371

Добрева

преди 12 години

Истински ЦИРКАДЖИЯ!!!

370

Любител

преди 12 години

Ама как му приляга!!! Селски ергенин от КЛАСА:)

369

venko

преди 12 години

Цецко добре е облякъл носията и е "слезнал" при народа, ама да вземе сега и гегата и да послуша съвета на Бойко да стане овчар пък да види тогава в какви условия се намира българското село и хората в него! И да им хвали партийката си с магистралите, които надали ще нахранят хората или ще им осигурят работа! Ей, извинявам се, та нали хората по селата са предимно пенсионери, ... значи "ЛОШ МАТЕРИАЛ"! :( Цецо, припомни на хората думите на вожда!

368

..

преди 12 години

За това че политиците искат да са сред народа е ясно. Докъде води това обаче да се държиш като "народняк" показва Бойко Борисов - човек, който не би бил посочен за пример от никой баща на сина си - примитивен в езика и действията си,ограничен,непоследователен,нерешителен, предизвикващ само усмивка - "не му се смей, той толкова си може". Интересната думичка в статията за мен е определянето на министъра като "корав" във втория параграф. Жалка е тази форма на политическа агитация от днес.бг.

367

Овчарчето Калитко

преди 12 години

Ох как му приляга калпака, не е истина просто. Направо си е намерил мястото с тея дрехи. Верно да хваща гегата и да иде да пасе овците у село Шума

366

Vily

преди 12 години

Жалко за празника:-(((....с Цветанов:-(

365

Анонимен

преди 12 години

еми той нали вожда каза да ставаме овчари и тоя веднага рипна да се хване за гегата

364

киро

преди 12 години

не харесвам политиците ама верно ми направи впечетление как Сашо диков беше пратил на летището да снимат нещо си с волейбола и хоп слиза от самолета за Варна Цветанов с къси *** и потник и с бебето-със самоедин човек охрана с къси ***)) абе верно прави впечетление ,че седържи като обикновен човек без некви мегаохрани и незнам кви си кордони--ЗА ТВА ЕВАЛАТА НА ЦВЕТАНОВ!!

363

гучи

преди 12 години

А на гъската очилата й сигурно струват 700 лв., но като цяло се връзва се връзва в в това скъпо шумкарско забавление.

362

браво!

преди 12 години

Най-после си намери костюма. А защо не виждам къде е подпрял гегата ? На Бате ти Бойко неговия стои прилежно сгънат в централния софийски !

361

Бай Пешо

преди 12 години

Сега да му дадат 100 овце и цял ден да тича подир тях .Хич да не се връща в София .

360

ха ха

преди 12 години

,,Не е колаж , ами новата операция "ХЪШОВЕ""---нали след изборите ще минат в нелегалност..или по-скоро неизвестност заедно с което са си скътали през мандата

359

Скалата

преди 12 години

Боримечката къде е ??? как е пропуснал случая да се охили на първия ред

358

до zzz

преди 12 години

Щеше да е добре, ако го не казваше комунист. Личиш си по словистиката.

357

до zzz

преди 12 години

научи се да пишеш

356

zzz

преди 12 години

Този циркаджия е от най-дълбоките простаци, които са ни управлявали! 100 нива под диктатора Живков. Възможно ли е по-тъпашко излъчване?! А за липсата му на елементарна интелигентноснт - да не говорим! Еманация на милиционерска тъпота!

355

bylgarin

преди 12 години

оти плюете българското цървуланковцисите станахте гражданинекой космополитии забравихте че в скрина на баба виима по едни опинци

354

Шаш

преди 12 години

Малеее тея от *** 20 нямат спирка ! Като оставим настрана дежурното "никога повече герб" дето плескат навсякъде без дори да четат статиите , напоскедък платените драскачи си заформят цели дискусии под всяка статия с участие на някой от ГЕРБ !Почвам да се съмнявам че смогва само един фраскач на сайт ! Явно вече са платили на подкрепления ...ИНАК ПО ТЕМАТА :ЦЕЦКО Е НАПРАВО ПИЧ С ТАЯ ПРЕМЯНА !

353

Анонимен

преди 12 години

*** и в носия пак си е ***!

352

Анонимен

преди 12 години

че е прос, прос е! Ама и грозен ве д'го ***!