70

до #62

преди 12 години

Tи си средностатистическо едноклетъчно, мъка за колегите форумци. Като видиш снимката на Костов и почваш да се делиш и хвърляш слуз само и само да забележат простотията ти.

69

Анонимен

преди 12 години

ПО-ДОБРЕ ЛИ ЩЕ ЖИВЕЕТЕ АКО КОСТОВ НЕ Е В ПОЛИТИКАТА? И това ще стане някой ден, хората остаряват, оттеглят се от активна работа. . . С какво ще се промени вашия живот ако ги има само ГЕРБ, БСП, ДПС и плеадата им малки подгласници ? Ще станете по-богати ?Не. Ще станете по-умни?не. Ще се радвате , че 'нашите" са на власт докато тънете в плявата на ДелянПеевата преса, по форумите ще цари спокойствие , както и в главите ви. Аз пък искам да чувам мнението на Костов защото е по-различно, защото се базира на добри икономически познания и християнски ценности. Искам да чувам разумни мнения , освен Давай Цецомачкай Бойко и т. н. глупотевини. Или искате да заглушите гласа ми и да ми отнемете правото да мисля?Искате да съм в единен строй с БСП, ДПС, ГЕРБ и вся осталная ***? Пък и как ще испускате парата в главите си, кого ще ругаете така страстно и цветисто? Така, че пазете Костов , той е вашето лекарство срещу скуката

68

Анонимен

преди 12 години

ПРОБЛЕМИТЕ СА НЕ САМО В ЖЕЛЕЗНИЦИТЕ, А И В АВТОМОБИЛНИЯ ТРАНСПОРТ И РЪКОВОДСТВОТО НА ИА АА....

67

Анонимен

преди 12 години

Най- тиражираната антикризисна мярка на Костов е Железницата да се предостави за управление и стопанисване на ***

66

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

65

42 дУ 63

преди 12 години

Кое не е вярно ,....бре кратуно?

64

Анонимен

преди 12 години

Отново т.нар. "синдикати" са в дъното на цялата простотия. Костов е прав, трябва да се разринат най-сетне тия авгиеви обори...

63

Анонимен

преди 12 години

Единственият далновиден и мислеш за Б-я политик. Да ни е жив и здрав и дълги години в политиката

62

АНТИКОСТОВИСТ

преди 12 години

Намразих всички с фамилията Костов!!!!

61

ББ

преди 12 години

42 ти си безочлив *** с къса памет защото нямаш и грам мозък ФАКТ!

60

Анонимен

преди 12 години

костов,миризлива крадлива пе4ка-да те обесят ти е малко за разипията която сътвори

59

да надан

преди 12 години

Ти още ли си на машина за писане :) Сигурно целият си в машинно масло и като сядаш да пишеш обличаш работни дрехи.Иначе по-добре да ги продадат на арабска фирма, но най-добре на афганистанска. Така ще сме по-добре настроени като дойде Османската империя и започне новият сезон на Листопад.

58

nadan

преди 12 години

Допуснала съм машинописна грешка. Исках да напиша железниците.

57

nadan

преди 12 години

Сега е времето Костов да ги продаде, защото да се поддържат желенцити е непосилно за бедна страна като нашата. Да ги продаде на някоя турска фирма, те са богати фирми и ще се с положението.

56

сарко

преди 12 години

През първите три месеца на годината парите, с които разполага правителството, са намалели с над 1 милиард лева. Това показват новите данни на БНБ за финансовите сметки на сектор "Държавно управление".Към края на март 2011 г. правителството притежава валута и депозити на стойност 3.618 млрд. лева, докато към края на 2010 г. парите в брой и депозитите на централната власт са на стойност 4.721 млрд. лева.Тоест данните за извършените транзакции от централното държавно управление показват свиване на наличните средства в размер на 1.1 млрд. лева за 3 месеца.Според експерти "санитарният минимум" е 3 млрд. лева и изглежда, че правителството опасно се доближава до тази граница.

55

valeri

преди 12 години

Костов, по време на твоето управление се промениха разписанията в полза на автобусният превоз. На невинен ли се правиш или си само нагъл.

54

Анонимен

преди 12 години

Национална сигурност?!????Аааахахаххахяхяхяахя :))))Костов, да беше измислил някаква по-основателна теза, примерно за дядо Коледа нещо? Нали сме в НАТО бе, пич? Мони Паси ни пази от Южния полюс и е въоръжил две дивизии пингвини.

53

Мк

преди 12 години

до 53Ейй, ама верно ли си бил свидетел?

52

Зарина

преди 12 години

Прав е Костов, че трябва да има национално съгласие за политиката по отношение на железниците. Дори в учебниците пише, че жп-транспортът е изгоден на дълги разстрояния, докато автотранспортът е ефективен на къси дестинации.

51

yann@mail.bg

преди 12 години

До 32 и всички фенове на Костов:Г-н Иван Костов в хотел някъде из Драгалевци, 27 Септември 1996г:-Защо да свалям Виденов сега? Няма да си гарантираме над 50% в парламента. Нека да дойде зимата и да поизгладнее народа и тогава ще ги вдигаме на протести./на тези думи съм бил неволен свидетел/.................За приватизацията и корупцията по времето на Костов е безсмислено да говоря. За демокрация също.