26

Анонимен

преди 9 години

Данните за открития бозон на Хигс са силно замъглени. Не са дадени никакви данни за това спин ли притежава това образувание или спиралност. Не е вземато пред вид непостоянството на скоростта на светлината, открито и достоверно потвърдено в периода 1998-2002 година от Юрий Галяев и др. учени (списание Space Time & Substance). Учените в ЦЕРН са или със знания от времето на Лоренц или са една голяма мафия и съзнателно укриват това което е видяно, включително и надсветлинни неутрино.

25

Анонимен

преди 12 години

Не бъди толкова сигурен , за съществуването на Бога, защото Айнщайн на въпроса дали вярва в Него е казал, че този хас във вселената не би бил възможен, без една такава Сила, пич !

24

Стефан

преди 12 години

Именно законът за ентропията на термодинамаката показва съществуването на Бога, който е извън и над Вселената.

23

Astromidel

преди 12 години

Непознатата материя на тъмнината и непознатата енергия К*Х и ГО може да ви даде найточни отговори та вашите въпроси.невероятно но факт ,ако научите *** език ще имате цялата всемирна информмация за невидимите 5 броя междугалактически тунела-колайдера -Аркани,тонове Гилабела и вълнови честоти Симбалисамо тук може astromidel.eu

22

До 16 и 18

преди 12 години

Стига сте писали глупости. Никой не търси "бога" освен празноглави *** живеещи още в средновековието. Несъществуването на "бог" и на всички "свръхестествени" феномени е доказано още от първия закон на термодинамиката.

21

Анонимен

преди 12 години

Има две научно-популярни филмчета на ВВС - Всичко и нищо.Във втория засягат точно тази теория .Супер са интересни гледайте ги.

20

физикофилософ

преди 12 години

ффф, упс... не ми е целта да фъфляабе не е ясно кое е относително и към какво, и дали най-малкото (каквото и да е то) е частица или пък няква "капчица" енергия... и т.н, и т.н, и т.н...но все повече хора се опитват сами (собственоръчно) да докажат втората теория на Анщайн"Само две неща са безкрайни - Вселената и човешката глупост, като за първото не съм сигурен. " Алберт Айнщайн

19

АЗ

преди 12 години

Какви нещастници..да бяхте ме попитали щях да ви кажа...излишни средства и време в напълно безсмилени дейности...ама на чужд гръб може всичко...

18

ee

преди 12 години

Чудя се как не ви е срам да коментирате (някои). Толкова ли не осъзнавате, че не притежавате необходимата компетенция да давате мнение по въпросите, повдигнати в статията? Или тава няма значение, за вас е по-важно да вдигате шум, за да не забравим, че съществувате.

17

463

преди 12 години

незнам дали съм ***,може и да е така,не споря.Но учените са два пъти по-големи *** да търсят Бога с колайдер.Нали няма Бог според учените,какво търсят с този колайдер? А всеки е свободен да вярва в каквото си иска.Някои вярват в парите,други пък в друго и те ли са идиотизирани ***.

16

до 16

преди 12 години

Бог има само в *** глави на такива като теб :) Наистина идиокрацията ни превзема :)

15

734

преди 12 години

Много ми са странни тези учени,търсят Бога с колайдер.Мили учени тази енергия ,която съществува във Вселената не може всеки да я види или усети,ЗАЩОТО САМО ТЯ СИ ИЗБИРА ХОРАТА НА КОИТО ДА СЕ ПОКАЖЕ.

14

Физик от Люлин

преди 12 години

Сбъркали сте мястото на експеримента. Я елате да пробвате в Люлинския ускорител на елементарни частици. Трябват ви само 2 автомобила Голф 2 GTI с лепенки и Remus, които в даден момент едновременно да кривнат леко в ляво. Теорията за суперсиметричния двойник гарантирано ще се потвърди.

13

Елементарни частици

преди 12 години

Много кратуни има в тоя форум които като чуят "голям адронен колайдер" си представят пивоварна , кръчма , махленска политическа драма .... Добре че има хора които да се занимават с подобен род научни дейности ,че идиокрацията наближава ! Боже прибери си ВЕРСИИТЕ .

12

Анонимен

преди 12 години

Аз пък си мисля, че колайдерът изобщо не е построен с такава цел....

11

До Наук

преди 12 години

Oще не сме надобрели толкова, че да възпроизвеждаме големия взрив в лаборатория :D

10

преди 12 години

Много пари за КРАДЕНЕ има в този "проект", няма начин Иван КРАДЕЦА Костов да не участва!!!

9

ЙОДА ДАРТ ДЕДО

преди 12 години

Да , хората са прави - в силата е истината .Джар Джар не можа да открие адренонния мезон , сега ни остава да построим звездата на смъртта и да си платим армията от клонинги, само трябва да се справим с оби е бем ли коили. Сената ще плати разходите.

8

Анонимен

преди 12 години

izhvarleni mnooooooooooooooooogo pari za tova ustroistvo, koeto za ni6to ne struva, samo moze bi da osiguri niakolko zemetresenia i ne6to, koeto 6te po4uvstvame po-kasno. tia opiti samo razvaliat zivot, a ne spasiavat, zatova ne sa na nikomu nuzni. koga li 6te go razberat???????????????

7

Анонимен

преди 12 години

до 5ти спомена