101

Bai Hoi

преди 12 години

Muri ako ti beshe trenior mojeshe i s 20 da ni biqt maimuno kadet si otishul vse si sa usral taka che mlukni na vsichki im e qsno che pluesh che da moi da si namerish rabota nqkade !!!!

100

един от многото

преди 12 години

Би ли ми казал някой къде има футбол в Б-я за да коментираме изобщо?

99

За смях сме

преди 12 години

Можеше да ни бие с много голове... Събери 9-10 куци коне, треньорът пък панически избира състава и остава малкото добри играчи, ако и за тях важи това определение, извън състава и накрая го отнасят балерините... А пък онзи с плешивото теме, чийто акъл е съсредоточен предимно в краката, не спира да говори. Да вземат да го подберат малко по-здраво прокурорите, та дано поне малко млъкне! Повече от ясно е,че без сериозна ДЮШ успехи в близко време няма да имаме. Разбра ли това най-сетне, Боби?! Ама това е за хора с ум, не за такива с перуки...

98

Анонимен

преди 12 години

лецки-подуяне зарази цяла българия с евроидиотизъм.

97

Анонимен

преди 12 години

За следващия мача на националния, да вземат 11 *** от изгрев, по добре ще играя и повече ще бягат. Какво да кажа, дядоми сигорно по добре щеше да играе.

96

морски

преди 12 години

има в предвид ,че ако той беше треньор, щяхме да паднем поне с 15 гола

95

кокошка неносачка

преди 12 години

Али , продаваш ли петли носачки ?

94

Анонимен

преди 12 години

продавам кокошки носачкиза информация търсете Али,кметството на село Пейчиново

93

Анонимен

преди 12 години

Аз лично съм доволен от резултата, това беше минимума с които можеше да паднем. при повече късмет наистина можеха да ни праснат със 7-8 на нула.

92

кипър

преди 12 години

мъри кажи с колко падна от 'работнички , македония с кипърския си отбор и тогава коментираи

91

Krum

преди 12 години

Но нашият Митко не бе никак тъжен,показваха го след головете,как се смееше.

90

Хитлер

преди 12 години

Не е виновен Матеус г-да, и най-големият треньор да дойде(Гуардиола,Моуриньо) нищо нема да излезе, тези *** не са футболисти и не им е ясно и на тех какво играят,този Стоилов пък нема и ни най-малкото право, ако разбира поне малко от футбол да прави толкова просташки забележки относно дисциплинта,тя се прилага от всеки уважаващ себе си треньор по различни начини,просто изказването му не трябваше да се публикува защото е невежо и некомпетентно.Б-я никога не е имала добри треньори няма и да има

89

ha ha

преди 12 години

Kum Levski pak pred Cska i az sum Levskar ama ne se zanimavam sgluposti.

88

safasf

преди 12 години

Дръжте си Боби сега, ама навремето, когато Батето (лека му пръст) ни управляваше футбола си участвахме редовно на големи форуми..Ама нали беше пияница, комунист и т.н. та на Ви сега Боби..

87

Кирчо

преди 12 години

Мъди ли си,Мъри ли си не те знам,ама ти като беше селекционер какво направи ???сега лесно се дава акъл,но ти беше пълен панаир като селекционер

86

Анонимен

преди 12 години

вина имат футболистите,Мъри. А не тренера.Едно време Пената ги беше оставил на самотек,сами си тренираха и сами стигнаха полуфинал.Таланта е голяма работа.Като нямаш талант,като ходиш да риташ само за пари - накрая ставаше един посредствен футболист.

85

Ванко

преди 12 години

Точно заради този пъпеш националния отбор е на това дередже. Дори при Стоичков играеха по-добре. Стоилов тотално съсипа националите за години напред. Да не говорим за уникалните му решения да вика Илиян Стоянов и една дузина левскари свършили отдавна за футбола.

84

Цвети

преди 12 години

Във всяка нормална държава ръководството на БФС щеше да си е подало оставката преди години още. Ама ние сме виновни, че ги търпим, особено наглия Лечков.

83

Мъри,Мъриии,

преди 12 години

....ти пък какъв си ,та и оценки даваш....?

82

Анонимен

преди 12 години

Теб пък да те бият само с един гол!