409

:)

преди 12 години

хахахаха-и ореол му сложили на Дон Гоце :D

408

Учуден

преди 12 години

Кристалина доскоро беше чиновник, какъв политик е ?! :)) У нас си е неизвестна като новата луна на Плутин да речем,Хайде пак червените кхмери се опитват да ни будлакат..........досега един път не са познали резултатите - не че не могат, ами е по-платено да ни лъжат

407

Пак платени Цоциолоз

преди 12 години

Пак платени Цоциолози ползващи метода на съвеЦкия учен Нагласенко....... Гоце е ченге и руски агент - одобрение 2 % ,колкото са руските гъзомийници у нас..

406

До 393

преди 12 години

Боко Тиквата-сред най-харесваните!Да бе,да!МАНИПУЛАЦИИ!

405

Анонимен

преди 12 години

Вижте му снимката! Фотографа се е постарал да го хване с ръцете нагоре и ореол около тиквата му. Направо мяза на светия но той за нас си остава просто един Седефчо. (Синът на варената кит и топлата гной!)

404

???

преди 12 години

TOYA DA NE PEE "RACETE MI EDINSTVENO WINOVNI..." LAJE AKALA MU E WINOVEN-KUHA LEIKA.

403

А.Я

преди 12 години

Хубав си когато идваш, два пъти по-хубав когато си отиваш ,Айде от мен 99%!

402

муспи

преди 12 години

И вие си мислите че нашите управници не могат да си публикуват каквито си искат цифри?

401

kitaec__

преди 12 години

Този руски гъзомииник пак се прави на интересен

400

Анонимен

преди 12 години

ГОЦЕ Е НАЦИОНАЛЕН ПРЕДАТЕЛ.

399

Анонимен

преди 12 години

гоце и боце са си от един дол червени дренки...)))Не се заблуждавайте в противното..."Инициативният комитет" към ДС, не спира да работи за "светлото бъдеще" на БЪЛГАРИЯ!

398

Анонимен

преди 12 години

Дижурните ком.социал.дращат с треперещи ръчички минусчета,защото от позитано няма да им платят,ако не са дейни...хихихи...

397

Marto

преди 12 години

Повечето от тези харесвания са от непълнолетни. :) Нали знаеш ?

396

Анонимен

преди 12 години

Борисов вече е с 181 002 фена в бука.Всички политици не могат да съберат толкова.На изборите ще ги разбие.

395

Чао

преди 12 години

Adieu, ГЕРБ! Задънената улица в еволюционното дърво на българската политика да се завре във вонящото нищо, откъдето се появи!

394

Анонимен

преди 12 години

Жената на президента Зорка Първанова получавала депутатска заплата вече осем години подред. Само че не е ясно с какво я е заслужила и какъв точно труд е положила за нея. Установи се, че тя се е разписвала ежемесечно срещу сума, еквивалентна на депутатска заплата. Така че в момента съпругата на Георги Първанов взема сума, възлизаща на близо 2300 лева.На практика излиза, че първата дама получава голямата сума просто ей така, защото носи фамилията на президента. Тя не е извършвала никаква държавническа работна дейност срещу тези два бона. Госпожа Първанова дори не е домакиня и не готви, защото с това се занимават твърде многото представители на администрацията.Тези пари обаче явно не са достатъчни за поддържането на стандарта на живот на съпругата на президента, защото, освен заплатата си, тя получавала и други пари. Става въпрос за отделените от държавата средства за неин кабинет, както и сътрудници, и секретарка, дори личен автомобил. Наскоро тръгна и мълва, че се отпускали пари за представителните тоалети на дамата.Всеки би завидял на Зорка Първанова, защото получаването на 2 хил. лева на месец за никакъв труд звучи доста съблазнително.

393

Вартоломей си търси

преди 12 години

Тоя прави прогнози само исамо да прибере парсата от поръчващия - другото е ясно!

392

Анонимен

преди 12 години

Toзи плешив фантазьор Кольо Колев 20 години няма една сбъдната прогноза. Да го отдадем на афинитета му към силните напитки. Преди 7-8 години със семейството ми го изкарахме от кофите за *** на хотел в Приморско. Така се бе нафиркал, че на другия ден принудително си замина за София, а на персонала от благодарност, че го е търпял дадоха по един ден почивка. Останах с впечатлението, че дори не си плати, но от това не последва трагедия за управата. Трагедия беше неговото присъствие.

391

Анонимен

преди 12 години

Утре по форумите ще е пълна скука. Ще останем само нормалните, другите се качват на Бузлуджа.

390

Анонимен

преди 12 години

Това е положението гейбери ! Сбогом, няма да ни мъчно.