16

gandiplaya

преди 12 години

Ние също с моята половинка имаме такъв проблем.Живеем в чужбина и се лекуваме там.В момента сме в изчакване на започване на тези процедури.Наистина са много болезнени,но когато знаеш крайният резултат това няма значение.И точно в тези моменти наистина разбираш дали човека до теб е точният.Мога разбира се да говоря за себе си и ви казвам,че това ви прави силни хора.Не се предавайте а се борете за най-голямото щастие-едно малко човече.Вярвайте!

15

до 10

преди 12 години

Няма гарнция че като ходиш на лекар ще те излекува в БГ лекарите една диагноза като хората немогат да ти направят

14

някой

преди 12 години

До: номер 4И преди да почнеш да ми изнасяш поредната проповед за това какво е казал Господ и какво е казал Иисус ще ти кажа, че ин витро процедурите са отдавна признати и от Ватикана, недей да се правиш на по-праведен от самия Папа!!!

13

някой

преди 12 години

До: номер 4Ако не си ***, тогава значи си селянин!!!Или по-скоро - съвременния бай *** който разбира от всичко.Много добре знам какво става с ембрионите защото съм ги виждал - на живо под микроскоп!Случайно да си чувал за "информирано съгласие"? За декларации, такива юридически подробности? Май не си чувал. Ама знаеш колкото всичките професори по медицина събрани накуп!!!Ще ти кажа какво се случва с ембрионите - УНИЩОЖАВАТ ГИ! С твоето съгласие, ако не искаш друго!

12

Номер 4

преди 12 години

Не съм ***. Има си естуествено оплождане, изкуственото е престъпление. Освен това ин витрото понякога (а може би и винаги) се прави на една цена. Какво мислите че се случва с ембрионите, които вече не трябват?

11

някой

преди 12 години

Оставете го този - номер 8. Той даже не може да пише на кирилица.Даже имам предложение - прекалено религиозните да си пишат във отделен форум за религиозни!За това арабите мюсюлмани даже си имат такъв израз: "Ишаллах" - тоест, ако е рекъл Аллах ще живееш, ако ли не - ***, какво да се прави. Божа работа!

10

Анонимен

преди 12 години

ДО 8 Когато се разболееш не пий лекарства и не ходи на лекар, за да не се месиш в работите на Господ, ако е писано ще умреш- да ти имам логиката. А изоставените деца са главно ***, родени от случаен секс на 6 ракии, между близки родственици, гледай ги ти тези деца. Не разбирам защо когато човек се бори за това да има повече българчета в тази държава, деца, които са чакани, желани и няма да тежат на обществото изведнъж се превръща в престъпник. Нека коментират само запознатите с материята

9

до мнение

преди 12 години

А ако същия този Господ реши да си бездетен и хормоните ти запищят, дали няма да ходиш по доктори и да считаш тях за Господ?

8

Mnenie

преди 12 години

Za men e prestaplenie 4ovek da se mesi v delata na Gospod!!!!Ima tolkova izostaveni de4ica,koito jaduvat za laski i toplina......

7

ЦИГАНКА

преди 12 години

ОТ 4 НАДОЛУ СА *** . ТЕ С РАЖДАЕМОСТТА ПРОБЛЕМИ НЯМАТ!!!!

6

някой

преди 12 години

Ей, това българина е рядко животно!Няма тема от каквато и да е област по която да не се изтропа "компетентно".Хайде поне тук недейте да си демонстрирате литературните умения!

5

Анонимен

преди 12 години

На фена от село дано не му се налага да се бори за дете и да види през какво се минава. Ин витро е единствен изход за много хора, всяко усилие и всички пари си заслужават, за да гушнеш рожбата си. Сравнението с кравите е меко казано тъпанарско

4

Анонимен

преди 12 години

Ин витро процедурите са престъпление.

3

Фен от Село

преди 12 години

Ми те кравите на село ...от доста време ги оплождаме изкуствено и връзките им пак куцат... викат нема бикове бе нема...а козите си ходат все на пръч нали и се мръщат!А колкото до статията ...абе ей dnes.bg кажете на хората ,че това инвитрото е една от най-големите медицински далавери !!!!Използват слабостта на най-силните човешки инстинкти за да трупат огромни богатства.Правят хората на опитни мишки и без да им дават никакви гаранции по няколко пъти плащат опити да заченат ....

2

Анонимен

преди 12 години

тъпотии......

1

брадваро

преди 12 години

закривай