13

Детектифф

преди 12 години

До 10. Много от нещата които споменаваш са истина, но най-добре не се излагай пред публика защото си убииствено ***.

12

7878

преди 12 години

Има ли эаложна къща без такъв списък,извинете?

11

edin

преди 12 години

Ама като има търсене-има предлагане!Дянков да и вземе координатите и да си бачка жената!

10

робот срс

преди 12 години

това да не е агентката от сдвр сладунка владимирова симеонова селска от с.шума-годеч откъдето е и цецко апартаментчето.преди я ловиха в 03 рпу а след това и в кат-дъвеница. същата живее на семейни начала и за това от мвр-тил я обещетиха по необходимост по заповед на цветанов.но нали е била член на финансовата пирамида проксима в която членуваше и буда борисов а има и депутати-доктори-съдий-мо и мвр служители-прокурори-адвукати-нотариуси преди да стане групировка герб.

9

jony3

преди 12 години

добре че я хванаха че имах да и давам пари

8

банкер

преди 12 години

Българина си е дявол, той и от банка като вземе заем, пак не обича да го връща /вижте обема на лошите кредити/. Затова вместо да се арестуват лихварите, трябват по-крути мерки срещу андрешковците, които неистово реват, когато трябва да връщат пари.

7

до 1

преди 12 години

Пич, ти за какво ревеш срещу жената, че иска гаранция и си иска парите да и се върнат ли. Ти ако раздаваш пари ей така без да си ги търсиш дай координати да се свържа с теб и да взема малко.

6

Е - Ник

преди 12 години

Препоръчителна присъда: 100 дена поправителен труд с мотика 7 в горещите часове на денонощието без екстри като вода и заплащане!!!

5

Анонимен

преди 12 години

Брей, че интересен тефтер са открили униформените, ми някой знае ли някъде да раздават пари без да се записват имената, сумите и датите на длъжниците.

4

NIE OT BSP

преди 12 години

NEMAME MNENIE----MALCHIM TRAIKAME SI NI6KAME SE

3

Анонимен

преди 12 години

Ники, в Белене унищожаваха интелигенцията на България. Такива като тази селяндурка/*** си живееха на свобода без никакви последствия.

2

boro

преди 12 години

Сто процента е РОМКА,а може и на социални да е.

1

Ники

преди 12 години

Де*а аз нейната кожа дърта ... на колко години е гадта 51 и ше ни прави далавери а ... нейната кожа мързелива .. ей никога не съм бил комунист ама това им харесвам на тех че имаше БЕЛЕНЕ за такива !!!