18

влашка

преди 12 години

става въпрос за монтиране в момента на тази железобетонна греда на тъй наречения надлез.

17

Накой си

преди 12 години

Привет на всички,без много паника и безмислени коментари,случва се и в нормалните страни.Линията е ремонтирана и пак си пътуваме още от тази вечер.Поздравете хората,които работят там и в момента се грижат за безопастността на всички и стига с този песимизъм,няма само бойко,комунисти и *** в тази държава.

16

пътуващ

преди 12 години

Браво, браво , това е в ***.*** как не са го прибрали по раничко ....

15

az

преди 12 години

Номер 11 толкова си проссст. Автобусите винаги били по-бързи от влаковете ама друг път. Хайде стой си на село и си паси патките, че не знам дали ме разбираш.

14

ппс

преди 12 години

и при соца и сега от доста години е така. сега повече.

13

ппс

преди 12 години

некачественн материал + набързо претупан несъвестен труд. 0т доста години е така.

12

железничарят

преди 12 години

Стига сте плюли влаковете,мамини синковци! За 5 години ние загубихме само ония 9 човека,които изгоряха!За същото това време колите и рейсовете затриха над 4000 човека!!!Колкото до въпросният "стоманен стълб" - беше бетонна греда и като падна наклони останалите греди от конструкцията,сега ги свалят една по една за да не стане някоя по - голяма беля...

11

Анонимен

преди 12 години

Има автомобили, има хеликоптери и самолети. Ясно, че по-бедните не могат да си ги позволят, но защо се качват във влак!? Има автобуси, които винаги са по-бързи от влаковете. А нещастните случаи не ги гледаме, защото човек и в къщи да си стои пак не е застрахован!

10

Анонимен

преди 12 години

Паднала е мостова греда , при монтаж на фирма АРНАУДОВ

9

Анонимен

преди 12 години

Ам'чи убава работа. Магистралата още не е построена, а вече взе да се разпада...

8

До Знаещ

преди 12 години

Ти май си леко ***, а? Не виждаш ли, че коментар 1 прави игра на думи в текста? Или това е прекалено сложно за тебе да го разбереш?!

7

Анонимен

преди 12 години

*** и грозните влакове дето имаме....

6

кака

преди 12 години

АМ ТРАКИЯ........ А КОГАТО Я НАПРАВЯТ, ТИР-ове ли ще падат?.....

5

Колю

преди 12 години

Да дойде бойко да си види турските фирми които строят магистралата. Ами ако беше станало докато отдолу минава влак или като вече е в експлоатация да падне с някой пълен автобус. Некадърници. Сега всичко ще е за сметка пак на данъкоплатците. Да не мислите че фирмата ще плати на НКЖИ за направените разходи по възстановяване на движението.

4

Знаещ

преди 12 години

Ей номер 1 какво Бдж пак ти се върти в главата бе. Аман от хора дето нищо не разбират.Ама иначе да изцвъка смотан коментар... Става въпрос за гредите които поставят на новия надлез на магистрала Тракия дето се строи в момента. Това още един път доказва колко некадърни хора строят магистралата и колко некачествено..

3

ЧЕНГЕ

преди 12 години

Влакове за животни .Ако са запали някой- става подвижно барбекю!!!Не резбрахте ли ,че всичко ново трябва де е, от табелите до локомотивите ,релсите и специалистите

2

Анонимен

преди 12 години

да извикат фамилия ***,до час всичко ще е разчистено и от стълба няма да има и следа

1

Анонимен

преди 12 години

на запад влаковете вдигат по 300 км а тук нашите от БДЖ само стълбове...