34

Anton Mishkov

преди 12 години

Koi si ti be smeshnik?Strah te e da si napisheh shibanqshkoto imence?Nali znaesh che vseki shiban red koito si napisal tuk na gyza ti se pishe!Samo shte ti kaja,nakraq shte vidim koi kak shte svyrshi,kopeldache gadno.

33

mnbv

преди 12 години

Тия контрабандисти са толкова глупави че се набутаха сами на вълка в устата.Затова Крадиплъхов/Мишков/ да си взема *** Вела и тримата сина пидерасчета и да отива на тяхно място,а не да се крие и да си гризка сиренцето.Бях му казал че лошо ще свърши,както и стана.

32

адонис

преди 12 години

Общобалкански бардак........*** или жена ти работят като *** в Гърция, бе български чървул, *** такъв, разкрачена олигавена ***?

31

скат

преди 12 години

Браво на Валери Симеонов! Истински българин! Сложи в малкия си джоб и външното и държавата,която я няма в случая.Ако има някой който да спаси моряците това е родолюбеца В.Симеонов.

30

Анонимен

преди 12 години

Контрабандата и на олигарха Николай Гигов и на близкия приятел на Бойко от кръга Котараците Сашо Сталийски.

29

до 33

преди 12 години

ти си типичен пример за -"Proat neobrazovan narod"...

28

do-32. - misli !!

преди 12 години

Nemogat da gi opraviat zashtoto grackoto pravosadie iska vinovni a ne opraveni !Nachina na tvoeto razsajdenie e nai goliam problem za balgarina. Ako opravi tiah toi triabva da vlezne v zatvora.

27

Анонимен

преди 12 години

Kak da obviniat vinovnika kato si e na svoia teritoria zashtiten ot behaberno oligarsko pravitelstvo. V tazi darjava e mnogo trudno, pochti nevazmojno vinoven da bade nakazan. Izkupitelni jertvi za oligarsite vinagi ima.Proat neobrazovan narod - bedna darjava.

26

Анонимен

преди 12 години

Кораба е на Георги Мишков и той го оперира. Служил съм в тази фирма и знам. Имам чувството, ше не за първи *** превозват контрабандни товари. Ако е мъжкар, Георги Мишков и синовете му, много бързо трябва да оправят хората от екипажа. А това че не заплащата на екипажите редовните им заплати, е факт. Да се оправя колкото може по бързо с екипажите, защотото "недай Боже", ще се намери някой, на който му е причарняло и ще го простре, като мокър пешкир на вятъра.

25

кораба

преди 12 години

Екипажа нямат никаква вина тои и на тях не плащал с месеци и всеки го е страх да слезе защото няма да може да си вземат парите после.Тя нашата държава ни кара като се пенсионираме да обикаляме морета да можем да си купим лекарства.

24

Кораба

преди 12 години

Дами и Господа защо не си зададе те въпроса кои е корабособственик на този кораб една фирма Ростов транспорт регистрирана в Англия.Аз ще ви дам собственика Георги Мишков адреса му е Варна фирмата е Г-4 с която оперира а телефона му е 0888521466 наи-големия измамник в Варна дължи хиляди долари на половин варненски фирми/Сега до колкото разбрах бил само консултант на собственика.Това е наи голямата лъжа кораба тои го оперира и тои нарежда на капитана какво и откъде ще го вземат.

23

Анонимен

преди 12 години

Абе смърфове ,може ли ,екипажа да забрани на капитана да натовари кораба .Не 3000 а 30 000 мастърбокаса с цигари да натоварят ,как екипажаще спре товаренето.А и близките вече няколко пъти търсиха помоя ,и кой ли не писа за това по вестниците Но ВЕЛИКИЯ ББ не ще пръста си да мръдне ,че идват избори и не се знае на кого са цигарите .

22

miro

преди 12 години

loso,loso,grackite zatvori i aresti sa palni s bulgari...v italia i ispania e sastoto.boiko pomogni im,mladi hora lejat v zatvorite na vansni darjavi

21

моряк

преди 12 години

"Ееее, те толква ***"- бях написал , но ме цензурираха.Смятам че бях безкрайно учтив в случая.:)))

20

моряк

преди 12 години

Ееее, те толква просто няма как да има.Това е ТОВАР на кораба, с който екипажа няма нищо общо.Отговаря КОРАБОСОБСТВЕННИКА и САМО капитана, ако има проблем с документите.Плавал съм с трима души от екипажа.Някой да не си мисли че са от добър живот там. МИЗЕРИЯТА в *** ни държава ги е накарала на стари години да се лашкат на този шалан. В БГ. всички разбират от футбол и политика, но от неща които не са ви ясни не коментирайте!

19

В.Танов

преди 12 години

До 21Ти си чист пампорджия бе авер! Минал си покрай митничарчетата

18

Проклетник

преди 12 години

Сигурен съм,че гърците по много теми са грешни и виновни,но като знам,че всеки трети кораб по света плава под гръцки флаг а всеки втори е гръцка собственост,съм сигурен,че Гърция владее морското право до съвършенство и както виждате българите не са в затвора а са свободни,но на разположение на съдебните власти!

17

bg

преди 12 години

ne nestava,,,,koi kvo si nadrobi da si go sarba,,,soori

16

Анонимен

преди 12 години

Тук нормално мислещи хора има ли,или си говорите,колкото да не заспите? Някой от вас чу ли,че е наредено на персонала да ИЗПЪЛНЯТ ВАЖНА ДЪРЖАВНА ПОРЪЧКА??? Каква вина могат да имат тогава моряците? За това,че някой си е направил незаконно далаверата,да страдат те ли? Мозъци имате ли или тотално сте зомбирани от медиите? *** народ! Никога няма да стъпим на краката си с такова несериозно мислене. Заслужавате си съдбата и стига сте ревали,колко сме зле.

15

до всички

преди 12 години

Брей... Ще каже човек че гледа плюваческата" СКАТ". Абе хора това са 3000 мастербокса цигари. Кой ви каза че са на моряците? Това е недеклариран товар. Я се сетете къде ще скриете 3000 мастербокса. Ако бяха техни щяха ли да са под гаранция. Само капитана като представител на корабособственика и старпома като отговорен за товара са вътре. Хората работят там за по една заплата. Не бързайте да плюйте преди да знаете нещо. А аз знам щото работя в ***' Митници"