31

Брата

преди 12 години

Братя пишман Българи, единственото спасение от тихия геноцид, който се извършва в БГ е да си метните инструментите на рамо, след това .... и дисагите и да забравите за *** на Европа, че съществува!

30

нашенец

преди 12 години

какъв е този знак Стоп, ако това е магистрала :)))))

29

критик

преди 12 години

"Знаете ли как отговорил Фелипе Гонсалес , когато му предложили да изпие чаша шампанско по случай *** на най-заклетия му враг Франко? Гонсалес казал: Аз никога няма да пия за смъртта на един испанец! Знаете ли какво казаха норвежките журналисти в коментарите си за трагедията в Норвегия: Един от нас рани всички ни. Понякога разбираме какво се случва у нас само когато се оглеждаме в другите." защо българи, не се държим, като другите нации?

28

?????

преди 12 години

bahti neopitnite 6ofiori,ne moje6 da spre6 i da po4ine6 premazali sa 4ove4eca,durjavata e vinovna za6tot za 600lv ti nosqt knijkata vku6ti pumiii mrusni sa instruktorite???

27

Zeitgeist

преди 12 години

Само говорите празни приказки...ВСИЧКИ сте еднакви. Сигурен съм, че всеки един от Вас "шофьори" днес прави поне 20 нарушения на правилника... и после се питате защо *** като мухи

26

zdr

преди 12 години

Първо в аварийната лента се спира само за авария, поне така е според закона.Второ в този участък към Чирпан има много отбивки, за разлика например от участъка Карнобат - Бургас, там въобще няма отбивки.Не оправдавам Тираджията, но и ние сами сме си виновни, ако си беше спрял на отбивка сега щеше да си е в къщи.Колкото до тировете уж е забранено да се движат през деня, а пък тези дни постоянно засичам камиони по главните пътищата. Единия дори караше дърва, въобще не прилича на бързоразваляща с

25

Селянчето

преди 12 години

В България може всичко...!Може да си оголиш *** пред аудиторията, може да смъркаш кока, може да чукаш попфолк певици до забрава, може да си пържиш картофи , да играеш кючек ...., абе изобщо каквото си искаш...! Само трябва да си платиш!Чукане на Малина- 2000 евро, на Галена- 2500 евро, на ...., да не изреждам...!Може и министър да буфкаш...., стига да знаеш тарифата...! Всички си имат тарифа..!

24

Котоошу

преди 12 години

Тази снимка е от катастрофа м/у Сливен и Петолъчката, минах непосредствено след нея, беше ужас, загинаха трима души.

23

472

преди 12 години

Аз по тая причина никога не спирам в аварийна лента, периодично спрели коли там биват помитани и става най - лошото.

22

до №21

преди 12 години

ЕЛЕМЕНТАРНО УОТСЪН ! Според мен "изскочилият" от отбивката си е бил в лентата за ускорение и само те е стреснал с огромните си размери. Не казвам, че и водачите на големи камиони не карат като ненормални понякога, но това може да се случи само в Бг. и някои бивши соц. републики. Същите водачи са много стриктни в "белия свят". Какво да се прави - "КУЧЕТО СКАЧА СПОРЕД ТОЯГАТА!"

21

Анонимен

преди 12 години

В петък вечер пътувахме в посока Бургас и на няколко пъти големи камиони ни сечаха пътя. Единия дори изкочи от отбивката на Пловдив без да се огледа и за малко да се ударим в него. Като карат големи машини и като не им разрешават през лятото да пътуват през деня, вечер гледат да наваксат и си мислят, че са безсмъртни. Жалко за жертвите :(

20

Анонимен

преди 12 години

Спиране в аварийната лента на магистрала - за пикане, почевка и тем-подобни глупости може да се види само в България, Румъния и Сърбия. "Белите хора" спират за почивка в специални паркинги.Друг е въпроса, че никой не трябва да се движи безпричинно в тази лента.Иначе - Бог да прости човечеца...

19

До 15

преди 12 години

Значи като ти се допикае на тебе пикаеш в движение от колата, а не спираш в аварийната да се изпикаеш в близкия храст и си починеш за 5 -10 мин.Аварийната на магистралата е да спреш там няма значение за какво, но е забранено да се движиш там, в нормалните страни има камери и засичат този който се движи там и прас глобичка или те настига магистралната полицийка и те спира.

18

15

преди 12 години

Не можеш да спреш, за да си починеш, но можеш ако имаш проблем с колата, едно обаче е сигурно не можеш да се движиш в тази лента - т.е. все едно я няма. Много "селяци" съм виждала да си карат там, а ако пред тях се изпречи някой аварилал автомобил и става страшно.

17

Митко

преди 12 години

Абе кво става бе хора, то мене ме е страх да отворя сайт за новини вече, само катастрофи, убити, и смърт на пътя. Какво става не знам. Някакъв ужас.

16

13

преди 12 години

Носи си и ножици за тел в колата, че да стигнеш до полянка на магистралата първо трябва да изрежеш оградната мрежа.

15

Анонимен

преди 12 години

В аварийната лента НЕ МОЖЕШ да спреш, за да си починеш!

14

Неграмотници

преди 12 години

На място са екипи на полицията, които ще разрежат камиона, за да освободят колата.Полицаите никога не режат и не помагат при катастрофи, а само гледат и говорят по GSM-ите с началниците си. Режат пожарната и Гражданска защита, но в Чирпан няма ГЗ така че реже само пожарната. Разлика между пожарната и полицията е колкото да се изсер*ш и да се насер*ш - огромна въпреки че са в 1 министерство.

13

Анонимен

преди 12 години

Ех не остана безопасно място на пътя от такива камикадзета убийци, вече и в аварийната лента да те е страх да спреш да си починеш или нещо друго.Изглежда ще трябва на поляната да спираме ако има такава до магистралата.

12

Анонимен

преди 12 години

Предполагам, че немалка част от професионалните (а и не само те!) шофьорите са примитивни простаци, много от които всяка вечер "разпускат" с алкохол. На всеки може да се случи да заспи, ако е много уморен, въпросът е, че някои шофьори имат такъв начин на живо - телешки полузаспал и мътен, активиращ се само от цигари, алкохол (без градус нема радост!), просташки секс и поп-фолк!