31

Анонимен

преди 12 години

Я па тия!! Правят се на интересни. Колкото да влязат в пресата и да си направят безплатна реклама...По кой валутен курс ще си купуват тока, бензина, телевизорите и телефоните? И кой ще им го позволи? Те 30 милиона кюрди половин век не могат да си издействат независимост и държава, тука динени кори ни подлагат с измишльотините на 500 човека. Аре у лево!!!

30

братчеда

преди 12 години

за тези които се правят на софианци:и ко ша праиме с *** който генерирате всеки ден ?никой не ви го иска в т. нар провинция, що не си направите собствено бунище - ще видите как се живее в мръсотията която създавате. О извинете, май засегнах друга тема, която не ви е любима.

29

Нина

преди 12 години

Мисля, че НАТО трябва да ги подкрепи от въздуха с бомбадировки

28

ИзвънБГ

преди 12 години

Като си *** и ***, и столичанин да бъдеш, пак ще си останеш *** и ***!!!Голяма работа че били от София, какво ли ще кажат онези от Берлин ако имат вземане даване с вас - бълващите глупости софиянци.

27

от 26

преди 12 години

и тази констататация въобще не ме радва, само ме учудват твърденията на някои, че ми били хранили

26

до 22

преди 12 години

откъде идва храната ли? ами от турция, румъния, китай, холандия, австралия ... освен ако не броиш примерно "българското" сирене, направено от холандски полуфабрикати и родна водица.България била хранила София ... била е, ама едно време. Сега е труфдно да намериш български домат на пазара.Ако я нямаше София като сигурен пазар за останалите единични бг производители, отдавна щяха да са измрели от глад по простата причина, че не могат да се конкурират с Македония, Египет, Йордания и т.н.

25

yann@mail.bg

преди 12 години

Do 21: Naviti sme! Hayde da se otdelite I da vi gleame seira, a?P.s. Syzhalyavam za latinicata, no nyamam vazmozhnost.

24

wtf

преди 12 години

Не виждам как 45 милиона ще им оправят положението на италианците. Сигурно има далеч по-лесен начин да се набавят, например чрез съвсем леко повишаване на някои данъци и такси.

23

до 21

преди 12 години

колега, не е много хитра идеята ти. данъци от софия няма да има, ако се въведат визи, защото никой няма да може да влиза и да излиза; няма да има вода, ток, банки, дрехи..нищо..да не говорим, че витоша също е извън софия. проблемът не се състои в това как да ограничиш селяните, а как да ограничиш селянията..ако ме разбираш..познавам наши съграждани, които си хвърлят пиците по улицата, но носят армани - тях, където и да ги пратиш, ще си останат същите ***. нека помислим за поведението им..

22

tondo

преди 12 години

Беше хубаво, докато Софянци не се самозабравихме от къде сме дошли а? И кой ни издържа? И от къде идва храната? Ама нали сме си дебелокожи и устати, та бързо вирнахме носовете!

21

do 11

преди 12 години

И аз предлагам същото плюс това данъците от София ДА СИ ОСТАВАТ В СОФИЯ !!!И ВИЗИ.Когато софиянци отиваме на село да вадим визи и обратното. Навити ли сте драги селяни ?

20

някой

преди 12 години

Колко хубава и чиста беше София преди да се напълни със селяни ...Поне имаше софийско жителство.

19

Анонимен

преди 12 години

Жабарска работа!

18

kobu do 15

преди 12 години

топло-топло:) в момента електронните пари и книжните съществуват едновременно. разликата м-у едните и другите е банковите такси за използването им - електронните са в пъти по-скъпи (например замисляли ли сте се, че плащайки стока за 100лв на ПОС терминал в Метро вие плащате на банката такса 0,20лв, а Метро плаща отделно 1,20лв такса за получаване на тези 100лв в полза на платежен оператор=>на 100лв се губят 1,40лв) смешно е, нали! При плащане в брой от 0,05 до 0,20лв такса банкомат за ваша с-ка

17

до 11

преди 12 години

На кой ще въведеш визов режим бе? На селяните в София ли, на твоите роднини?Я има, я не 20% софиянци в София вече...

16

мен до 14

преди 12 години

успех момче. в шенген нали знаеш че за кражби и контрабанда бият през рьцете и вкарват в панделата. за мрьсотията и простотията в софия която не ми казвай че я внасяме от прованса няма да ти говоря. в шенген ще сте бетер от концлагер.

15

Печатяря

преди 12 години

Така ... лека полека нещата си отиват на мястото и то е колко струват парите, колкото хартията и мастилата по тях + човешкият труд, разбира се ако има кой да му плати, НО с КАКВО да му плати???? Кой със мръвка, кой със тояга, на всеки квот му се полага.Ся очаквайте със сила да бъдем заставени да използваме съвременните виртуалните пари, инак затвор и по-лошо. Ако не вервате почнете да се пазарувате със собственоръчно създадени парички да видите ко ша стане :)

14

някой

преди 12 години

Страхотна идея! Аз предлагам София да се отдели от България и да влезе в Шенген и в Еврозоната и да въведем еврото, а за останалите българи и руснаци - шенгенски визи!!!

13

до 11

преди 12 години

а на входовете на София ще направим КППТ-а и ще взимаме такса (мин. 100 евро) на всички, които искат да влезнат в София

12

kobu

преди 12 години

много се зарадвах на тази идея по причина, че и на мен ми минават такива мисли