216

аз

преди 12 години

Тоя пай препатка ! Явно не знае какво е образно изказване и явно не си спомня ,че преди няколко дни и той беше убеден , че ще влезем в Шенген. Освен това Дянков нищо не е споменал за затваряне на тези обекти , надявам се президентчето да е чувало за макети! Тоя Гоцето е такава *** пионка , че няма втора такава ...

215

Илияна

преди 12 години

Има само една истинска, достойна и отговорна кандидатура на тези президентски избори и това е Волен Сидеров. Аз ще гласувам за Волен Сидеров и знам, че няма да сбъркам.

214

живковист

преди 12 години

Що ти е чудно. Той е пациент изписан с подобрение. Ама вашата партия Първанка допусна тези недорасляци да ни яхат.БСП е най-виновна за дереджето на българите днес.

213

Анонимен

преди 12 години

Той Дянков сигурно и нас Българите иска да ни сложи в музея.

212

Анонимен

преди 12 години

Дянков да се откаже от американския си паспорт или да си върви в САЩ!

211

Анонимен

преди 12 години

Такива "умници" като Дянков и Костов ликвидираха българската икономика и направиха от България колония на САЩ и ЕС.

210

комунизмът си отива

преди 12 години

Наглото поведение на комунистите и ДПС ще накара отново българският народ да гласува масово, както преди две години. Тогава резултатите за БСП и ДПС ще бъдат поредния и последен техен крах...

209

Анонимен

преди 12 години

Заради безплатното здравеопазване през осемдесетте, сега си плащам ... да се лекувам от същото, което тогава безплатно ме "излекуваха"

208

ha-ha haaaaaaaaaa

преди 12 години

GOCE,SKRII SE 4E MI SE POVRA6TA OT TEB!!!

207

arhar

преди 12 години

Маркс някъде казвал ли е, че ДС трябва да има водеща роля при пролетариата ? А може би Маркс е казал, че ДС е част от пролетариата и ние още не сме разбрали това ?

206

Василев

преди 12 години

Не малка част от вината за това да не сме още в Шенген носи именно президента Гоце агент Сирищняков за неговото кадруване в Съдебната система!!!Назначи една пионка за главен прокурор и куп подкупни поръчкови съдии!!!Не само ,че носи вина ами обича да яде ***!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

205

антиселтак до 205

преди 12 години

Не изпитвам никаква носталгия по соца с изключение на софийското жителство.

204

mm

преди 12 години

Гнусното Гоце със всеки ден става все по-грозен

203

Ханът

преди 12 години

Защо не вземе Дянков и той сам себе си да сложи в музея, нали и той е правен по време на соца, ще стори голямо добро ако се самоинсталира там.

202

123

преди 12 години

чудя се, защо от всички доносници само на Първанов и Иво Инджев агентурните им псевдоними са толкова близки до именатана Георги - Гоцена Иво - Ивайлоако тука има доносници с опит да споделят моляне може да нема

201

носталгик

преди 12 години

Kaто гледам около мене, с какво се напълни и презасели София за отрицателно време и започвам да изпитвам луда носталгия за времето на Соца!

200

Анонимен

преди 12 години

Този ли беше честният комунист дето купи на безценница огромни апартементи на синовете си и коли....Цветанов имал много а този нямал...ще го видите сега какъв палат ще си направи..... а и колко години беше най-скъпо платеният екскурзиант на бедните българи! Е с това ще го запомним и с скъпото му хоби-ловът. Май с нищо друго няма да си го спомням другарят пребивавал 10 год. на върха на пирамидата на бълг.действителност!

199

ГРОБ за ГРАБ

преди 12 години

*** Гейбери!!!

198

Й.Кондов

преди 12 години

Няма отърване от Гоце. Ще разкара Станишев и не след дълго може да стане и премиер. Всеки нормален човек като натрупа милиони се оттегля някъде на Карибите. В България обаче милиони се правят само от далавери и по-важното - няма как да си запазиш милионите без политическа подкрепа. Следователно - тоя ще го гледаме цял живот.

197

Анонимен

преди 12 години

*** седефчов!