132

фифи

преди 12 години

Амаче дипломация си имааме

131

чавдар

преди 12 години

Този "патриот" Стоичков да покаже документи /фактури/ за построяването на къщата му в Етрополе през миналата година.Ако има такива дали са редовни.Да не се окаже,че е построена с парите отпуснати за спортната зала или други общински обекти.Бате Бойко си затваря очите и не вижда как частната футболна школа в Етрополе се финансира с държавни пари,а Ицето се отблагодарява като подкрепя правителството.

130

Безпартиен

преди 12 години

Eй , много *** селянин се е навъдил в този форум ....Ми кой да сложат бе дами и господа , някой стар кумонист дето не сме му чували името , някой който тук в Каталуния не познават и ще смучи заплатка и комисионни !!! Стоичков тук се чуства по добре отколкото в родната си България , същото се отнася и за мен ... завиждайте колкото си искате , гнийте в омразата и нещастието си !!! Той на много хора е помогнал тук и на много още ще помогне ! Вие на кой помогнахте ???

129

HM

преди 12 години

*** ,*** ама най-успелия българин за всички времена.

128

Do Premiera

преди 12 години

VSICHKO E VAPROS NA VKUS, KAZALO KUCHETO I SI OBLIZALO ZADNIKA

127

......!

преди 12 години

Един *** назначил друг като тего на работа......!

126

ритнитопковец

преди 12 години

народа е казал:ако искаш да разбера какъв човек си,кажи какви са ти приятелите!!е този тъквеник ББ май няма приятели!!!!сами си отговорете дали въобще е човек?!

125

taka

преди 12 години

HVANI EDINIQ UDARI DRUGIQ

124

BOJE BOJE

преди 12 години

BOJE ZASHTO NE SLEZESH DA SI PRIBERESH VERESIITE PO ZEMYTA

123

:)

преди 12 години

По-скоро ще помага на автоджамбазите и наркодилърите да прокарват по-лесно стоката..,семейството си заряза пйк кво остана за другите...

122

:)

преди 12 години

А къде е уловката? Да работи без заплата...

121

Анонимен

преди 12 години

Osobeno kulturnite otno6eniq...

120

Анонимен

преди 12 години

Кво си въобразявате, че е много известен. Знаеш ли колко ми пука ако някой селянин от Еквадор вкарва голове в Левски или Ботев. Нито ще съм горд с него, нито ще ми е през *я, камо ли пък да си спомням за него след години.

119

БГ Р

преди 12 години

Даже и заплата няма да взема, какво сте се разквичали тука, Стоичков ли ви е виновен, че живеете като скотове и само чакате някоя далавера, а иначе сте по-чисти от ангели и съдите хората, успели с честен труд да постигнат това, което вие и за 10 живота не можете да постигнете!

118

Реалист

преди 12 години

Като гледам колко злоба има в България, нищо чудно че ни изобразиха като ***! Стоичков е успял на световно ниво в своята област! Освен това е ай-популярният българин в Испания /да не кажа в света/, няма нищо лошо че му дават такава представителна длъжност! Кого искате да сложат - вас ли? В каква област сте успели, какъв авторитет имате? Обикновено по успелите хора плюят само представители на най-долната прослойка на обществото - загубеняци, които нямат успехи и завиждат! Жалка история...

117

Анонимен

преди 12 години

Не защитавам Стоичков, но защо всички се имате за много грамотни?!? Да приемем че Стоичков знае испански, както и английски и руски на сравнително добро разговорно ниво. Колко българи на неговата възраст знаят тези езици?!? Повечето не знаят и една дума английски, какво остава за испански. Ама то не става само да искаш!

116

Анонимен

преди 12 години

Двама простака на стадиона

115

Анонимен

преди 12 години

*** лансира ***.Единият е толкова ***, че не разбира какво прави.Другият е толкова ***, че приема случващото се като ласкателство.Боже, прости им!

114

Анонимен

преди 12 години

Нямам думи...Двамата са си лика-прилика в интелектуално отношение.

113

Анонимен

преди 12 години

Тиквени глупости!Ритането на топка е едно, интелектът-съвсем друго!