280

djoni

преди 12 години

abe ti balgarin li si pro4eti istoriqta 500g

279

преди 12 години

Защо продължават да наричат Кирил Рашков с името Цар Киро,като всъщност той е... Киро ***?!?

278

изумен

преди 12 години

добре,са *** разбрахме благодарение на неприятния инцидент с момчето бог да го прости но има и други,които също укриват данъци...и за да ги вкарат в панделата пак ли трябва да има кръв???

277

Анонимен

преди 12 години

данъчните и управата на пловдив са толкова виновни колкото и ***!толкова години се подиграва и прави каквото си поиска заради тъпите подкупни политици!

276

Бат Митко

преди 12 години

Абе кви съмнения да има бе *** вашта мама. На моето мизерно магазинче има ТРИ данъчни проверки от март до септември . Колко има Киро *** *** вашта мама данъчните а? Къде са ония от потребителите дето пишат актове за щяло и нещяло, менте ракията да не е по-малко опасна от скъсан етикет?

275

Анонимен

преди 12 години

Гонят данъчни заради имотите на Цар КироАланкоолу, къде бяхте вчера, меналият месец, миналата година ??????????????????????Долни, крадливи, корумпирани политици !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

274

poohy

преди 12 години

Какво зяпат? Да почнат ВСИЧКИ *** БАРОНИ!!!!

273

Анонимен

преди 12 години

" СЕТИЛА СЕ МАРА ДА СЕ ПОБАРА!!!!!!!!!!" НАРОДЕ!!!!!!!!!!!!!

272

informaciq

преди 12 години

ВСИЧКИ УПРАВЛЯВАЩИ СА ИЗБИРАНИ С ГЛАСОВЕТЕ НА РОМИТЕ, ВСИЧКИ. И ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ТАМ, КЪДЕТО ИМА БАЛОТАЖ. СЕГА НЯМА ДА ИМА КУПЕНИ РОМИ, ЗАЩОТО ЩЕ СМЕ ОКОЛО МЕСТАТА ЗА ГЛАСУВАНЕ, ПЪК НЕКА ДОЙДАТ ДА ПУСНАТ КУПЕНИ ГЛАСОВЕ. А СЕГА ДА ВИДИМ!!!

271

Анонимен

преди 12 години

а колкото до кражбите и престъпленията българите ги правиме 100 пъти повечеразходете се от св.влас до равда поогледайте се умножете по 100 и приблизително ще придобиете представа за кражбите и за това кои ги вършат

270

Анонимен

преди 12 години

НЕЩО НЕ Е НАРЕДНАРЕДЕНА Е ПРОВЕРКА НА *** И ВЕДНАГА СЛЕДВАТ ПОЖАРИТЕ НА КЪЩИТЕ МУАМА ТЕ БИЛИ ПРАЗНИ -ВСИЧКО ИЗНЕСЕНО ПРЕДВАРИТЕЛНОПРЕДУПРЕДЕН Е ОТ ПРИЯТЕЛИТЕ СИ НАП -ПЛОВД И ПРОКУРОРИ МАИ И ЗАТОВА СЕ ЗАПАЛИХАА МОМЧЕТО АКО Е БИЛО В СМЕТКИТЕ НА ***-ПО ТОЯ НАЧИН ДА СТАРТИРА НАПРЕЖЕНИЕТО-ТОВА Е ЗА ЕЛ СТОЛ

269

до 267

преди 12 години

Има само младежи, защото това си е за младежки акъл. Да ходиш в гетото да се разправяш с бай ***. Е какъв е смисъла? Няма! За протест срещу НАП, вече може да се говори. И ще дойдат и хора на възраст.

268

до 267

преди 12 години

*** си в хубавата Гърция. Ние тука не щем такива изпълнения и мизерия като при вас. Не сме толкова глупави. Вие си стачкувайте ... От стачките загубихте достатъчно, но щом ви се стачкува ... Стачкувайте си срещу себе си!

267

ДАНЪКОПЛАТЕЦ

преди 12 години

НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАЙТЕ ,ЧЕ АКО К.РАШКОВ Е БИЛ В СПИСЪКА НА ПРОВЕРЯВАНИТЕ -БЕЗ ЗАПОВЕД ОТ ВИСШ ДАНЪЧЕН,ЩЕ БЪДЕ СПРЯНА ПРОВЕРКАТА МУ ,ДА НЕ СМЕ 1-И КЛАС ТОВА ЗА ПЕНСИОНЕРКИТЕ ПРЕД КАЛФИН И СТАНИШЕВ МИНАВА НО ПРЕД НАС НЕ...

266

дон цеци

преди 12 години

А защо не обдлезват занъчните и в другите градове, полицаиет ги следят и наказват, а данъчните не,защо?Те сега не вземат пари , а искат да им се свърият някои услуги безплатно.Защо не проверят в Хасково фирмата, която измаза калаения хотел на кмета, дали е получила за това пари?Ето я корупцията налице, защо органите спят?Обследвайте имотите на всечки данъчни служители и ще откриете недосегамите държавни служители.

265

Аз

преди 12 години

СТИГА ВЕЧЕ...Незнам към кого да се обърна..Нещата са толкова изпуснати, който и да дойде на власт, все е тая... Господа Политици, стига вече сте дърпали конците насам-натам. Има толкова историци сред вас..Припомнете си малко историята: как Васил Левски, Христо Ботев, Хаджи Димитър и още стотици патриоти...Припомнете си тези хора как са се бранили и защитавали Татковината!!! А какво направихте от тази държава, от този рай на Земята, от тази природа? КАКВО НАПРАВИХТЕ???

264

Бат Бойко

преди 12 години

Мутрафона Борисов подгони Лили Иванова за данъци, а за цар ***, понеже подкрепяше ГЕРБ имаше чадърче. Скоро герберите ще почнат да горят книги по площадите май, начело с Мутрафона

263

анонимен

преди 12 години

Искаме закон за неплатилите данъци да нямат глас в тази БГ. Всеки неплатил да му се онемват правата.Такива *** с имунитет и Турците от Турция да нямат ПРАВО НА ГЛАС!!! Няма да има купуване на гласове и няма да сме чужденци в собствената си държава.

262

Tasos-student- VARNA

преди 12 години

Vie bulgaroto STRAhLIV NAROT. Vo ulitsito ima SAMO MLADEJI , ZASTO TAKO ??? Ako iskato pobeda , SI4KITE treba da izlizate po ulitsato i plo6dadito. nie v GREECE tako praim.

261

ирина

преди 12 години

а прокурорте,а съдиите ,а пухчо цацаров приятелят на боко,