17

Dr.MENGELE

преди 12 години

TEZI ALARMI GI PRAVYAT NADRUSANI BAMOVE OT LOS ANJELES,KAKVI INJENERI ,KAKVA NASA.GLADA E POVSEMESTEN.

16

Dr.MENGELE

преди 12 години

AMERIKANSKITE SNIMKI SA NAI-HUBAVI,KOGATO SA SNIMANI S YAPONSKI FOTOAPARATI.

15

Учен

преди 12 години

А нас като ни уволниха от БАН и компот не успяхме да сътворим

14

Умен

преди 12 години

След като направиха космически парапланер, совалката, сега се пробват с мотоциклет с мотор от кола. Ха дано имат повече успех.

13

До 4

преди 12 години

Пише се "чутУра".А 1 и 3 са прави за "чудната" триколка. Това творение олицетворява милионите долари пръснати за разни марсоходчета, които не можеха да заобиколят един камък с месеци...

12

някой

преди 12 години

"За автомобила вече има списък на чакащи от 150 души, защото ще се произвеждат само по два броя на три седмици."А така! Да видят и те какво значи социализъм! Ама поне ще си струва чакането - не е като да чакаш за Лада.

11

Шефчето

преди 12 години

Европейци и японци могат да извадят 260 КС от 2.5 литров двигател и то без турбо агрегат. Та айде у лево на прехвалените американски инженери. А кошника на снимката ще го направят ученици от 11 клас от всеки един български техникум по ДВГ и сродни специалности.

10

3,5-литров двигател

преди 12 години

майка ви гадна и разсипници

9

аз

преди 12 години

Тези са станали известни с факта, че са ги уволнили, а не че са направили триколка с мотор , но без капак.

8

Анонимен

преди 12 години

Чудна? Като совалката. Две от пет? Ще трябват смелчаци да ги карат.

7

до 6

преди 12 години

а ти по TV дето го дават и се получава по добре от коя държава мислиш че са?пак са някакви Американци...уж ставали добре по TV пък после Американските инженери не били добри...щото пък Българския инженер в момента е цъфнал и вързал...истината е че всеки по света независимо дали Българин,Китаец,Руснак или някой от западна европа мечтае да стане учен и инженер именно в САЩ...

6

Анонимен

преди 12 години

Всеки мераклия с кинти може да вземе готов двигател 260 к.с. да завари една метална рамка и да направи триколка, някой даже ги дават по ТV как го правят и се получава много по-добре. Ако бяха истински инженери да бяха направили разхода 2/100 .То и работата със совалката същата - най-висока цена на килограм качен полезен товар. Вярно че беше с най-голяма товароподемност, но пък и постоянно даваше дефекти. Истински инженери е имало само веднъж в САЩ и това е след В.С.В. - Ото Фон Браун .

5

До 4 от 1

преди 12 години

Всеки има право на собствено мнение, както и да го изкаже, бих приел и твоето, ако не бяха обидите. Чутура е това, което имаш на раменете!

4

до 1 и 3

преди 12 години

Кьорав карти не играе - набийте си го това е чуторите...Google - е само една програма, която пише в една таблица на кой адрес в интернет какво пише - нищо чудно, нали?Facebook - 2 таблици (ще ви стане сложно, ако ви ги обясня) - но пак, нищо чудно...Няма смисъл да продължавам, нали - вече сте ме напсували и сте ме оборили :-). Ами - да ви се връща :-)!

3

Анонимен

преди 12 години

Като им гледам недоклатеното творение напълно си обяснявам защо са ги уволнили. Явно е че тези инженери са причината програмата по совалката да стои на едно място от 10-12 години и совалките постоянно даваха дефекти.

2

Анонимен

преди 12 години

Rammstein - Amerika

1

Анонимен

преди 12 години

Нищо чудно не виждам-сериен двигател, метална рама, предница от мотор и задница от автомобил. С 3.5 литров двигател и 500 кила всеки може да докара такова ускорение. Ако беше нещо хибрид и с визия разбирам, но това е една гола рама.