117

Анонимен

преди 12 години

до 120Тиси *** червен ***, който казва на бялот черно!Типично за червен платен активист!

116

Нов коментар

преди 12 години

Поредните популистки новини от ГЕРБ.Много прости думички , много усвоени евро пари ,поредната разкрита (конкурентна)контрабанда,поредната отрязана лента на дори нищожен обект,а народа най-беден и явно много лековерен.Боже опази ни от втори такъв мандат!!!

115

русе

преди 12 години

ИСКАМ ДА ПЪТУВАМ ПО МАГИСТРАЛИТЕ РУСЕ - ВАРНА, РУСЕ - СОФИЯ,РУСЕ -ВЕЛИКО ТЪРНОВО.

114

Аз

преди 12 години

До ??????????????: СоциализЪма отдавна умря. Тези пари се дават за икономиката, а не за папкане. Щото смисъл от това няма да има - ще ги изакаме милиардите, и след това какво!?

113

??????????????

преди 12 години

нищо не съм усетил от тези милиарди, а вие?

112

Анонимен

преди 12 години

107, преди около половин година БСП официално си признаха, че им е партияна политика да поддържат цяла армия от драскачи по форумите! Много са наивни ако си мислят, че така могат да манипулират мнението на хората!

111

гурбетчия

преди 12 години

1 069 000 000 евро , това се нарича паразитизъм ! Абе хора ,не чакайте само на готово бе ! Вземете произвеждайте ,продавайте , да ви се вдигне БВП ,та да плащате повече чл. внос , да сте полезни на съюза ! ЕС е в голяма грешка , сега все едно инвестира в образованието на *** ученик ,или в спортната кариера на некадърен спортист , просто невъзможно !

110

Един Българин

преди 12 години

Дунав мост 2? Строи ли някой изобщо нещо там или ще връщаме парите на ЕС заедно с ромите от север?

109

107

преди 12 години

Ти в кой век живееш, вече всички почти имат компютри, лаптоп, телефони и могат да пишат почти от всяка точка на БГ. Ти как си я представяш сградата на Позитано 20 - пълна с компютри и хора пишещи по форумите ли? И от къде пък разбра, че са и момчета това по IP-то ли?

108

110

преди 12 години

1.2-1.3% от БВП

107

Голяма радост

преди 12 години

..... общност. Сега например с мерките за стабилизиране на Гърция, на домакинство от общността се падо по 460 евро подкрепа за Гърция. Така че не виждам какво е радостното н тези пари от ЕС като цялата схема в съюза е - "въртим едни пари". Глупаво е и да се използва думата "безвъзмездно" - такова понятие в капиталовия пазар няма - както няма и безплатен обяд.

106

пак гурбетчията

преди 12 години

А знаете ли какъв членски внос плащате ?! 0,9 от БВП ! Смешна сума !

105

а това?

преди 12 години

Плащанията по седемте оперативни програми, финансирани от еврофондовете, продължават да изостават към края на юли в сравнение със същия период на 2010 г. Това показват данните на Министерството на финансите за усвоените пари в края на миналия месец.

104

Голяма радост

преди 12 години

Първо в последните няколко години сме с друг статут, поради фактора "време" от членството ни в ЕС. Второ може би поните ВСК (взаимо-спомагателните каси), какъв беше принципа там - плащаш редвна вноска и като имаш нужда теглиш - но след това връщаш. Ние като членова на ЕС също плащаме не малка такса за членството ни там, от таксите на всички държави членки се определят субсидиите към конкретни държави в общноста в помощ на икономиката им с цел изравняване със средно европейската икономическа....

103

Анонимен

преди 12 години

Що ли ми се струва, че тук две три момчета с "червени връзки" пишат яко по няколко ника и "цъкат минуси"?Интересно ако се направи проверка по IP адресите им какво ли ще излезе? Дали няма да изскочи, че пишат от сградата на Позитано 20 ?

102

Анонимен

преди 12 години

Евала на ГЕРБ!

101

гурбетчия

преди 12 години

Колкото и да ви дадем ,нищо не постигате ,харчите купувате яхти ,имоти в чужбина ,но нещо градивно не сме видели да правите ! А тези пари ви ги пращаме да ги използвате по предназначени според сключени споразумения , а не да ги крадете !Да си оправите инфраструктурата ,да си модернизирате заводите ,да произвеждате екологично чиста продукция ,да създадете нормални усл. за живот на ***,които години наред тъпчите , да си подобрите контрола на границите и пр. , а не за яхти и имоти в чужбина !

100

Анонимен

преди 12 години

Всичко хубаво за България и обикновения българин, докарва до бяс комуноидите, защото ги отдалечава безвъзвратно от властта, която те имат за нещо свое, по право и за лична експлоатация.Виж, ако е за тяхната истинска родина Раша, то те са първи матросовци.

99

Бесни Смрадливи Пенс

преди 12 години

Мнооого лошо другари, щото не ни дадоха да ги "усвоим" по наше време на тройната. Ние крадяхме само 90% от парите, все нещо щеше да остане.

98

Анонимен

преди 12 години

А другите тиквата не могла да ги открадне