109

Абу

преди 12 години

Филмът е добър само със субтитри , не се разбира говора при тази неадекватно силна музика.

108

Чарли

преди 12 години

Не мога да приема за художествен филм жалкото подражателство на лошите и кръвожадни американски сериали. Не е необходимо да демонстрирате липсата на идеи. Правете си домашни клипчета и им се наслаждавайте.

107

зоб40

преди 12 години

...относно музиката- днес гледах по VIASAT HISTORY Египет. еп 4( ... за откриването на храма в Абу Симбел). Кратката мелодия се появи там, едно към едно ))))))))))))))

106

дидо

преди 12 години

Дано да не съм прав! Но, Музиката не е ли открадната от друг филм??? Чувал съм я в друг 100%!

105

мони

преди 12 години

Този сериал е най-хубав от българските. С изключение на Столичани в повече, но той е комедия. Но "Седем часа ...." е направен много професионално, с много добри актьори и интересен сюжет.

104

Tania Stoeva

преди 12 години

strahotno zinichno!Mejdu reklamodatelite otkrivam ime na firma,kojato e startirala tochno ot tozi korumpiran elit.S mnogo kradeni pari.I sega izpisva imeto si s golemi bukvi na finala.Kakav e smisalat togava da se snima na tazi tema?

103

Георгиев

преди 12 години

филм в който децибелите на музикалния фон не дават възможност да чуеш какво говорят актьорите,звуковия режисьор сигурно е глух с двете уши ако изобщо има слух,отвратително е , жалко за всичко друго хубаво във филма.

102

Теди

преди 12 години

Най- добрият български сериал. Невероятна игра на Ваня Цветкова. Браво!!!!

101

ей

преди 12 години

В България и храна на бедните да раздадеш, ще се намери кой да ти се изсмее злобно.

100

коко

преди 12 години

Да си наемат консултант за английския, от сърце се смях. И сцената с репетиращите тийнейджъри, часовникът в ъгъла на стаята, в началото на диалога показваше 17:25, а след 10 секунди , при целувката 18:15, голямо навиване е паднало. Следващия кадър, на улицата изписват 16:30, алооо режисьорчето, събери си материал и за "Господари на ефира"

99

Стоянова

преди 12 години

и аз се нагласих да го гледам,очаквах...да е гледаем!Нищо повече,уверявам ви!Честно казано,това се оказа кауза пердута.Такова нескопосано нещо,не бих го нарекла филм.Сори!

98

do Kim

преди 12 години

Ot kade uspq da namerish muzikata kum filma, naistina e mn priqtna! Blagodarq predvaritelno

97

КИМ

преди 12 години

Браво!Браво!Браво!Преди малко го изгледах,и реших да потърся хаус - музиката от сериала.Направен е страхотно,интересен е,да има си и моменти,в които не е доизпипан,но БРАВО за работата,екипа и идеята!Хубаво е ,че вече се реализираме толкова добре ,че даже станахме известни,покрай българските сериали.Даже ми става жал за хората,който си нямат друга работа и плюят,ли плюят ,като знаят по-добре да направят те нещо,та да ги видим!Още веднъж БРАВО! И давайте само напред и нагоре и се реализирайте! :

96

2 часа загубено врем

преди 12 години

Слаба премиера. не вярвам да се подобри и нататък. Зад усложнената линия двете държави,двата свята и 7 часа разлика, два езика,терминология от правото,колко мислите разбират какво е съдия, прокурор,съдийски състав, се постига МУДНОСТ,музиката е отврат и тя напълно хаотична, няма тема ! Филмът показва,че дори да имаш силни актьори, силни сценаристи, това не е достатъчно.Режисьорът е много слаб! Магърдич е добър в чалга клиповете и в откраднатите формати като Господари на ефира,Страх,Пълна промяна,море от любов,имате поща.все откраднати формати и нищо автентично и всичките му опити да направи филми са се проваляли. Изопщо не може да се сравнява със Стъклен дом и Под прикритие, там просто имаме мистър Митовски, който е Режисьор с главно Р !

95

д-р Петров от Пловди

преди 12 години

Писнало ми е от тази "българска действителност",в която съм потопен 24 часа в денонощието.Та и на филм ли да я гледам ?! Благодаря,но предпочитам да се насладя на нещо по-естетично или просто да не си пусна телевизора,ако натискайки дистанционното ще ме "залее" нещо от сорта на "Седем часа разлика".

94

Лазар

преди 12 години

Само суперлативи за началото на сериала !!! Много добър сценарий и актьорска игра от почти всички актьори !! Очаквам с нетърпение продължението !! Браво на целият екип !!

93

поля

преди 12 години

Самия факт, че филма е български трябва да предизвиква в БЪЛгарите само добри чувства и пожелания. Събудете българина в себе си, скъпи хейтъри. Или замълчете во веки

92

LimeLight

преди 12 години

Ходите ли на кино? Харесвате ли актьорите? Повечето са сигурни гейове. Но понякога получават и роли на хетеросексуални, така че налага се да правят задълбочени проучвания. Ако не знае човек като ги гледа може и да сбърка.Дилов и Фучеджиева, ***, Убеден съм, че това ще е поредната глупост.

91

Светла

преди 12 години

Специално ще го гледам и причините са няколко - Ваня Цветкова - много любима актриса, да не кажа даже най;Александра Раева - много ми е готина, симпатична и интересна; Любен Дилов - най-любопитния ми бг писател в настоящето, и Маги Халваджиян, чиято силна и ексцентрична фигура ми харесва

90

Анонимен

преди 12 години

Не гледам тв и поради това съм горе-долу с всичкия си.