели, паркинги, гаражи... Край просяка минава БееМВе. На "пътя към Европа" се продават в ръцете с кукли малките моми. Те детството си в сънища сънуват. Стаена скръб в очите им гори. Спи, Дяконе! Не се събуждай! Добре си там под тази черна пръст. Завиждам ти за туй, че не дочака мечтите си, разпънати на кръст.

13

Анонимен

преди 12 години

Те където отиват ние от там се връщаме!!Само ще им кажа , че адски кофти да изпалащаш заеми може да има и купони и режим на тока и безработице и т.н.!!Нас да питат!И никога повече да не позволяват на изродени социалисти да ги будалкат!

12

Аз

преди 12 години

Е колко по-добре от нас са бе? ТЕПЪРВА РЕФОРМИТЕ ЗАПОЧВАТ! Тепърва заем от 500 милиарда ще се връща ...... 30 години социализъм на чужд гръб дотам водят.

11

до 9

преди 12 години

водач на влакче на метрото взема около 80000 евро.--Това за колко години?

10

333

преди 12 години

Стига сте писали глупости. Според гръцкия вестник Вима средната чиста заплата е 700 евро. Като се има предвид увеличените цени, ДДС, данъци и т.н. положението никак не е розово за гърците.

9

знаещ

преди 12 години

Намаляват пенсиите до 1200 евро.Минималната пенсия е 628 евро.А заплатите са с голям диапазон-един водач на влакче на метрото взема около 80000 евро.

8

До 7

преди 12 години

Айде стига бе!?!?!Ти не прочете ли, че става дума само за държавни служители?Как държавния служител ще мине в сивата икономика?!?!Освен ако цялата държаве не мине в "сивия" сектор!Това е възможно, ако примерно Бундесвера окупира Гърция и изчезне гръцката държава. Тогава могат да си направят нелегална държава и да не плащат данъци чиновниците!!А иначе кризата касае частния сектор само що се отнася до данъците!Там заплатите са каквито имат възможност да плащат!

7

Анонимен

преди 12 години

Нищо няма да им намалят не се лъжете един вид ще минат къв сивата икононмика еврозоната ще ги храни никога няма да видите грък да работи за 300 евро.

6

ГоцеСталин Тато Боко

преди 12 години

Комунистите и тяхната партия ГЕРБ влядеят 90 % от медиите освобождението ще е трудно!

5

мдааа

преди 12 години

И пак са по-добре от нас.

4

ДО 2

преди 12 години

ОТВОРКО СМЯТАЙ ТОГАВА КАКВА Е ЗАПЛАТАТА АКО ИМ Я НАМАЛЯТ С 1200 СЕГА КАТО ПРОЧЕТОХ