172

мене

преди 12 години

Тоо гръчолеж ми мяза на Безцица Кирилова-и онаа го раздаваше на животните с ЛюбоФ...Оф..Оф...ша *** завтаргатье ил`да са угащвам...тия притките немат начесване,бате,веднъж клатих една батерия от 4,5 в.,мани мани,а иначе грам цице нема,що така бе,най си обичам млекарките,бате...

171

Анонимен

преди 12 години

Позната работа-- засегнала е много сериозно ъндърграунда.Това в Б-я го гледаме 20 години.

170

ati

преди 12 години

"Кресал се оказа в центъра на скандали с кокаин, оргии и злоупотреби." - Е като е министър да не е човек ли? Веднъж живее, не може ли да се забавлява...Как си запълва свободното време не би трябвало да е проблем стига да не е с корупция.

169

Анонимен

преди 12 години

mnogo klioshtavo twa mome, ot kokaine trebe da e.oti ne doide na specializacia v Sofia, ta pone nekoia druga ku4a da spretne ako ima bablyci i babalu4ki.

168

м

преди 12 години

Ам че докторката си го е заслужила де. Каквото повикало-такова се обадило.

167

Анонимен

преди 12 години

Kato si predstavim 4e mafiata si ewe vytreshnite ministri kato hurki, se pitam kakwo mu namirat tolkoz na Ceco u zadniko, kato gledam u Slovenia s kakvo *** sa se uredili: *** shmrka, bode i sodo mazo s pseta.... basi maikata, nevervam 4e nash Ceco e takyv!

166

ХА ХА ХА

преди 12 години

"..има елементи на корупция"...ХА-ХА-ХА! Наш министър Цвъко открадна 6 апартамента и вече е готов за президент! Боже колко сме далеч от словенците и все по-близо до Беларус, Сев.Корея и Либия. АЛЧНИ ИДОТИ-ГЕРБЕРАСТИ НИ КРАДАТ И НИ СЕ СМЕЯТ В ЛИЦЕТО/от името на тъщата/!

165

Гошо Хубавеца

преди 12 години

Да ви кажа честно, с такава министърка и аз се оплитам.

164

m

преди 12 години

Това е словенската Цветелина Бориславова. Красива, умна и пробивна - в повечето случаи - "убийствена" комбинация.

163

Анонимен

преди 12 години

тая става за един т е к

162

@

преди 12 години

Абе ББ,ЦЦ,ЦЦ,ЦЦ,ЦЦ и другите герберасти,нали платените *** на Делян Пеевски им казват,че са номер едно,що не щът избори ве?Нали искате да изметете другите,пуснете иСбори ве тикви !

161

АТИЛА

преди 12 години

ТЕ НА ТОВА МУ СЕ ВИКА "МЪЖКО МОМИЧЕ" !

160

Патриот

преди 12 години

У тая ни цици ни дупе,все едно самоходна точилка......А у Федоската всичко е от 5 оки нагоре и винаги впечатляващо до втрещяване,еле па като слиза по стълби !

159

Анонимен

преди 12 години

....иначе пък каква невинна и нежна усмивка...

158

ьаьа

преди 12 години

вижте хората кво правят а вие се оплаквате от ГЕРБ

157

Анонимен

преди 12 години

Тази министърка поне е готина и бих се жертвал да стана баджанак на кучето. Ами наште Цецка Цачева и Фидосова и питбул няма да го дигне на тях. И кучето нема да ги иска.

156

Анонимен

преди 12 години

До сърбоманите, Тесла всъщност е хърватин и ако кажеш на някой от тях ,че е сърбин ви съветвам да им обясните по възможност най-бързо ,че сте се объркали преди да си изядете боя!

155

Анонимен

преди 12 години

Содомизирала кучета... тцтц, да се неначуди човек

154

До мъката

преди 12 години

Никаква чест не е запазили, два пъти са искали да се махне, но се е заинатила и двата пъти не са успяли! Сега явно е усетила, че каквото и да напарави ще изхвърчи и е решила сама да го направи. А и потърсете снимки на нейния супер-секси свеж спътник Miro Senica, много готин пич, приятно дърт и неподправено плешив чичка... Ще се избистрят веднага много неща...

153

мъката

преди 12 години

Може да е всякаква,ама поне малко чест е запазила и си е подала оставката.А нашите политици от всички краски като се накъкат,ги дават по теливизиите като някакви герои.Примери колкото щеш,от Ваньо Костов с едни пари на Чорни,до последните изцепки на ГЕРБ-вите Цветанов и Лъчо Мозъка.Тройните *** пък не ми се и коментират,те всички за за пандиза.Ама ядец,всички са си на постовете и всички ни учат на морал...Пък *** както я наричате си е подала оставката,значи е по морална от нашите....