150

Анонимен

преди 12 години

Първо да се докаже, че парите за билетите на хората са наистина платени на превозвача. Думите в случая са кухи. Това се прави с документи. Ако това не е така няма превозвач /бил той с автобус,влак,кораб,самолет или друго превозно средство/, който да извърши услугата. Но ако са били платени, но не са осъществени по други причини /други задължения/, то тогава и Bulgaria Air трябва да го отнесе.

149

Анонимен

преди 12 години

еми те руснаците кога са виновни както американците и англичаните

148

names

преди 12 години

Няма по скапана авиокомпания от България Еър. Един път съм летял с тях и повече няма да повторя. Да не говорим че плашат нередовно на служителите си.

147

moon

преди 12 години

То и Летище София не е благотворително дружество ама с нашите данъци връщаме дългана България Ер/***/.

146

Анонимен

преди 12 години

KOGATO BRATU6KITE DOYDOHA V BG UJ DA OSVOBODQT BALGARITE, UBIHA HILQDI UMNI BALGARI ZADA NE IM POPRE4AT DA UPRAVLQVAT BG. DA NE IZROIM SQ KAKVO LI O6TE NE IM STORIHA NA BALGARITE TIQ PIQNICI...

145

Симеонов

преди 12 години

Москва беше странно мълчалива доката цяла България беше заложник по време на газовата криза (разбирай докато си премерят censured с Украйна). С какви очи въобще си позволяват недоволство.

144

MESHA

преди 12 години

NOENT

143

MESHA

преди 12 години

BULGARIA AIR - ***- NOENT

142

до Цезар

преди 12 години

а не мислиш ли,че е нормално в края на сезона да си поискат парите? Все пак касичката на фирмата е по-пълна в края и по-трудно могат да се оправдаят с безпаричие.А рускинята какво говори си е нейна работа,нормално е да защити партньора си,а не мен и теб.

141

хохо

преди 12 години

То вероятно все с руски фирми се случва това защото ги мразим.

140

sofeto

преди 12 години

Хайде холан бе..... това "Bulgaria Air" да не благотворително дружество на Българо- съветската дружба!!!

139

Бедняк

преди 12 години

В случая не оправдавам Алма Тур щото наистина са им много забатачени сметките и от години бавят страхотно плащанията към хотелиерите. Но за любителите на конспирации ще предложа следната тема за размисъл. Алма Тур е собственик и на Хотел Атлас на Златните. Ако плащанията от Русия към Алма Тур "умишлено" се бавят, сетете се кой и на каква цена става собственик на този хотел на цена 3.5 мил.евро. Не е лоша сделка, нали. Когато си длъжник, събуваш гащите лесно...

138

НРБ

преди 12 години

Никой не е карал *** да идват у нас, като са дошли да си берат гайлето или да ги изпратят тия дето им взеха парите по кръчми , магазини и ресторанти.

137

DREAMER1

преди 12 години

Те повече от пет години не ги платиха та сега ли!

136

Свидетел

преди 12 години

Алма Тур е изключително некоректна фирма. В коренно различен от авиопревозвачите бранш сме, но точно същото нежелание да погасяват плащанията си навреме имат и с моята фирма. Всяко плащане се получава след трудни преговори и с голямо закъснение. Проблема не е в България Еър, вервайте ми ;)

135

Анонимен

преди 12 години

Rusia moje da me cuni otzad.

134

цезар

преди 12 години

Права е жената Защо?? България AIR не отказа да превози пътниците от Русия до Бургас ами на връщане Защото си похарчиха парите по хотелите и сега могат и да стоят на летището. Щом си са платили билета за идване и връщане авиокомпанията е длъжна да ги превози. А после да си търси парите ако ще и по съдебен път.

133

Анонимен

преди 12 години

Голяма работа, редовно и по всички европейски летища има подобни проблеми, по една или друга причина хората чакат по два, три дни, а през зимата и повече. Случват се такива работи, но огромният проблем е , че това са руснаци, за които България била "втора майка" - както се изрази един руснак на летище Бургас, започнаха още на летището да заплашват със съд този и онзи, сякаш тука им бащиния, нахално и нагло поведение, което показва за сетен път, че ни смятат все още за по-нисши от тях твари.

132

СС

преди 12 години

До 133 - Алма като си плати 8 млн.лв на БГ ЕР тогава ще си платят и на летище София - от къде да ги вземат иначе като има такива *** като тоя смешен туроператор

131

DREAMER1

преди 12 години

Айде сега някой от вас специалистите да пита Бат Бойко кога България Ер,тоест ***,ще изплати дълга към Летище София,който е над 15 милиона ами се занимавате с фирма като Алма-Тур,която се е доказала за толкова години.Едни да плащат а други да правят каквотоси искат!!!