51

kaka Mара

преди 12 години

Абе зашто не отидат някои да поживеят в Куба?Веднага дават виза?Има и екскурзии но за тях трябва малко повече да се оглеждаш! Баи Тошо просто беше цвете!Хлапетиите просто си нямате представа какво значи терор,страх,мизерия и липса на информация!Ако се интересувате от Куба четете коменданте Хубер Матос и Иоани Санчес а и питаите някои които са били в ада! с поздрав за всички разбирачи.....

50

историка

преди 12 години

Правейки една ретроспекция, на този свят винаги е имало диктатори и хора, които хранейки се от масата им са ги защитавали. Тези хора (трапезниците, дали от самата система или персонално облагодетелствани), всъщност преследват личния си интерес (понякога е възможно те да са сериозна цифра, като количество) и за себе си са прави. Въпросът е в това, защо мнозинството в обществото търпи мнението на малцинството да е често доминиращо дори и в медийното пространство, след като последното е "свободно".

49

Румен

преди 12 години

Чета във форума "умните" мисли на някакъв, който е чел история за най-свирепите диктатори ?? Може би ще ми кажеш кое издателство е издало такава книга !? Или може би ти я разказва някакъв фашизоиден мутраген, докато смъркате трева !!

48

божидар димитров

преди 12 години

ВЕНСЕРЕМОС ФИДЕЛЕ ,ДА СИ ЖИВ И ЗДРАВ КАТО 1300 ГОДИНИ БЪЛГАРИЯ

47

Анонимен

преди 12 години

ФИДЕЛ КАСТРО Е ПАРТИЗАНИН-ТЕРОРИСТ И УБИЕЦ.ЕДИН ОТ НАЙ-ДОЛНИТЕ И СВИРЕПИ ДИКТАТОРИ В ИСТОРИЯТА.

46

БОЛИВАР

преди 12 години

Колко много сайтови онанисти,че чак драго да ти стане!Сбърканяци ФИДЕЛ е знаме за цяля Латинска Америка а вие си лъскаъте меките кожляци.Ако може да мислите,един от тримата наъ-богати поземлени собственици в Куба загърбеа всичко за благото на народа си.Тоъ е влязъв историята и вие с чикиджистването си нищо не може да промените!ВИВА КУБА,ВИВА КАСТРО!

45

Анонимен

преди 12 години

До 67Преди да отговориш определено трябва да запишеш някой чужд за теб език, например български. То очевидно по катуните не го ползвате много.:) Айде чупка и се надявай някога да достигнем нивото на страните от Южна Америка, ако изобщо имаш идея за какво ти говоря.:)

44

до 66

преди 12 години

много си и сте низко(комунистическите мафиоти) в йерархията на обществото за да ти отговоря подобаващо.ние имаме самоуважение.мирно!кръгом!бегом марш!

43

64

преди 12 години

До 65Комунист си ти - неграмотен и неинформиран. Обзалагам се, че и за ГЕРБ си гласувал. По комунистическо е да мислиш, че след като си чел "Винету" си чел всичко.:) Прочети все пак за латинска Америка, че данните ти са от времето на "Работническо дело".:) Пък ти си повръщай на воля, то друго очевидно и не можеш. То от стар комунист мислещо същество няма как да се получи, виж Цецо и Боко, та си представяй и себе си.:) ...

42

ДО 64

преди 12 години

НА КОМУНИСТИЧЕСКИ *** НЕ ОТГОВАРЯМ.НЕ МИ ПИШИ ЧЕ МИ СЕ ПОВРЪЩА ОТ ТАКИВА *** ОТ ПРОСТОЛЮДИЕТО С ПРИЗВАНИЕ ЗА ЧИРАЦИ И СЛУГИ НА НОРМАЛНИТЕ ХОРА.

41

Анонимен

преди 12 години

До 63Ами ти бе, тъпир, ти от къде имаш данните? От централата на ГЕРБ ли? Имаш вид на човек, комуто Цветанов лично налива интелект.:))) Ти ли споменаваш по-долу за Южна Америка? Да си чувал, че Бразилия по някаква случайност и се размина световната криза, а за Парагвай и Чили? Че то Венецуела и Мексико са по-добре от нас.

40

ДО62

преди 12 години

ТЕЗИ ДАННИ ОТ ДИКТАТОРА-УБИЕЦ ЛИ ГИ ЧУ.

39

Румен

преди 12 години

Не е лошо някои индианци да прочетат в статистиката на Световната здравна организация, че Куба е с 6 на 1000 детска смъртност. След това да видят и за България какво е положението ?? Вижте и каква продължителност на живота имат в Куба !? И това е въпреки "помощта" на братята янки !!

38

Анонимен

преди 12 години

***,по-***,най-***,СТРАНДЖАТА!

37

Анонимен

преди 12 години

До 57Ами ха дано! Колкото по-бързо отиде при нея, толкова по-добре за България! Боко е най-*** нещо, което си избрахме да ни ръководи през последните 20 години.

36

ДО 56

преди 12 години

Прав си но до някъде."Най-качествените" нацисти са прибрани гостоприемно в щатите.Наркотиците се поръчват също от там.САЩ са най големия потребител.

35

Тотю

преди 12 години

Да е жив и здрав ! Требва да му направим подобаващ подарък. Да му подарим целото БСП и да му ги пратим незабавно с еднопосочен билет и без това наближава сафрата (прибирането на реколтата от захарна тръстика), а пък и СърГея от доста време го сърбят хемароидите, а хидролога Доган не ще да се занимава с него повече и да го лекува !

34

ДО 55

преди 12 години

НЕЕЕЕЕ ПРИ *** Е...И ТЯ НЕ ГО ПУЩА

33

ДО 53

преди 12 години

"ЛАТИНСКА И ЮЖНА АМЕРИКА Е НЕЩО ЗА КОЕТО САМО МОЖЕ ДА СИ МЕЧТАЕТЕ БЪЛГАРИ" и т.н.------глупости----ПРЕСТЪПНИЦИ,ДИКТАТОРИ МАФИЯ,НАРКОТИЦИ,ГЛАД.ЕДНО ВРЕМЕ ТАМ БЯГАХА НАЦИСТИТЕ ЗАЩОТО Е БЕЗЗАКОНИЕ И МАФИЯ.ЗА ТОВА ЛИ БРАЗОЛСКИТЕ ФУТБОЛИСТИ БЯГАТ В ЕВРОПА...САМО ЗА ДА СЕ МАХНАТ ОТ ***,ОТ ***....

32

Анонимен

преди 12 години

Боко не се е чувал напоследък, да не е в Куба да целува ръка на команданте Фидел?:)