30

м

преди 12 години

Винаги се толерира руската школа. Гимнастика, фигурно ...това си е! Не е справедливо, ама няма какво да се направи. България е една малка страна и независимо дали има добри спортисти, никога няма да получи признание и винаги ще се ощетява откъм съдийство. Жалко за момичетата и момчетата дето дават всичко от себе си. Какъв стимул да имат младите да спортуват?

29

обективна

преди 12 години

Нормално е публиката да негодува срещу съдийско решение, което постави на първо място гимнастичка, която в няколко от изпълненията си изпусна уреда...

28

до Анонимен 26

преди 12 години

Аа, недейте така, имаше доста десетилетия, в които руската школа не беше номер 1). Мисля, че бяха хубави десетилетия, поне имаше какво да се гледа. Сега не е съвсем така, нали? Да, признавам, интересно е - поне в началото, някоя гимнастичка да си бръкне с пръста на крака в ухото, всички й пляскаме, но когато десет го направят, и когато го правят от години, и очакват да им пляскаме... Все пак това не е цирк (и то безинтересен) това е художествена гимнастика, нали...

27

Анонимен

преди 12 години

от СИЛВИЯ МИТЕВА ПО-ДОБРА НЯМАШЕ - трябва да го знаете това. Но корупцията е навсякъде, за пореден път българките бяха ощетени!

26

Анонимен

преди 12 години

Бях там и мога да кажа, че софийската публика е ужасна - освирква всеки, който не е българин, аплодира при всяка допусната грешка (на рускините). Руската школа по худ.гимнастика винаги е била 1, и няма значение дали Дария Кондакова е втора в Русия - вчера тя беше най-добрата. Трябва просто да си го признаем.

25

роко

преди 12 години

Това не е спорт, ами психарска атмосфера насадена от съветизма и българските му поклонници, знаем кои са. Това не е спорт, ами систематична дресировка на млади момичета, с позволението и желанието на родителите им.

24

и пак до Изи

преди 12 години

И след като нейните съчетания не могат да се сравнят с тези на Силвия, че както гледам май и с останалата част от света аз предлагам направо да се обособи отделен спорт - руска художествена гимнастика, мисля, че така ще е най-добре, предвид простия зрител, който се чуди на разни падащи уреди, невероятни маневри за улавянето на въпросните уреди, съчетано с изкуствени усмивки и изкуствено напомпано самочуствие... Да си играят там, да си правят интригите, но да оставят худ.гимнастика на мира.

23

до Иза

преди 12 години

М, Иза, Кондакова може и да не е най-добрата в света, има време до другия месец тяхната треньорка Ирина Винер да реши точно коя е най-добрата, нали така става в руския отбор... И не, не си изпълни достатъчно добре съчетанията, но пък блестеше със самочуствие - и как няма да има самочуствие, като знае, че титлата ще бъде нейна...

22

мими

преди 12 години

Изи публиката, не усвиркваше гимнастичката, а съдийките защото не може като си бил първи някога дори и да грешиш пак да си пръв, затова е състезанието най-добрия в момента да победи!!

21

леля пена

преди 12 години

20, пише се освирквам

20

иза

преди 12 години

Най-добрата в света игра и най-добре и у нас, ние не заслужаваме да ни посещават такива величия, след като не ги ценим. Немогат да се съпоставят съчетанията и играта на Силвия с тези на Дария, дори и да има изтърване на уред. Да усвирваш някого за нещо хубаво никога не бях го виждала никъде - срам ме е от тази част от публиката, но не беше токова много - имаше си хора които ценяха и се възхищаваха на красотата, кой ги преброи тези 6000???

19

бай цаньо

преди 12 години

до цанка.а може ли да подуша твоите? или на дъщеричката ти?

18

Цанка

преди 12 години

Бай Цаньо, в нета продват такива.Ама трябва да се бръкнеш с някой лев.Може и *** на звезда да си купиш.Бих ти дала сайта, ама комшията дето го знае сега е в затвора щото подушил неправилните гащички.

17

бай цаньо

преди 12 години

до мамчетооооо играем го строга господарка така ли? нищо. това ми харесва. само да свърша с шишето ракия и ща правя да умиркаш

16

бейби12

преди 12 години

За какви гащички говорите, днес се ходи без такива, много е по удобно особено като обличаш и костюмче/трико/

15

мама

преди 12 години

О, Господи защо не слезеш и да си събереш вересиите!!

14

бай цаньо

преди 12 години

до мамчетомамче искаш ли да подуша твоите гащички?

13

до мама

преди 12 години

Браво!По многото говорене се познават неможещите мъже!

12

до 8

преди 12 години

Искаш ли да подушиш моите, но да уточня аз съм на 100 години?

11

до мама

преди 12 години

а искаш ли д аподуша и твоите гащички? хъ-хъ-хъ