99

Соления

преди 12 години

Лечков е ***

98

magadan

преди 12 години

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ МУТРИ НА ГЕРБ СА ИЗДИГНАТИ ЗА ПРЕЗИДЕНТ И КМЕТОВЕ.ДЯВОЛА ДА БЪДЕ С ТЯХ И ДА ГИ ВОДИ ПО ГРЕШНИЯ ПЪТ.

97

знам

преди 12 години

За лечков само знам,че сливенци кански реват от него,ограби им хубавия град.За нашия Георги славов могат да се кажат само лоши неща.Толкова добре сепредстави в кражбите,че през мандата повече престоя в съда,по-малко в общината.ПРЕДЛАГАМ ВИ УВАЖАЕМИ БЪЛГАРИ,ТЕЗИ ДВАМАТА НАГЛИ КРАДЦИ И ДРУГИ ТАКИВА,КАТО ТЯХ ДА ИЗМЕТЕМ ОЩЕ НА 23 ОКТОМВРИ.ПРИГОТВИЛИ СМЕ ИМНОВИ РАИРАНИ КОСТЮМЧЕТА,ПРОКУРАТУРАТА И СЪДА ДА СИ СВЪРШАТ ДОКРАЙРАБОТАТА.СЛЕД ГОДИНА И ПОЛОВИНА ОСТАНАЛИТЕ УПРАВЛЕНСКИ МУТРИ.

96

ves666

преди 12 години

hahaha likaprelika edinia baron drygia kradec i izmamnik ot selskite targashi i dvamata ot gerb a kvo stava za ostanalata paplash ot mafiata.kato bojkov cherepa koito pere parite ot praveneto na magistralite.

95

do 94

преди 12 години

10000000000

94

.

преди 12 години

Кметът на Ямбол беше съден, защото отказа да приеме рушвета на местни мутри. Иначе свърши повече работа от предишните 3 мандата взети заедно!

93

:)

преди 12 години

Ей това е държава, 2-*** човека които ги разследват за мн мн големи кражби искат да продължават с кражбите. Няма другата такава хубава държава!!!

92

кмета

преди 12 години

по голям некадърник и крадец от георги славов не се е случвало в ямбол неговите хора не го харесват и неработят с него пък какво да очакват гражданите от него чудя се дали всички *** в ямбол свършиха че до него се стигна

91

поздрав от Ямбол

преди 12 години

Аз съм доволен от този кмет и най-вече че той е единствения който се реши да сабори 20 блок .Затова много благодаря на Славов, че премахна този блок в който живеяха много *** които даже живееха незаконно там, а за водата и тока, кой ги плащаше а за мръсотията да не говорим...Славов е направил и доста много други хубави неща, но на някой е неугоден, затова го плюят. Ямболии ги знаят тия работи, знаят кой стои зад всичко това мафиоти и затова пак ще го изберем, не ни трябват некадърници.

90

Анонимен

преди 12 години

На изборите ВСИЧКИ ПРОТИВ лечков .Да го изпратим като ***!

89

1

преди 12 години

Йордан Лечков е най добрия кмет за Сливен

88

Анонимен

преди 12 години

Явно няма каква по-голяма мръсотия да се каже за някого от "подкрепен от ГЕРБ". Като се вижда на какви корумпирани мошеници и крадци облягат властта си, явно е валидна поговорката "краставите магарета и през 9 баира се подушват".

87

Германец

преди 12 години

И двамата кмета ми изглеждат много почтени и неподкупни. Добре сте си ги избрали, със здраве да си ви управляват още дълги години!

86

101-я Войвода

преди 12 години

Прокуратурата е ясно,че е безсилна да се справи с господата.Трябва тези+всички провинили се и ощетяващи държавата и гражданите управляващи да се съберат на "як купон" и изневиделица да се появи Андерс Брейвик...

85

Анонимен

преди 12 години

Правилно са ги сложили заедно на снимката. Това са двама далавераджии, които работят в комбина и си правят тънки сметки ако ги изберат за кметове, как по-хитро да продължат да пълнят джобовете си за сметка на гражданите на Сливен и Ямбол.

84

Ванко

преди 12 години

Тези двамата са едни от най-безцеремонние гешефтари, които историята на БГ познава. ГЕРБ се доказаха като партия която фаворизира мошенници.

83

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ дават подкрепата си на стойностни хора.

82

Анонимен

преди 12 години

Koйто рита ТОПКА с рапона - печели дохоностно местенце!

81

ваня

преди 12 години

Според мен всеки кандидат на Герб е силна личност и фаворит за своя град, а още по-силно е предимството ,ако до момента са били на този пост-кмет на града,успех им пожелавам!

80

Милен

преди 12 години

ГЕРБ подкрепят само личности, които са доказали, че могат да управляват общините си подобаващо, така, че определено Лечков и Славов са добър избор!