91

AHMET

преди 12 години

VSI4KI TRYABVA DA SI PLA6TAME DANATSITE...NO 20 GODINI NE BYAHA OBESPOKOYAVANI..TRUDNO 6TE GI OTKAJEM OT TAZI PRAKTIKA..

90

Анонимен

преди 12 години

Добро утро мазохисти

89

Тони

преди 12 години

Като чета тази новина и мед ми капе от сърцето. Дано освен констатираните нарушения има и реални действия.

88

Лили

преди 12 години

ДО МАЙКА: Ако на такъв език говорите и с децата си, наистина е по-добре да бягат, но от вас.Твърде грубо и вулгарно за една жена, пък и майка.А иначе акцията на МВР е супер, поздравления

87

Анонимен

преди 12 години

Според мен са 500 млн.лв.

86

Анонимен

преди 12 години

hahah vsichko e super. Uslovna prisyda + globa 10000 lv :)

85

до 83

преди 12 години

Такива *** като теб бол!Аз съм една нормална българка която иска детето и да живее нормално но от къде толкова мозък в твойта куха къртуна!В държава която *** *** като теб които насилват майките ни за по 5 лева тъпчат децата ни с дрога под път и над път и родителите ни за заприличали на клошари!Ти ли ще ми кажеш че съм магистралка *** ТАКЪВ!

84

га

преди 12 години

и къде е този нормален живот където ще скриеш 50 млн. и ще те приемат с отворени обятия без да те погнат данъчните

83

До майката

преди 12 години

Децата не багат от Родината, а от майки дето са забременявали край магистралите като теб.

82

майка

преди 12 години

За съжаление с раздрано от болка сърце ще кажа-БЯГАЙТЕ ДЕЧИЦА ОТ ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ-бягайте мили ако искате да имате нормален живот!

81

Контра - Атака

преди 12 години

до 80Аз много пъти съм писал за ВМЗ. И не съм срещал друг по форумите, даже да споменава ВМЗ - Сопот !Романи мога да изпиша за тях. Не плащат ток, вода, данъци, смет и к'вото съ сетиш на държаватаНо ... всеки месец получават огромни суми, за да не спре завода, тоест за да не спрат кражбитеМиналата година ББ бе на посещение там и каза, че частните фирми, които кръжат около завода пИчелят ( крадат) между 40 и 100 милиона, всяка годинаЗначи средно по 70 милиончета годишно. Мммммм !

80

do Контра - Атака

преди 12 години

Hajde be kolega, nali si ot rajona - kagi nescto za WMZ!

79

до 13

преди 12 години

Умствено бавни?Не-по-зле-умствено бавни комунисти!

78

сб

преди 12 години

Ще кажа браво само когато Борисов се изтъпани и заяви, че са отнели 50 милиона от говедата в полза на държавата

77

Контра - Атака

преди 12 години

Тази година НАП ще събере 500 милиона лева ( половин милиард), ПО-МАЛКО от миналата година !Заради такива "патриоти" като Слави Бинев от а-ТАКА

76

Анонимен

преди 12 години

Чалгата умира.Направихте селските пачаври и селски тарикати като илиянчо,коцьо,мустакатия ***-милионери, и сега те си почиват на Малдивите,а вие седите,люспите семки и си пиете домашарката.Хак да ви е-*** народ.И при това правителство им погнаха свърталищата и самите "димитровградски/холивудски" курвета и хаиде:плюите правителството,че ви отне любимата """""музика"""""!НАРОДЕ!!!!

75

Контра - Атака

преди 12 години

Тези нощни клубове "Биад" - наркотици, проституция, рекет, чалга - не бяха ли на големия "националист и патриот" Слави Бинев от А-така ?Първа дружка, от много минало време, на Ямболското *** Долен Сейшелски - лидер на ултра-псевдо-националистите от а-ТАКАДъ въ *** в "националистите" !!!

74

ЛИЛИ

преди 12 години

Чета и не мога да го проумея това българите *** ли сме наистина ли сме толкова неграмотни и стигам до извода ,че сме си баш ама баш *** НАРОД!!!!Тези укиват оборот от 50милиона лева и ги хващат но ние квичиме това е PR си прави БОРИСОВ е нека ви е живейте в мизерия щом не можете и на хубавото да кажете БРАВО!!!!!

73

MURDOC

преди 12 години

Странно ( с ирония) защо сега се проверява , естествено заради изборите . Всичко е до PR за да го изберем ПАК . А за всички фийенове на Боко ще кажа да си пият хлапетата -отдавна няма комунисти в БГ ...всички са капиталисти с главно К .

72

Анонимен

преди 12 години

До 65А ти в коя държава си виснал на социални помощи,за някои и ти си *** който им яде парите наготово,какво ми се правиш на отворен бе.