795

Реалист

преди 12 години

Кое построено - фалиралите предпирятия ли? Те крадат, но не от това, което е постигнал соц-а защото той фалира и се провали, ако не си спомняш. Те крадат това, което се постигна в периода 1997-2001 г.

794

Стефания

преди 12 години

Днес се почувствах горда българка,когато г-жа Цецка Цачева тактично отклони наглото предложение на комуниста Янаки Стоилов.Тези комунисти съвсем на *** ни направиха,вече живеем в други времена,а те нищо старо не забравят и нищо ново не научават.

793

f

преди 12 години

Всеки човек заслужава уважение като такъв, но да го превръщат чак в празник?!? Май по-скоро червените бабички си търсят повод да се съберат и да си приказват за плетки.

792

Анонимен

преди 12 години

БОЖЕ,колко го мразех. А сега си мисля,че не съм бил прав.Въпреки всичко.

791

таина

преди 12 години

DO fbiНе е таина,че дълговете на България в милиарди се натрупаха при демокрацията след 1990 година.

790

Анонимен

преди 12 години

Помните ли един от дежизите на комунизма: 'Които не работи няма да яде'Е сега е: Които работи пак няма да яде,защото чичи Сам(капиталиста) няма да му осигори нормална заплата и условия на труд и почивка,а ще го експлоатира за жълти евро.

789

до 811

преди 12 години

Да няма как да се взрне онова време,защото комунисти се боядисаха в капиталисти.Какво да догонваме,след като сега политиците(капиталисти) ни дърпат само НАДОЛУ-разграбваики и гледаики за себе си и рода.Сега е фашизъм,които е "нарисужан"като демокрация,за заблуда на масите.

788

dop.ot petko

преди 12 години

Нима днес не се фалшифицират избори и не се юерпат с бира и кибапчета избирателите,не се трепят хора и деца...много по-страшно е днес,отколкото при баи тошо,при които имаше спокоиствое поне за обикновенните хора.

787

петко до niki

преди 12 години

Да сравняваш тодор живков с хитлер е кощунство и безобразие.Единият е избил евреи и безащитни хора,а другият само политически опоненти и е допринесъл за напредъка на Бг.(какъвто днес няма,а само разруха).

786

niki

преди 12 години

това е кощунство спрямо тези българи които са бити и убивани по време на комунистическия режим!! вярно, че по младите не помнят тоталитарния комунистически режим, но е вярно и това, че много от нас са савременници и са изпитвали на гърбовете си този тоталитарно-комунистически режим!! защо това което се случва в Правец за диктатора Тодор Живков не се случи в Германия за Адолф Хитлер?! Ами отговора е един - истинските европейци са на по-висок цивилизационен етап отколкото сме ние.

785

Obama

преди 12 години

trea se izbie celata mu roda i nema da ima pove4e Vazroditelen Proces v Istoriata

784

pitam AZ

преди 12 години

bai To6o ne si e platil za Vazroditelnia Proces , koi 6te plati cenata na toa GENOZID Rodata mu sa o6te JIVI

783

алилиии

преди 12 години

33г е.ем жената и она си вика- обичам те. бг е същата работа. тоа правешке тарикат ви муши 33г и се си го обичате. по *** народ... е нема го никъде по свето. за това и живеете като проЗтаци и у проЗЗтотия

782

Анонимен

преди 12 години

Блажим ли блажим ли пак,другари?Блажим,блажим,ама не е като едно време както беше!Охааааааа

781

do 813

преди 12 години

*** si ti!Nishto ne raqzbrah ot komenta ti.Carvul

780

Този от снимката

преди 12 години

защо толкова много ми прилича на емигриралият ***,сигурно защото е емигрирал при Св.Петър, пък мангалинът към Делиорманът и двамата са с една и съща професия "емигрант".

779

Имигрирал Ром

преди 12 години

ДО 811Моето момче, ти си толкова глупав, че няма как да те обидя!Тук никой не иска да се върне онова време! Тук почитаме един човек, който е направил повече за България от колкото за себе си. Перфектни хора няма и аз не съм бил съгласен, с доста неща по онова време, но този човек е бил патриот, за мен. ЛЕКА МУ ПРЪСТ

778

Анонимен

преди 12 години

Не можете ли да разберете, че докато светът се движеше, ние живеехме под похлупак? Изведнъж този живот стана невъзможен, похлупака ни го строшиха и се видя, че за нищо не ставаме и трябва да догонваме останалите 2-30 години. Няма как да се върне онова време, колкото и да ревете за него.

777

KGB

преди 12 години

През 2000 г. с Доган и Евгений Примаков- Какво са си говорели Живков и Ахмед Доган?- Възродителният процес е бил една от темите. Трябва да се знае, че през 1989 г. , когато България отвори границите за преименуваните турци и ги пусна да се изселят, това е било договорено с Турция. Преговорите са водени от Георги Йорданов в Кувейт,с посредничеството на емира на Кувейт. Петър Младенов е отказал да отиде на срещата като външен министър. Но малко по-късно Турция наруши договорките и едностранно затвори през август границата си. Явно съседите ни са се изплашили.

776

Имигрирал Ром

преди 12 години

Ама то без Тошето от къде да намерят пари да го довършат...всъщност пари намираха!Но парите ги влагат по острови... и аз се чудя какви са тези вили за по ?4-5хил. на българи новобогаташи/бизнесмени по екзотични острови... ми то не една две цели квартали правят вече...ПРЕВЗЕМАТ ЧУЖДИ СТРАНИ В ИМЕТО НА БЪЛГАРИЯ!