302

антибалоник

преди 12 години

301 такова ще е отношението на западняците НАПРЕДНАЛИ към ограбена,***,НАЗАДНАЛА много България,защото и до днес властта в България е продажно-предателска и антинационална,мишкарска!и да си прав за Италия и т.н.-България ще го духа,защото е взета отдавна на мушката и не прави опити да се отмести от мушката!! Я вижте едни уж по-малки от БГ Словакии,Словении какви политики водят,какви мерки ,как удрят по масата когато нац.интерес го иска! пука ми за балоните ви-важно е че свободно се пътува!!

301

Анонимен

преди 12 години

Защо тогава не я изхвърлят от Шенген В България мафията няма годишен оборот от 137 000 000 000 евро ,но в Италия има Не са влезли над 50 000 нелегални в ЕС през България ,влезнали са през Гърция и това бе казано вчера по Евронюз .В южна Франция ,има повече араби и черни отколкото са останали в Африка .много от тях са нелегални или бачкат на черно .А относно корупцията ,Аснар ,Х . Кол и Саркози си приличат по това ,че и тримата са замесени в корупционни скандали .И какво от това ,те са супер а ние ***

300

перверзен любопитко

преди 12 години

Защо във всички известия, не се споменава съмнението на г-жа външния министър на Финландия, което приблизително носеше смисъла, че не може да се търпят лъжи и нещо като шмекеруване от страна на кандидатките за Шенген ???

299

Жорж

преди 12 години

Кои институции ни закопаха за Шенген: Ами тези с най-ниското доверие - Народното събрание - доверие в дупетатите 5%, съдебна власт - доверие 9%; политиците и *** - никакво доверие в тях - те най-много крадат!

298

steff

преди 12 години

Борисов да каже на европейските си колеги да не се притесняват:"С арабите сме близки, на всеки ъгъл има дюнер"Също да им покаже замазаната стена, която беше последното техническо изискване за приемането ни, която европейските ни приятели вероятно още не са видели! Да им каже още, че я замазахме още през февруари 2011!

297

Габи

преди 12 години

В БГ всички опозиционни партии обвиняват за неприемането ни вън.министър, премиера, но не и ВСС, правосъдния министър , както и парламента, който позволи на *** братовчеди да скитат и крадат по цяла Европа. Президентът пък ни лук ял, ни лук мирисал, та дори и той обвинява правителството за Шенген. Др.президент, агент Гоце, не сте прав, добре че скоро си отивате! Сега ще я караме без Шенген. Загубата няма да бъде голяма, да не кажа, че ще бъде никаква. Да му мислят ***, престъпниците и мафиотите-чиновници,както и дупетатите и шефовете на съдебната система, заради които не ни приеха в "обетоваиния рай". Само че Бъсеску каза, че поема цялата вина в/у себе си (отново заради прогнилата и неефективна и там съдебна власт), а нашият президент, който набута в съдебната власт своите протежета от правния си съвет и те ни провалиха, мълчи като пернишки винкел в ръката на дебеловрата мутра.

296

Хектор

преди 12 години

Нашите балъци си мислеха че европа е еврофондове за "усвояване" във техия джоб,а то се оказа че там има едни по така якички батковци,който ги потупват по дебелите вратлета,а не стига това ами само повтарят че ако не спрат да крадът,че има як чалаф по манерката.Я сега ми кажете,народа не е ли по-хитър като наби нашата мафия при чичко полицай със големите бицебси????

295

ИСТИНАТА

преди 12 години

БЕЛИЯ СВЯТ не иска повече ***

294

anonimen

преди 12 години

tuk se na4etoh na mnenia ,koito ne se varzvat izob6to s normalnoto misne .kak edin ne napisa 4e sme naistina nai korumpiranite i arugantni hora v evropa .kazvate 4e i tam sa takiva ta i pove4e daje .dobre de ama ako niakoi ot tam korumpiranite go uli4at i dokajat , si podava ostavkata s 4est ,a tezi na6i glavoci im 4etat seresetata po televiziata ,a te iskat i prezidenti da mi stavat .eto tova nahalsvo go niama v evropa i niama da go dopusnat . rumancite spriali laletata -a katoim varnat ***

293

Сокол

преди 12 години

Абсолютно си прав, мой човек!! Поздравления за мнението ти - едно от малко разумни тук!Кандидатирай се за външен министър - ще гласувам с 2 ръце за теб:))

292

Анонимен

преди 12 години

272 prav si Balgaria triabva da se otkasne ot cherniat sayuz EU i da tarsi drugi sayznizi i mnogo vajna no pochti fantastichna e ideiata Balgaria da sazdade mejdukontenentalni balestichni raketi i atomno orajie no bi bilo mnogo dabre da ima za da e nezavisima pone malko

291

Анонимен

преди 12 години

Нашите прости политици все ни унижават и набутват в някакви структори, без преди това да обяснят на народа, че ще яде голям...пердах, ако го направи! Сега също не ни казват какво *** е шенген! Защо англия не ще в шенген, англичаните да не са *** като нашите *** политици?

290

Недоумявам

преди 12 години

Абе като не ни искат, защо се бутаме, ве? Мен ако ме изгонят от рожден ден или ресторант, няма да искам да се бутам обратно! Въпрос на лично достойнство, в случая - национално достойнство! Това, което разбрах е, че влезем ли в някоя европейска структура, все ни го набутват мощно!

289

Анонимен

преди 12 години

Не мога да разбера защо ни е тоя Шенген. Малко ли са ни другите проблеми, че и шенгенските. То се видя, че полза от Европа никаква

288

До 267

преди 12 години

Ако се беше кандидатирал за президент, щях да гласувам за теб! Това, което си написал, е най-умното нещо, което съм чувал през последните години, касаещо международното ни положение! Мен ако питаш, не само не ни трябва шенген-менген, не ни трябва ес и скапаната му еврозона! Ще мине много време още на страдание, докато народът проумее каква глупост беше да пилеем национална енергия, за да врезем в ес! Там ни мразят, обиждат и унижават! И ще продължат да го правят, защото са долни, алчни лицемери

287

до 281

преди 12 години

Значи и сам можеш да си отговориш на въпроса защо не ни приеха.......просто е много сме бедни....ииииииииии нататък продължи сам........

286

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ са непогрешими - ЕС е в грешкаЕС не ни требе - ние требем на ЕС и т.н. също кат книгата за ТикватаАре стига сте се кривили вече !Пълен провал ... вървете да се срамувате в ъгъла....

285

Анонимен

преди 12 години

Ало ДНЕС бг дали случайно пост 142 не е за отстраняване,поради нарушенията правилата на сайта,или изразните му средства са върхът на мисловната му дейност и вие ги държите да им се радвате!

284

В.И.Н.

преди 12 години

България полага всички усилия за да изпълни договореностите,а те са двупосочни!Щом като не ни искат,ние пък не искаме техните стоки!Браво на Румъния,че забрани вноса на лалета!И България трябва да го направи!

283

norman

преди 12 години

а скъпите холандци надрусани,които единствени разрешават наркоманията,и хилядите цветнокожи прииждащи отвсякъде в Амстердам,и алкохолиците с сух режим финландци,отделени накрай севера сами с елените си,за какво си говорим,първо да си извадят собствените ризи за пране и тогава да перат нашите.То,че имаме какво да оправяме,имаме,и ромите и стандарта,но всяка страна си има проблеми,но да ни спъват вместо да ударят едно рамо,това ме дразни,както и да е,европейският съюз така или инъче се клати.