176

!!!!!!!!!!!

преди 12 години

ДНЕС БГ НАУЧЕТЕ СЕ ПОДА ПОДОБНИ НОВИНИ ДА СПИРАТЕ ВСЯКАКВИ КОМЕНТАРИ !!!!!!

175

*

преди 12 години

Не е особено приятно , но поне стана ясно , кой са качествените хора в Европа и кой са откачалките . Ние може да не сме богати ама такъв терорист не се появил в Югоисточна Европа ...

174

Анонимен

преди 12 години

Този норвежец трябва да го пуснат и да го доведат в България да се разходи из Парламента, Министерския съвет, Президентството и Факултето. Така ще очисти България от всички ***.

173

До 165, 180, etc.

преди 12 години

Вие сте страшни ***, бе хора.Страх ме е, че живея заобиколена от такъв тип тежко психично болни хора, които подкрепят един масов убиец.Страх ме е, щото щом това се случи в страна, която е с нулева престъпност на фона на целия свят, значи в държавица като България, където живеем на прага на мизерията и всички са такива агресори, не е изключено скоро някой като вас двамата *** да хване и да изтреби не 100, а 200 души. Нещастници.

172

Милко

преди 12 години

Няма да се присъединявам към "хора на оплаквачите", ще кажа само - дори държава (а не територия), е уязвима откъм действия на фанатици, т.е. с изразена психопатология. Бившият шеф на британското контраразузнаване - Дама Стела Римингтън е абсолютно права като казва, че актовете ще успяват от време на време, въпросът е медиите да не ги усилват, защото това е целта на извършителите - без значение дали са терористи или лица с психиатрична обремененост. Да не се дава публичност на психопатологията!

171

ss

преди 12 години

Светът плаче с Норвегия ??? Не виждам смисъл да плача за убити араби и *** !!! ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

170

wtf

преди 12 години

хей 163, Tъпанарка съм, в женски род. Не мога дори да си представя защо допускаш че съм черен работник в западна европа. Никога не съм била и никога няма да бъда. Не ме дразни правителството - дразнят ме сънародниците ми и ме дразни чувството за превъзходство на западноевропееца. Дразни ме факта че Българите винаги търсят отговорността извън себе си. И се опитах да направя съпоставка. Както и да е... искрени съболезнования. Не ми харесва факта че някой избива хора от чувство за превъзходство

169

Анонимен

преди 12 години

Норвегия, Афганистан, Пакистан - това са опасни държави с радикален екстремизъм, фундаментализъм и атентати.

168

Анонимен

преди 12 години

Аз не плачаааааа, аааааа, самовзривили се ***, хахахахах. А ние си строим магистралите....

167

Анонимен

преди 12 години

Леле колко сте ненормални, жалки коментаторчета. Вие не сте хора, бе. Добре, че до зад екрана на компютъра ви стига смелостта. ***.

166

Анонимен

преди 12 години

Дори и висок стандарт като си заобиколен от чужда черна ***

165

НЕ МИ ПУКА!!!

преди 12 години

Не ми пука нито за Норвегия, нито за *** поюдейчен Свят!!!

164

viking

преди 12 години

Не може па всичко да е хубаво тая Норвегия. Ето и там има психари, а уж живеят добре! Значи не всичко е в СТАНДАРТА

163

7

преди 12 години

Странно е това определение "Християнски фундаменталист", не бях чувал за такова животно, още повече пък като става дума за един масов убиец. Защото примерно на масовите убийци в името на исляма, Мохамед им е обещал място в рая с незнам си колко там девици - затова имаме и така нарече ние ислямски фундаменбталисти . В същото време на убийците без изключение,и без значение защо убиват, Христос е обещал едно тъмно горещо място - в този смисъл - *** не е никакъв християнин

162

TR TURK

преди 12 години

DO 197 TOVA E NAY LESNATA RABOTA NEDEYTE BIRZAYTE,IMA OCHTE VREME ZA TOVA!!!!!!!!!!!!

161

TR TURK

преди 12 години

NEDEYTE DA LIGATE HORATA NIKOY NE PLACHE!!!

160

отвратена

преди 12 години

Този християнин фундаменталист да заповяда в БГ *** махали и да ги зачеше всички ***. Е тогава света ще тържествува и ще се радва че сме се отървали от ***.

159

Анонимен

преди 12 години

ТОЗИ Е МАСОН,ИЗВЪРШИЛ Е РИТУАЛНО УБИЙСТВО,НИКАКЪВ ХРИСТИЯНСКИ ФУНДАМЕНТАЛИСТ НЕ Е!МАСОН-УБИЕЦ,ПРОМИТ МОЗЪК,РИТУАЛЕН УБИЕЦ!

158

цезар

преди 12 години

Янките а и другите пишещи се за господари на света не разбраха ли че терористичните актове както ги наричат те са в резолтат на техните терористични нападение върху държавите им И налагане на американска демокрация която е неприсъща за тези държави Избиване на мирно население и ограбване на богатствата им.

157

до опинец

преди 12 години

Кого лъжеш, другарче въшливо? - Свобода в България?!?Освен да избягаш нямаш никаква друга свобода. Черна другарска прокуда! ----------------------- То като си опинец, угодия нема...Повечко требва да изгладнееш, да ти дойде акъла в главата.