64

някой

преди 12 години

Е няма такъв *** виц!Да не говорим че нещо не мога да разбера смисъла на цялата статия.Логиката тотално куца.Siqamba Medical е южноафриканска фирма производител на презервативи.Как така ще са китайски, при положение че ги произвеждат в ЮАР???Другият въпрос е, че има много едри китайци. А освен това, контрацепцията е бих казал политически въпрос в Китай, няма как да си позволят да правят по-малки презервативи. Няма начин просто!

63

osobenosti

преди 12 години

И бански костюм от Южна Америка ще бъде голям за ханша на европейка.Стават само на испанките.

62

Стела

преди 12 години

Може би това произтичаше от факта,че и ние се държахме към тях цивилизовано,а не като към обслужващ персонал.Нямахме арогантното и пренебежително държание на "бели" хора или на парвенюта - така познато ни от държанието на новоизлюпените богаташи,например когато посещават нашето Черноморие. Но това е друга тема и коментар за под друга статия !

61

от Стела

преди 12 години

Да,може би сте прави,че като турист човек не може да види лошите страни на живота в която и да е страна ! Но така е навсякъде по света ! И в България туристите се възхищават на скъпите ни коли,добре облечените хора,пълните заведения,а какво е в *** квартал ? Моето изказване беше в подкрепа на тезата,че ние се чувствахме в безопастност в Южна Африка и местното черно население по никакъв начин не е показало неприязнеността си към нас ( ако е изпитвало такава !).

60

Анонимен

преди 12 години

*** си е ***, дори и съдия да е. Интересно ми е на какви факти се е позовал, че да реши, че размерът е прекалено малък?100% съм убеден, че такова проучване не е правено в страна, в която президентът призоваваше да се пият билки срещу СПИН. 90% от жителите там нямат достъп до медицината, камо ли да са им мерили ***. Просто съдията е казал - е как, големи са ни, щото сме големи мъже. Селска история.

59

Мурат

преди 12 години

ТА СИКИМДЕ.

58

до Стела

преди 12 години

Е Стела, аз съм живял в ЮАР известно време и с чисто сърце мога да ти кажа че съвсем не е така както го описваш. Минала си на няколко пъти оттам направила си няколко обиколки и вадиш генералните заключения от гледна точка на туриста. Да, ама не.Естествено в лъскавите хотели, увеселителни заведения и хубавите плажове няма да видиш мизерията, но тя си е там. В Soweto била ли си - най голямото гето в Joburg? Съмнявам се, едва ли е сред туристическите дестинации :) Черните живеят мизерно, факт

57

до 48

преди 12 години

Слушай бе резак,ние не требим боб за теб в родината ни! Затова ходи си в Турция, но не забравяй да си вземеш кремчето за отворчето, което се намира в основата на гръбначният стълб. Иначе не пускат там.

56

Plamen

преди 12 години

Otiva muj v aptekata iprerejda opashkata - Daite mi 30 Prezervativa . Prodava4kata iskate li torba. Mujut se zamislia i kazva Mne ne e tolkova grozna! ;-)

55

Стела

преди 12 години

разкошна природа,прилича много на България,в някой части на страната.Ходи се на сафари,на лов - където пожелаеш и има възможности за всеки джоб и вкус. Красиви плажове,музеи,исторически паметници,казина...Невероятно вкусна храна,вина и дивечово месо. Не видяхме просяци и мръсотия по улиците. Пътната мрежа е в невероятно добро състояние. С една дума - страхотна туристическа дестинация!

54

Стела

преди 12 години

Много ми е интерестно колко от коментиращите тука са посетили някога Южна Африка ? Аз съм била там няколко пъти,имам познати,които живеят постоянно там повече от 10 години. Добре,че не бях чела тази статистика и коментарийте тука,преди да отида,че щях да се откажа ! Бяхме няколко само бели хора,включително и жени,прекосихме половината страна без никакви проблеми. Навсякъде бяхме приети и обслужени любезно от персонала на хотели,магазини,дори и в най-забутаните места. !Чисто,спокойно,разкошна при

53

NIE OT BSP

преди 12 години

OT ЮАР I NA NAS SA NI GOKEMI MA NALI SME SOCIALISTI --TARPIM GN STANI6EV

52

Гацко

преди 12 години

Уж черните били с най-големи, но в документален филм за 10-те най-големи пениса в света, не присъстваше нито един черен. Всички бяха бели. То уж и "белите не могат да скачат", ама Стефка Костадинова, нещо не вярва на това твърдение !

51

Анонимен

преди 12 години

непремено да ги пуснат за продажба у нас, крайно време е на презервативите да има размер, за да се не объркват едно кило народ в покупките

50

Анонимен

преди 12 години

ех ся те Китай нямат работа за такива работи те се скъсват от работа по цял ден.......... как няма да са им малки корнишоните като не бият по 5 *** на ден.... то няма време кога

49

статист

преди 12 години

Нормално е.Знае се *** ,африканци са с големи пениси,а на другият полюс с най-малки пениси са азиатците в случея китаици . Каква сделка само...лол

48

Анонимен

преди 12 години

*** Гяуристан е хиляди пъти по-мръсен и мизерен от ЮАР. Проумейте го, недоразвито български скотове

47

Анонимен

преди 12 години

Като цяло черните са доста неграмотни в сексуално отношение, реално спина е тръгнал от тях и доста силно се съмнявам, че средностатистическия южноафриканец използва презерватив. С тези изнасилвания там под път и над път, да не би да си слагат презерватив преди да изнасилят някой.

46

До 39

преди 12 години

А колко пъти те изнасилиха? И защо се върна тук? Да умреш от спин на родна земя ли? Или може би да заразяваш...

45

ЮАР са БОГАТАШИ

преди 12 години

НА СПИН! Имат си над 6 милиона спинозни, при население от 40млн. Всичко върви по план за изтребването на черната ***