92

kkkk

преди 12 години

а лампи????

91

до 87

преди 12 години

Нормално е. Какво да ти пишат за Шумен, освен шуменци, друг вълнували се ... Какъв процент от населението на страната е в Шумен или си изкарва хляба там? В София живее 1/4 от населението на страната и работи над 1/3 от работещите ... на останалите бизнеса им е в някаква степен вързана със столицата. Повече от ясно е че ще има новини предимно за София.Не мога да разбера защо всички останали се чувствате пренебрегнати. Ами направете нещо запомнящо се и ще пишат и за вас, а не само клюки от София

90

гладния

преди 12 години

поне охранителите от видеонаблюдениета ще се нагледат на порно))))

89

NA

преди 12 години

Много добре сега ще може да се разхождат по спокойни гражданите и гостите на столицата ни.

88

In Love

преди 12 години

Обичам тЪ мЪ Данче льо, душо льо... Въх, изгорех по теП!!!

87

до 87

преди 12 години

всичко е PR

86

До кога

преди 12 години

Няма ли други кметове в родината ни,които правят добро за хората.Например в гр.Шумен имаме много добри построени неща,но София е навсякъде,кога успява тази кметица,тя е по бърза от трамвай.Сигурно е на лагери,съчмени и не се износва,като ходи насам натам.Боже,колко неправда има на тази свят,особено в Бъргария.За едни и същи се пише,докато тиквите пожълтеят на младите.Не случайно войните са дошли за хубаво от пропаганда.Умират от радост дето слушат тиквите.Въпреки катастрофата след 89 година,УРА.

85

Любомир Гутев

преди 12 години

София се развива по Оруел!

84

Вики

преди 12 години

Браво, трябва да има строг контрол, докато не променим деградивната си нагласа!

83

София

преди 12 години

Само взимат комисионни от камерите и от най - различни неща . Парадират , че правят нещо , а всъщност става все по - голяма бъркотия .

82

166

преди 12 години

до 74 служителите от егида какво да правят като не получават съдействие от пол органи при подаден сигнал

81

166

преди 12 години

то всичко добре ама да види госпожата какви заплати взимат тези които пазят подлезите парковете и т н ако мислите че полицаите ще ви пазят добре много се лъжете господата са все по кафетата и са с едно самочувствие не оказват съдействие на охраната

80

ХАРИ

преди 12 години

Умна е, инициативна, направо е хала! А и има нужното образование (инженерка ли беше, архитектка ли) !

79

Да си ходи в Самоко

преди 12 години

София никога не е имала по-жалък и послушен кмет от Фандупкова. Но в ГЕРБ се издигат именно такива. След като направи кашата със записването в Детските градини като зам-кмет, Мутрата ББ я направи кмет. Естествено, че хем ще си я командва, хем няма да позволи да излязат на бял свят кражбите и поразиите, които направи като Кмет. Просто и логично - катоза ГЕРБери.

78

харо

преди 12 години

много червена *** са мобилизирали преди изборите да пишат на надницапо форумите и да щракат минуси.то ще се види на самите избори.жената прави нещо за града и ще бъде пак кмет, независимо от всички *** по форумите.

77

Анонимен

преди 12 години

"Фандъкова пуска камери в 8 столични парка"Бонус доход за населението. Юруш на камерите, че не останаха! :)

76

Почитатели...

преди 12 години

Г-жо кмет, да не забравите да сложите камери и в "новата ВИ гордост и наша придобивка" тоалетните в "Южния парк", защото без камери ще бъдат нарушени индивидуалните ни права.С уважение, искрено Ваши и на ГЕРБ фенове: Евгени и Азис.

75

нло

преди 12 години

тия шестимата работят за групировки както в кат-сдвр.а служителката сладунка владимирова симеонова тех.служба им осигурява информация от години.и за това я обещитиха с двустаен по необходимост за корупция от мвр-тил.но нали е селска на цецо шлифера от с.шума-годеч а и любовница. мвр знае но си трае най вече вътрешен отдел мвр.а и членуваше в финансова пирамида проксима преди да стане групировка герб-дс на власт по сценарий от години..

74

до Бай хо

преди 12 години

защото държавата е България, може и на още няколко езика да се напише,за чужденците. Но в България се говори български, бай ти ***. А който не знае да го учи, щом е дошъл тук.

73

12345

преди 12 години

Да и аз питам какво става с общинската полиция? Униформените служители на Егида не могат да се справят с агресивните и подпийнали среднощни посетители! Все пак те са по 1 дежурен! Сега единствено се разчита на дежурните полицейски патрули, но те си и имат далеч по сериозни задължения/ кражби, побои и др./ Трябва да се дежури от въоръжени служители иначе е страшно!! Или заедно с полицейските патрули да се обикалят и парковете!